Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי זה נשמע שהמדורניקים של זקני הפורום הם היס"מניקים של היום.

ברגע שנכנס אופנוע ב.מ.וו לרחוב אז כמו בסרט אימה כל החלונות נסגרים וכולם נכנסים לבתים ,ואם מישהו בטעות עומד בחוץ אז כדאי שיעמוד עם ידיים למעלה ומכנס מופשל.

ברגע שמישהו שם ידיים בכיס או הולך מהר מידי או ממצמץ מהר מידי או עושה משהו שהוא לא מה שציינתי ,יגיד שלום מקרוב לזה:

GfSz6fE9OUd6pFy.jpg

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

השפיצים בקצה זה להגברת הגירוי? :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

:roflmao:

האמת שלא הצלחתי למצוא תמונה של אלה אמיתית אז כל מה שגוגל העלה לי זה תמונות מאתר שובב.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

רק ללילה אחד תיקח את אביך או מישהו מבוגר אחר.

ניראה מה יהיה ההסבר אז.

לדעתי הפקח מנסה להקדים תרופה למכה.

אם יתן לך להחנות שם.

יגיע גם חבר שלך להחנות שם.

יגיע גם חבר שלו עם וודקה להחנות שם.

יגיע גם חבר של זה עם הוודקה להחנות שם עם מערכת פיוניר פצצה.

הבנת את הכוונה?

פורסם

אולי תנסה לברר במוקד העירוני מה אומר חוק העזר, אם יש כזה?

האם יש במקום שלט שאוסר שימשו/שהות בפארק אחרי שעה מסויימת?

ככה או אחרת, כניסה למאבק של דווקא מול הפקח יכולה לעלות לך בדו"ח עם הנמקה מתחת. מסריח אבל תצטרך לשלם.

עוד אפשרות היא לפנות למקומון, ראש העיר - אולי ככה מישהו יבדק ברצינות אם יש או אין סיבה למעשי הפקח (יכול להיות שהוא גר שם ורוצה שקט מול הבית?)

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אני יכול להגיד לך שבראשון לציון יש פיילוט שבו יש פקח אחד בכל שכונה מהשעה 22:00 עד לשלוש ליפנות בוקר,הם מפנים את כולם מהגנים ומכל שטח ציבורי ,גם ברחוב,יש מספר נקודות שלשם מפנים את כולם,לאזור הרכבת,סופרלנד,אזור תעשייה ישן וחדש,בכל אזור שבו יש פקח יש ירידה דרסטית בוונדליזים,שכרות וקטטות וגם בדברים שלא קשורים ישירות לפקח,כמו פריצות לבתים ולרכבים וונדליזים בביניין עצמו,הצעירים לא אוהבים את זה והמבוגרים מאוד מרוצים,כנראה שאי אפשר לרצות את כולם אבל בראשון החליטו להשאיר רחובות וגנים ריקים ולפנות למקומות ספציפיים.

(המידע ניתן לי על ידי חבר טוב שמעורב בפרוייקט).

פורסם

פעם בכל שכונה היה שוטר שכונתי, קראו לזה שוטר מקוף ואפשר לראות דוגמא מצוינת לזה בסרט השוטר אזולאי.

הלוואי וזה יחזור בחזרה בכל עיר בישראל, אפילו בצורה של פקח כמו בראשון לציון.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
פעם בכל שכונה היה שוטר שכונתי, קראו לזה שוטר מקוף ואפשר לראות דוגמא מצוינת לזה בסרט השוטר אזולאי.

הלוואי וזה יחזור בחזרה בכל עיר בישראל, אפילו בצורה של פקח כמו בראשון לציון.

עדיין יש את זה.

יש בכל שכונה מרכז שיטור קהילתי בו יש גם בסיס של משמר אזרחי בד"כ.

באותו הבסיס אמורים להיות 2 שוטרים. אחד שהוא מפקד הבסיס של המשמר האזרחי והשני זה מש"ק - מפקד מרכז שיטור קבילתי או משהו כזה.

בד"כ המש"קים הם שוטרי סיור ותיקים עם הרבה ניסיון שקיבלו את הפקיד לעת זיקנה.

אל תצפו ליותר מדי, אבל שווה לנסות.

פורסם

הפרוייקט פעיל רק בחופשים ולא בכל ימות השנה! בכל כמה שכונות יש ניידת פיקוח גלוייה, ניידת סמוייה וניידת משולבת של פקח ושוטר ביחד,שנותנים "גב" לפקח שבכל שכונה,הפיילוט פעיל כרגע רק בראשון ובעוד עיר בשרון ואם הוא יצליח זה אמור ליהיות בכל הארץ(נראה אם זה יגיע לקטע של תקציבים אז ניראה אם המדינה תאשר:wink:).

פורסם

8:58 גלי צה"ל

בן 75 מראשון לציון הוכה אמש קשות, לאחר שביקש משכניו להנמיך את המוסיקה הרועשת שהשמיעו. מספר חשודים תפסו את הקשיש והיכו בו במחבת

וזה למה צריך פקחים שיגידו לילדים לסתום את הפה בראשון לציון...

פורסם

ישבתי פעם ברכבי בשעה מאוחרת בלילה בחניון של גן ציבורי בניו יורק, ניידת משטרה הגיעה, חנתה כך שלא אוכל לצאת, ולאחר שהבינו שאינני מהווה סכנה לציבור ביקשו ממני לפנות את המקום. אח"כ הסתבר לי שבנ"י אסורה בכלל שהיית לילה ברכב, בכל מקום.

פורסם
רק ללילה אחד תיקח את אביך או מישהו מבוגר אחר.

ניראה מה יהיה ההסבר אז.

לדעתי הפקח מנסה להקדים תרופה למכה.

אם יתן לך להחנות שם.

יגיע גם חבר שלך להחנות שם.

יגיע גם חבר שלו עם וודקה להחנות שם.

יגיע גם חבר של זה עם הוודקה להחנות שם עם מערכת פיוניר פצצה.

הבנת את הכוונה?

אני קורא את חלקן מהתגובות פה ופשוט משתגע, מה ניסגר עם חופש האדם???? על הגן הציבורי הזה אני מכספי (ואתם כמובן) שילמתי! כל עוד אין חוק עזר עירוני שאומר שאסור לשבת הגן אחרי 11 בלילה (וגם זה בושה במידה ויש) אין פלקח שום זכות להגיד לך ללכת כל עוד לא הפרעת או עברת על תקנה\חוק כל שהוא!

ברר עם יש חוק בעיריית ראשון, במידה ואין אתה יכול להגיד לפקח שיילך לדחוף אצבע למקום בו לא זורחת השמש!

ובקשר לתשובה שציטטתי למעלה, זהו קו המחשבה הכי עקום שיש.

זה כמו להגיד ש:

אם נרשה להכניס לארץ גופיות בחורה תילבש אחת.

אם בחורה תילבש אחת הרבה בחורות ילבשו גם.

אם הרבה בחורות ילבשו גם אז גברים ייתגרו מינית.

אם גברים יתגרו מינית אז חלקם לא יוכלו לשלוט בעצמם.

אם חלקם לא יוכלו לשלוט בעצמם אחד מהם ימונה לנשיא וישלוף את איברו מול הפקידה בלישכה.

זה אומר שאסור לייבא גופיות לארץ?????

• תוכן חדש...