Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

מישהו יכול להסביר לי למה לרכב מסוג פולו 97 יש 5 חוטי הצתה כולל החוט קויל...ובהזמנת המוצר אני מקבל רק 4 חוטים.

כששאלתי את המזמין הוא ( ועוד 2 חנויות ) אמרו שלפולו 97 יש סט של 5 חוטים אבל הוא לא מתאים לי ( מותקן לי ברכב חוטי BERU) , החוטים שהביאו לי תוצרת אמריקאית משהו עם מעטפת מתכת מסביב בכלל לא נכנסת לבית הפלגים.

מקריאה בפורום הבנתי שמתאים לרכב שלי חוטי הצתה שמתאימים לגולף נפח 1600 שמצופים סיליקון(כמו שיש לי) ולא מתכת.

השאלה האם חוטי הצתה של גולף 1600 נגיד שנת 96-99 מתאים לפולו 16V שנת 97?

ועוד שאלה האם אני חייב סט של 5 או אפשר נגיד 4 של חברה ועוד חוט קויל שלא קשור לסט ?

פורסם

בהרבה סטים יש רק 4 כי נדיר שהחמישי (המרכזי) הולך. למיטב זכרוני פשוט אין בו נגדים.

החוטים שאתה צריך הם חוטים עם ליבת נחושת, לחיבורים עם פינים בולטים.

סט כזה של בירו כולל 5 חוטים והוא מצויין.

פורסם
בהרבה סטים יש רק 4 כי נדיר שהחמישי (המרכזי) הולך. למיטב זכרוני פשוט אין בו נגדים.

החוטים שאתה צריך הם חוטים עם ליבת נחושת, לחיבורים עם פינים בולטים.

סט כזה של בירו כולל 5 חוטים והוא מצויין.

אבל הכבל של הקויל נשרף , לקנות רק את הכבל הזה נראה לי לא אפשרי , לקנות את כול הסט נראה לי אני אמא דרך כול שהיא....

אבל נגיד עכשיו חיברתי חוטים חילופיים וחוט קויל חילופי וזהרכב לא נדלק נשמע כאילו הוא כמעט מצליח ואז נכבה.

יש מצב שזה לא רק החוט של הקויל ?

יש מצב שהסדר של החוטים לא נכון ? כי יש מצב שהתבלבלתי אולי אתה מכיר את הסדר הנכון במפלג ?

תודה על העזרה

פורסם
אם חיברת את החוטים, לא בסדר הנכון

אז כמובן שאי אפשר להתניע.

ברור שלא מניע בגלל זה אני שואל מה הסדר של החוטים בפולו לאיזה כיוון מסתובב המפלג בפולו ?

פורסם
שלום לכולם..

מישהו יכול להסביר לי למה לרכב מסוג פולו 97 יש 5 חוטי הצתה כולל החוט קויל...ובהזמנת המוצר אני מקבל רק 4 חוטים.

כששאלתי את המזמין הוא ( ועוד 2 חנויות ) אמרו שלפולו 97 יש סט של 5 חוטים אבל הוא לא מתאים לי ( מותקן לי ברכב חוטי BERU) , החוטים שהביאו לי תוצרת אמריקאית משהו עם מעטפת מתכת מסביב בכלל לא נכנסת לבית הפלגים.

מקריאה בפורום הבנתי שמתאים לרכב שלי חוטי הצתה שמתאימים לגולף נפח 1600 שמצופים סיליקון(כמו שיש לי) ולא מתכת.

השאלה האם חוטי הצתה של גולף 1600 נגיד שנת 96-99 מתאים לפולו 16V שנת 97?

ועוד שאלה האם אני חייב סט של 5 או אפשר נגיד 4 של חברה ועוד חוט קויל שלא קשור לסט ?

שלום רב !

חוטי ההצתה המומלצים ברכבך, הם חוטי הצתה מתוצרת בוש או בירו!

חוטי הצתה מתוצרת אמריקאית הם חוטי הצתה BS הלא הם חוטי הצתה מאיכות ירודה ביתן ספארק, שמו מלץ לא להרכיבם כלל ברכב.

מיותר לציין שהסט המכון צריך להגיע עם חמישה חוטים שהחמישי הוא לסליל ההצתה.

וכן מיותר לציין שחובה להחליף כל חוט בנפרד ולא להחליף את כולם יחד, כך שלא יהיה מצב שתאבד את סדר חוטי ההצתה, ואז המנוע לא יתניע.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

שלום רב !

סזר ההצתה אמור להיות ברכבים ישמיפ 1=3=4_2 ועם כוון השעון.

אך זה מידע חלקי ולא מבוסס, כי איני מכיר את הרכב, המתן למידע מבוסס יותר.

להבא המנע מלבצע פעולות מקצועיות ברכב , ללא ידע המוקדם, למרות שהחלפת חוטי הצתה נראה לך טרוויאלי, יש לו חוקים משלו, ופגעת בחוקיות, ללא מידע היכן ממוקם צילנדר מספר 1, ללא ידע של כוון סיבוב הרוטור, וללא מידע מבוסס של סדר חוטי ההצתה.

אתה יכול להתקל בבעיות חובסר התנעה, בק פיירים ונזק.

השאלה שנשאלת מדוע פנית בכלל להחלפת חוטי הצתה?

בברכה

צביקה

פורסם

חוט הקויל החמישי נשרף ולכן החלטתי להחליף את כול הסט.

הבעיה שהחלפתי והאוטו עושה כאילו הוא נדלק ואז נכבה....

אם אני אקח את סידור ה 1-3-4-2 ואשנה כול פעם פעימה אחת מתוך הארבע האפשרויות הקיימות זה יספיק ?

פורסם
שלום רב !

סזר ההצתה אמור להיות ברכבים ישמיפ 1=3=4_2 ועם כוון השעון.

אך זה מידע חלקי ולא מבוסס, כי איני מכיר את הרכב, המתן למידע מבוסס יותר.

להבא המנע מלבצע פעולות מקצועיות ברכב , ללא ידע המוקדם, למרות שהחלפת חוטי הצתה נראה לך טרוויאלי, יש לו חוקים משלו, ופגעת בחוקיות, ללא מידע היכן ממוקם צילנדר מספר 1, ללא ידע של כוון סיבוב הרוטור, וללא מידע מבוסס של סדר חוטי ההצתה.

אתה יכול להתקל בבעיות חובסר התנעה, בק פיירים ונזק.

השאלה שנשאלת מדוע פנית בכלל להחלפת חוטי הצתה?

בברכה

צביקה

חוט הקויל החמישי נשרף ולכן החלטתי להחליף את כול הסט.

הבעיה שהחלפתי והאוטו עושה כאילו הוא נדלק ואז נכבה....

אם אני אקח את סידור ה 1-3-4-2 ואשנה כול פעם פעימה אחת מתוך הארבע האפשרויות הקיימות זה יספיק ?

פורסם

שלום רב ריקורד!

ראשית אתה חייב סט מקורי מאיכות טובה מתוצרת ברו/בוש!

שנית אתה חייב סט המכיל 5 חוטים שמכיל את חוט ההצתה החשוב במקום הקודם שנשרף, אז ברור לך שסט חוטים מתוצרת זבל עם 4 חוטים לא מתאים לך.

גם אם סדר ההצתה הנכון, עליך לבדוק תחילה את כוון סיבוב ציר המפלג, שעליו יושב הרוטור.

גם אם תלך בשיטת נסוי ותהיה, לפי הסדר שציינתי, אם הוא נכון בסופו של דבר יש לך 3 אפשרויות לטעות ובפעם הרביעית להצליח, מכאן אתה למד שהסכוי הוא אחד לארבע.

הרכבה לא בסדר הנכון תגרום לבק פייר, ועלולה לשרוף את מודול ההצתה.

המתן להבהרות בנושא.

לא ברור עדיין האם יש ברשותך חוטי הצתה איכותיים מתוצרת בירו, שכוללים את חוט ההצתה לסליל ההצתה?!

בברכה

צביקה

פורסם
הכיוון תנועה של הרוטור, הוא נגד כיוון השעון.

אם תנסה את כל 4 האפשרויות,

אז אחת מהן תהיה הנכונה.

ממה שאני קורא כולם רושמים על סדר 1-3-4-2 ועם כיוון השעון

ואם ככה אז הסדר אמור להיות ראשון למעלה 1 שמאלה 3 למטה 4 וימינה 2 ? או הפוך ?

פורסם
שלום רב ריקורד!

ראשית אתה חייב סט מקורי מאיכות טובה מתוצרת ברו/בוש!

שנית אתה חייב סט המכיל 5 חוטים שמכיל את חוט ההצתה החשוב במקום הקודם שנשרף, אז ברור לך שסט חוטים מתוצרת זבל עם 4 חוטים לא מתאים לך.

גם אם סדר ההצתה הנכון, עליך לבדוק תחילה את כוון סיבוב ציר המפלג, שעליו יושב הרוטור.

גם אם תלך בשיטת נסוי ותהיה, לפי הסדר שציינתי, אם הוא נכון בסופו של דבר יש לך 3 אפשרויות לטעות ובפעם הרביעית להצליח, מכאן אתה למד שהסכוי הוא אחד לארבע.

הרכבה לא בסדר הנכון תגרום לבק פייר, ועלולה לשרוף את מודול ההצתה.

המתן להבהרות בנושא.

לא ברור עדיין האם יש ברשותך חוטי הצתה איכותיים מתוצרת בירו, שכוללים את חוט ההצתה לסליל ההצתה?!

בברכה

צביקה

יש לי 5 חוטים תוצרת USA החוט של הקויל רשום עליו 8 מ"מ והוא נראה יותר עבה מארבעת האחרים ויש לי 4 חוטים של BERU ....החוט של הקויל נשרף .....מה שאומר שיש לי סט מקורי של 4 ועוד אחד של הקויל מתוצרת אמריקאית...

יש בעיה להרכיב 4 BERU וחוט קויל אמריקאי ?

• תוכן חדש...