Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי התלבטות מה יותר חסכוני

סוזוקי סוויפט שנת 2010-2007 מנוע 1500 אוטומוט הגיר הוא עם 4 הילוכים , או סיאט איביזה 1600 החדשות עם גיר DSG שהוא 6 הילוכים ?

התלבטות היא בגלל הגיר שהוא משפיע מאוד

פורסם

ערב טוב,

אתה צודק, הגיר באמת מאוד משפיע. הסוויפט היא מכונית טובה מאוד אבל מה לעשות, בנושא צריכת הדלק היא לא מצטיינת. האיביזה חסכונית ממנה גם מבחינת נתוני היצרן וגם בפועל.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם

2010 דגם MPI באוקטביה 1.6 ששה מהלכים

אני רק משער שזו אותה יחידת כח - תוודא

צריכה ממוצעת של 1/11.5

חסכוני מאוד מחוץ לעיר אך הממוצע מתאזן בפקקים

נראה לי שהאיביזה שוקלת הרבה פחות ולכן אמור להיות הפרש משמעותי לטובה

פורסם

יש בוודאות גיר DSG ..

אני מחפש רכב עד 75 אלף ואני לא מעוניין בקטיגוריה של המיני אלא סופר מיני והלאה

פורסם

גיר הדיאסג'י משולב במנועי טיאסאיי וטיאפאסאיי הוא לא קשור ליחידת כוח 1.6 המיושנת והמוכרת שיש באיביזה .

פורסם
גיר הדיאסג'י משולב במנועי טיאסאיי וטיאפאסאיי הוא לא קשור ליחידת כוח 1.6 המיושנת והמוכרת שיש באיביזה .

טעות.

יחידת ה-1.6 שווקה גם עם גיר ה DSG.

דוגמא למפרט הדגם באתר אוטו:

http://www.auto.co.il/%D7%A4%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%9D-%D7%98%D7%9B%D7%A0%D7%99%D7%9D-1847-%D7%A1%D7%99%D7%90%D7%98-%D7%90%D7%99%D7%91%D7%99%D7%96%D7%94-1-6-Stylance-DSG-%D7%90%D7%95%D7%98.aspx

השילוב של הגיר עם המנוע הוותיק אכן מוצלח פחות.

מומנט זמין חשוב כמעט כמו...

פורסם

הקדמת אותי, אכן ישנה גרסה של איביזה 1.6 בשילוב dsg.

לפני שאתה מחליט להיות נחרץ, תבדוק עובדות.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

המנועים הישנים של פלוצווגן (1400 ו-1600) ידועים כשתיינים לא קטנים (ולא משנה איזה גיר משודך אליהם). לדעתי הסוזוקי תנצח בפער זעום.

בעיקרון אם צריכת דלק מעניינת אותך אז 2 הרכבים לא מצטיינים בתחום הזה.

• תוכן חדש...