Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצבר נחלש (A6 2000)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדכון:

נכנסתי למוסך שבו אני מטפל, לאחר בדיקה קצרה נאמר לי שנדרשת החלפה מיידית של המצבר.

לאחר גיגול קצר מצאתי את המצבר הבא:

http://www.rd-israel.co.il/Product.asp?productid=3065

המצבר התקול הוא 80 אמפר.

אודה לכם על התייחסותכם ולהמלצותיכם.

יום נפלא.

פורסם

עדכון נוסף:

החלפתי היום את המצבר.

המצבר התקול: Volta 80AH זרם התנעה 450 עבד כ3 שנים.

המצבר החדש: Varta StartUp 90AH זרם התנעה 500 שנה אחריות, עלה 800 ש"ח כולל מע"מ ב10 תשלומים.

(הבחור הגיע עד אליי הביתה בהתראה קצרה בניגוד לאחרים שהייתי צריך להגיע לת"א או לשלם משלוח ולחכות כמה ימים)

לאחר החלפת המצבר נבדקה הטעינה, כשהרכב מונע, ללא צרכנים כבדים 14, עם כל הצרכנים הכבדים 13.5

במחוג במד המתח של הרכב אני עדיין רואה 12 וקצת אבל זה כבר סיפור אחר :)

תודה לכם על העזרה,

אשמח לשמוע את דעתכם בדיעבד על המחיר\ דגם המצבר והתאמתו לרכב שלי.

ערב טוב.

• ספונסר פורום
פורסם

קצת אינפורמציה משלימה:

מצבר StartUp מק"ט RP3-090R-0D1 הינו מצבר זהה למצבר VARTA מק"ט VR3-090R-0D1.

מק"ט היצרן הוא 590122072

http://www.varta-automotive.com/index.php?id=515&artikelNr=5901220723122

זרם ההתנעה הוא 720 אמפר, מי שאמר לך 500 אמפר, טעה, ראה מדבקה על המצבר, אם לא כך, אז צלם אותו ושלח לי כי המשמעות שמכרו לך דגם ישן מאד שאין לי מושג איך הוא עדיין זמין.

הקיבול של המצבר קצת גבוה מהדרוש אבל מלבד העלות הנוספת זה אמור רק לשפר את אורך החיים של המצבר.

למרות הכל אני עדיין ממליץ שתבצע בדיקת זליגה אם לא בוצעה (קל לבצע לבד ויש הרבה הסבר בפורום)

תתחדש

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

פורסם

קודם כל תתחדש. קנית מוצר באיכות גבוהה ומבית טוב.

לעניין הטכני- מבלי לחרוץ את דין הרכב שלך כיוון שלא בדקתי בעצמי (וגם כשבודקים לא תמיד הכל ברור) הבעיה תיאורטית יכולה להישאר בעינה:

נניח שעדיין יש בעית טעינה- בעת הפעלת צרכנים מתח האלטרנטור נופל ומה שאתה רואה זה את מתח המצבר (שהגיע טעון).

אמנם 13.5 זה גבוה מידיי מכדי להיות מתח של מצבר אבל מעט מעל 13 עדיין הגיוני למצבר חדש טעון. תוסיף לזה טעויות של רב מודד שאיננו True RMS עקב הרמוניות מהאלטרנטור ויכול להיות שאתה רואה 13.5.

בכל מקרה אני מקווה שהעסק יחזיק אצלך כמו שצריך ובזה תסתיים בעיה.

פורסם

איך אני יכול לדעת תאריך יצור של המצבר?

אכן כתוב עליו 500

מתי הפסיקו לייצר את ה500? איזו אכזבה :-(

מחר אתקשר ואברר את העניין התמוהה הזה.

העלתי תמונה של המצבר.

שוב מודה לכם על התגובות.

63.jpg

• ספונסר פורום
פורסם

המצבר שקנית הוא בעל זרם 720 אמפר, המדבקה היא שלא מעודכנת.

בסוף 2010 השתנתה שיטת התקינה בישראל ולכן בהתאם אותו מצבר שקודם היה 500 אמפר הפך להיות 720 אמפר.

לפי הפרטים שהעברת בהודעה הפרטית מדובר בלקוח חדש של טלרון ולכן המצבר במצב טוב וחדש.

תהיה רגוע, בטכנולוגיית קלציום סילבר הפריקה העצמית של המצבר היא אפסית וחיי המדף ללא טעינה מעל 8 חודשים.

טלפון 1-700-700-130

פורסם

עדכון נוסף (בתקווה שאחרון) :ס

יום אחרי החלפת המצבר, כפי ששניכם חזיתם, הבעיה בטעינה חזרה. 13 כשהרכב מונע ו12.3 בעומס מלא.

לקחתי את הרכב לכמה חשמלאים לאחר החלפת המצבר (אותם חשמלאים שהמליצו החלפת מצבר מיידית עקב אי תקינותו) וכולם

אבל כולם אמרו ישר - אלטרנטור

בסוף החלטתי על חשמלאי אחד והשארתי אצלו את הרכב

לאחר שעה הוא חזר אליי שזה לא האלטרנטור, מדובר בכבל של הרכב שהולך בין המצבר לאלטרנטור.

החליף את הכבל וכרגע הטעינה עומדת על 14.2 כשהרכב מונע

ו13.9 בעומס מלא, אורות גבוהים מזגן וכו'

מקווה שסוף טוב, הכל טוב :)

ערב טוב ושוב תודה.

• ספונסר פורום
פורסם

אם תחשב את כל ההשקעה בזמן ודלק אני חושב שהיה כדאי ללכת מראש למוסך מורשה של צמפיון (אני מהמר שאף אחד מהחשמלאים אינו כזה)

טלפון 1-700-700-130

פורסם

יש לי ניסיון רב עם צ'מפיון, זה הרכב השלישי שטופל שם.

בפעם האחרונה קיבלתי הצעם מחיר של 12 אש"ח ועשיתי במוסך פרטי ב3800

לא עלה לי הרבה הזמן והדלק, אני מחשב בערך 50 ש"ח דלק ואולי שעתיים שהשקעתי בלהכנס לחשמלאים בדרך לעבודה+החשמלאי שסידר לי את התקלה.

• תוכן חדש...