Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

כפי שרשום בכותרת ,אני מחפש את שם המנכ"ל של חברת י.שלום ואימייל ליצירת קשר איתו,אני לא מוצא שום דבר בנושא בגוגל חוץ מעמוד הבית של החברה.

כבר מס' פעמים שהיו פה חברה שטוענים שניתן למצוא פרטים על כל אחד באינטרנט,הנה הזדמנות טובה להוכיח את זה.:wink:

בהמשך עוד אביא סיפור על צרכנות ושירות כשתיגמר הסאגה הזאת.

תודה.

פורסם

יחזקאל שלום - הוא י.שלום :)

אימייל לא מצאתי, אך יש פסקי דין עם השם שלו עליהם.

פורסם

מכתב תלונה

לכבוד מנכ"ל חברת XYZ

בדואר רשום עם אישור מסירה, ולא במייל , קיבלתי לא קיבלתי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

התקשר לחברה 03-6392362 ובקש את תמיר הוא הבן והמנכ"ל בפועל - בחור מבין עניין .

אם הוא לא פנוי , בקש את האי מייל שלו , ואני מאמין שהבעיה תסודר .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

ואם הם לא נותנים את האימייל והוא תמיד "עסוק"? איך בכל זאת מגיעים אליו?(פשוט נשמע שיש לך איזה ויטמין P בעניין).

פורסם

מיכאל, אני אמרתי שניתן למצוא הרבה פרטים באינטרנט.

תוצאה ראשונה של חיפוש "י. שלום" בגוגל:

http://lmgtfy.com/?q=%22%D7%99.+%D7%A9%D7%9C%D7%95%D7%9D%22

הבעלים של האתר (yshalom.co.il) הוא ניר שלום. (ד"א הם סגרו גם את הסיומות COM ORG INFO וגם NET)

האימייל שלו זה [email protected]

כתובת: רבינוביץ' 7 חולון.

http://whois.domaintools.com/yshalom.co.il

http://441il.com/

תריץ חיפוש הפוך למספר טלפון שמופיע באתר חיפוש דומיינים.

יום טוב.

פורסם

שבת שלום.

נרכש מיקסר של kitchenaid לפני קצת יותר משנתיים,המחיר היה נמוך משמעותית מהמחיר של ניופאן,מן הסתם אותו מוצר אחד לאחד עם אותה ארץ ייצור.

לפני יותר מחודשיים נשבר גלגל שיניים ,המכשיר נלקח למעבדה שלהם בתל אביב,הוחלף גלגל שיניים בעלות של 180 שקלים והמכשיר חזר ללא חלק שקשור למטחנת הבשר,פשוט רואים בחור של החיבור של המטחנה רק גריז בלי שום חלק מכני,הטכנאי שסידר את המכשיר,כנראה שכח להחזיר את כל החלקים.החוכמולוגים במרכז שלהם בתל אביב,רוצים שאני אביא שוב פעם את המכשיר בעצמי,דבר שמן הסתם לא מקובל עלי ,פאדיחה שלהם,שהם יממנו את העלות של הבאת המכשיר אליהם ,תיקון והחזרה חזרה אלי.כרגע זה נראה שבלי להפוך שם שולחן או שיחה עם מישהו שיש לו סמכות לקבל החלטה כזאת,לא יזוז שום דבר בעניין.מכיוון שאני לא ממש עבריין(למרות שכשאני לא מתגלח יומיים ואני עם קרחת אני דיי נראה מפחיד),האופציה היותר ריאלית מבחינתי היא לשוחח עם מישהו בעל סמכות ואם זה גם לא יעזור,הם ישלמו בדרך הקשה היותר מחיר גבוה יותר(תביעות קטנות),יש לי ממש בעיה לוותר לנותני שירות נבלות כאלו.

נ.ב

בלא מעט שרשורים אני תומך בעניין של לרכוש מוצרים דרך ייבוא מקביל כאשר זה משתלם משמעותית ואני עדיין עומד מאחורי הדיעה הזאת,בסך הכל המוצר עבד ללא דופי ודיי קשה אפשר להגיד בכל תקופת האחריות,הבעיה היא כרגע ספציפית בשירות של היבואן. מכיוון שיש לי ברזומה ניסיון עם שירות גרוע גם אצל יבואנים רשמיים של מוצרים,אני לא בדיעה שיבוא רשמי הוא מתכון בטוח לשקט נפשי.

ננסה יום ראשון לתפוס שוב פעם את המנכ"ל ונעדכן אם יהיה מה.

תודה לכל מי שעזר כרגע.

פורסם

צהריים טובים.

אז עדכון קצר. אחרי 20 דקות של ויכוחים וניסיון לייאש אותי מלקבל מישהו בעל סמכות.נסגר העניין לבינתיים בכך שהם יבואו לקחת את המיקסר היום בערב,יתקנו ויחזירו בעצמם,מקווה שזה יצא לפועל ולא יהיה שוב סוג של סאגה בלתי נגמרת.

תודה למי שעזר עד כה.

פורסם

עדכון אחרון למי שזה מעניין אותו.

אתמול בערב הגיע נציג של החברה(שבמקרה גר בראשון),והחליף את המיקסר לחדש(באריזה כמובן ) כפיצוי במקום הישן.

העניין נסגר מבחינתי אבל יש לי מסקנה אחת חשובה מכל הסיפור הזה(דבר שידעתי עוד קודם אך נראה לי מספיק חשוב על מנת לשתף גם את האנשים הפחות מנוסים שבייננו), לא לוותר לחברות ותאגידים בעלי שירות לקוחות זוועתי,להילחם על מה שמגיע לנו כצרכנים וגם אם בסופו של יום זה לא ישנה מדיניות בחברות הללו,העיקר שאנחנו כצרכנים מקבלים את מה שהכסף שלנו היה צריך לקבל בתמורה מלכתחילה.

תודה למי שעזר ולמי שניסה לעזור.

המשך יום טוב.

פורסם

מצויין, יותר טוב מזה לא יכול להיות.

אני לא הצלחתי להסיר את עצמי מרשימת תפוצה של ספק אינטרנט גדול, רק אחראי שיצרתי קשר עם המנכ"ל דרך פייסבוק "פתאום הצליחו"

אין מה לעשות לפעמים חייבים לדפוק על השולחן.

כבר מספר חודשים שיש לי חיובים שונים של ערוצים ותוכן מספק הטלבזיה שלי (לא בארץ).

הם לא מאמינים לי שאני לא משתמש בערוצי קריוקי וחבריו ולמרות בקשות שלי לחסום אצלם במוקד את האפשרות לרכוש שרותי תוכן הם טוענים שאי אפשר (אבל לסגור ערוצים זה הם יודעים יופי)

יעצו לי לגשת ולהחליף ממיר לממיר "טיפש". אז קפצתי להחליף ממיר וקיבלתי ממיר בלי חיבור HDMI. מה עושה מי שלא רוצה לרכוש תוכן אבל כן רוצה ?HD....אי אפשר.

אחרי שהתחלתי להפעיל לחץ פיזי מתון...המנהל "הצליח" למצוא ממיר HD שלא פתוח לצריכת תוכן.

גם במדינות הכי מתורבתות צריך לפעמים להתעקש להגיע למנהל.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

גם במדינות הכי מתורבתות צריך לפעמים להתעקש להגיע למנהל.

ואני לתומי חשבתי שכל הסיפור שלך היה פה בישראל ...

פורסם
יבואן אפור. ללא מילים.

ללא מילים? בשורה התחתונה, קיבל את אותו השירות, לטוב ולרע, שניופאן היו נותנים לו.

לא משהו שראוי למחיאות כפיים סוערות, אבל גם בוא נקווה שמגמת השיפור תימשך.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...