Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישה - מבלי להעליב,

כשתהיה מבקר המשרד או מבקר המדינה אשקיע אנרגיה בלשכנע אותך.

בינתיים זה בזבוז אנרגיה לשכנע אדם שדעתו נתקבעה.

הרשות רוצה ספורט מוטורי - אבל בשליטתה המלאה - בלי IRDA בלי השפעת ספורטאים, בחופשיות מלאה להמשיך ולעשות ככל העולה על רוחה. זו דעתי. אני מתנהל מול הרשות מיום הקמתה -לא אתה.

אני ראיתי את הרשות מעכבת את התקנונים שכתב דני לוי במשך כשנה ורק לאחרונה בהפעלת לחצים - פתאום אפשר תוך חודשיים לאשר את התקנונים שאני כתבתי (פחות טובים ממה שעשה דני אני מודה).

אני רואה כל שני וחמישי את הרשות מתנהלת שונה כלפינו וכלפי "התאחדות הראלי" - של 10 ספורטאים...

בקיצור - יש עוד אלף דוגמאות.

קיוויתי שיוסי ניסן יפתח דף חדש - אובייקטיבי. אבל, זה הקש ששבר את גב הגמל - השפעת היועץ לא תחלוף - עד שלא יחלף היועץ. ואולי גם הראש...

אני מתכוון לפעול בעניין זה. איך?

לא תקרא על זה פה. גמרתי לתת לחבורה שם הנחות.

הם אמורים לשרת אותנו הספורטאים - בפועל משרתים אינטרסים אחרים.

דעתי בלבד,

אלון

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שבת שלום

מזמן לא היה נושא "מעניין" שבו אפשר לריב ,לקלל , לחשוד, להאשים , ללכלך ומה לא ?

והנה זה הגיע !

לפני שמקבלים הבהרות מה זה ה"קול קורא" , מי עומד מאחרי זה ומי יזם אותו , ממהרים לפרש זאת כפי נוח לזה או אחר

על מנת להמשיך להשתלח באלה שלא אוהבים (בלשון המעטה) .

שימו לב לביטויים ולהאשמות ולבטחון איך שקובעים וחורצים דין עוד בטרם קבלת הבהרות בנושא !!!

אוי לנו אם אכן האשמות אלו יימצאו נכונות , זה יהיה אסון ! במקרה זה הכל יתרסק !!!

אני לא יודע לאן יוביל הדיון הזה ומה נגלה בסוף, אך ברור לי שכשאני קורא את הניתוחים של המלומדים כאן אני לא מתפלא שהספורט הזה נמצא במקום שהוא כיום.

קצת צניעות ,דרך ארץ ותרבות דיון לא יזיקו לאף אחד ,כי בסוף עוד תוכלו את הכובע ומי שיסבול מכך זה כולנו.

אני לא יכול לעמוד מהצד ולראות איך יו'ר עמותה שאמורה להוביל ספורטאים לנחלה יתבטא בצורה כה מתלהמת שאינה מעוררת כבוד, ואני מצטער על שאיש כזה מייצג ספורטאים , מה עוד שעדיין לא עדכן את חברי העמותה על תוצאות אסיפת הבחירות שהתקיימה לפני חודש ימים. (http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=371648)

מישל

נ.ב.

מציע לספור עד 10 לפני כתיבת תגובה , אני ספרתי עד 100 . ודי "לחכימא ברמיזא".

פורסם

ברוך הבא לדיון מישל

אם יש לך מה לאמר תאמר בשקיפות מלאה,תמיד יש לי תחושה שאתה מרמז

דבר שישמעוך, אל תטיף לאף אחד מוסר

מירוצי מכוניות

פורסם
ברוך הבא לדיון מישל

אם יש לך מה לאמר תאמר בשקיפות מלאה,תמיד יש לי תחושה שאתה מרמז

דבר שישמעוך, אל תטיף לאף אחד מוסר

מה לא ברור דני ?

הרי אתה הראשון שבדרך כלל מעביר בקרת על תפקוד החברים המובילים אותנו כאשר הם עושים ופועלים בנגוד לדעתך.

כאשר סברת שאתה היית צריך להוביל אי אלו נושאים וכלל לא שתפו אותך !

מה קורה כעת ? זה נוח לך להשען עליהם? איך קראת לברוך -זיקית! זוכר ?

להביא לך ציטוטים מה אמרת עליהם ? הרי אתה מודע לזכרון הקצר שלך , לא פעם הוכחתי לך זאת.

אם אתה קורא לזה "הטפת מוסר" זה לא מזיז לי.

אתה אולי צודק שלא הייתי צריך להבליג זמן כה רב בנושא ההשתלמות לרישיון נהיגה תחרותי, כי יש "חברים" שמפרשים את שתיקתי כחולשה במקום להבין שזה היה איפוק מתוך אחריות, ומי שלא מבין למה אני רומז אז בבקשה -http://www.irda.co.il/forums/viewtopic.php?f=2&t=74

כל מה שקורה בתחום מזכיר לי את אותה ממשלה ,שבה מינו "יושב ראש עובדים" לשר בטחון (2006) ,אחר כך באו בטענות למה לא ניצחנו במלחמה ומדוע נעשו כל כך הרבה טעויות!!

תראה מי מחזיק את המושכות? אחד ש"הזיע בחליפה" אולי שעה בודדת נטו, והוא זה שמטיף מוסר לכולם (גם לך) גם בנושא מקצועי.

דני, תהיה הוגן ותודה על כך זאת לא בושה.

ולגבי נושא "קול קורא" - לא מובן לי ולא הגיוני שמכרז כזה ייצא מהרשות , צריך לשאול ולקבל תשובות ברורות ומה התועלת שמכרז זה יביא לספורט? מי הציע ומי היה מעורב בהוצאתו ? רק לאחר קבלת הבהרות אלו נוכל להגיב לעניין !!

ועוד דבר- פה בפורום זה , היה ראוי לפרסם את המכרז הנ'ל , ולא במקום שאין סיכוי לראות אותו....

מישל

פורסם

אז הנה מישל גם אתה מבקר ואין פה שום התלהמות

יו"ר העמותה? נבחר כחוק,מתמסר לתפקידו,יכולת אתה להציג מועמדות,סיבותיך איתך,כנ"ל לגבי לי היתה אחריות אישית

ידעתי שהפעם אינני יכול להתמסר לנושא בגלל סיבות אישיות ולכן ויתרתי.

אבל אתה לא חדל לתקוף גם אם אינך נחשף וזה ממש לא הוגן.

אני אומר לך שאם רשות,כל רשות איננה משרתת את אינטרס הציבור צריך לבקר אותה ואפילו בחריפות.

מה פה לא בסדר?

אתה שבע רצון ממה שקרה עד היום?

אם כך אשריך

מירוצי מכוניות

פורסם

אני גם לא מעוניין להתפלמס פה יתר על המידה,את שלי אמרתי,זה מתועד,עכשיו הפנים נשואות ל"הזיע בחליפה" לצערי בניכר,אבל לשמחתי בן חברים לענף.

חבל על השנים המבוזבזות, אבל לפחות יהיה לי במה להזכר בערוב היום.

דבר אחד אני מציע לכם לזכור:

מי שמתפלש לעפרם של הרשויות ולא עומד על הזכות שאומרת שהם נותני השרות שלך ולא להיפך, סופו להתבהם.

מירוצי מכוניות

פורסם

הנה דוגמא נוספת או לתמימות או ל.... תשפטו אתם

ציטוט מה"קול קורא" לעם ישראל:

המציע ישתתף עם הכלי התחרותי בתחרות שמתקיימים בה כל התנאים המפורטים שלהלן: התחרות מוכרת בתחום הספורט המוטורי אשר התקיימה לפחות פעמיים בעבר, התחרות צפויה להתקיים במהלך שנת 2011 ובתחרות משתתפים מתחרים לפחות מ-20 מדינות שונות המייצגים את מדינותיהם.

אני לא מכיר תחרות בספורט מוטורי בין מדינות, אולי מישהו יאיר את עיניי,למה פעמיים בעבר? (ואם היו פעמיים בעבר והיום כבר לא מוכרים? או הם נעשים בצורה מקומית?),מה זה נקרא מוכרת בתחום הספורט המוטורי? מוכרת ע"י מי? יוסי ניסן? או הFIA FIM 'NASA SCCA מי?

מי עונה?

מירוצי מכוניות

פורסם
הנה דוגמא נוספת או לתמימות או ל.... תשפטו אתם

ציטוט מה"קול קורא" לעם ישראל:

המציע ישתתף עם הכלי התחרותי בתחרות שמתקיימים בה כל התנאים המפורטים שלהלן: התחרות מוכרת בתחום הספורט המוטורי אשר התקיימה לפחות פעמיים בעבר, התחרות צפויה להתקיים במהלך שנת 2011 ובתחרות משתתפים מתחרים לפחות מ-20 מדינות שונות המייצגים את מדינותיהם.

אני לא מכיר תחרות בספורט מוטורי בין מדינות, אולי מישהו יאיר את עיניי,למה פעמיים בעבר? (ואם היו פעמיים בעבר והיום כבר לא מוכרים? או הם נעשים בצורה מקומית?),מה זה נקרא מוכרת בתחום הספורט המוטורי? מוכרת ע"י מי? יוסי ניסן? או הFIA FIM 'NASA SCCA מי?

מי עונה?[/quote]

יש כתובת צריך להגיע עד לסוף הקול הקורא. הרי כידוע לכולנו מדובר ברשות מקצועית ממשלתית.

(המשפט באדום בטח יעלה גיחוך על ידי כמה מן הקוראים ) אז נכתוב מדובר ברשות ממשלתית.

דני אפשר לשים על האף משקפיים שחורות ואפשר לשים משקפיים ורודות.

את הסלוגן נותנים תיקח מרביצים תברח אתה מכיר.

רוצים לתת , לא תנסה לקחת. אולי אחרים ינסו ויקחו.

למה לפסול כל יוזמה? כי היא לא באה מבית היוצר של פלוני אלא מבית היוצר של אלמוני.

6. איש הקשר של המשרד אליו ניתן להפנות שאלות לקול קורא זה היא גב' לורן אזולאי

טלפון: 02-5601730 דוא"ל: [email protected].

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מישל מישל מישל...

50 שקל דמי חבר, השתתפות באסיפה וגם אתה היית יכול להשמיע, להצביע ולהשפיע (אולי אפילו להיבחר).

בחרת להדיר רגליך - על מה תלין? למה לא תפנה לעמותת הראלי? למה שם אתה לא שואל על פרסומים? בחירות? פרוטוקולים?

הועד חייב הסברים לחברים, החברים מקבלים הסברים. אתה בחרת שלא להיות חבר - זכותך. באותו רגע, איבדת זכויותיך לקבלת דין וחשבון.

אכן זה יכול לכאוב לאדם זה או אחר, שזה שלא הזיע בחליפה ("רק שעה") כדבריך - הצליח בחודשיים להשלים תקנונים שעוכבו שנה (נכון נעשה לדני עוול),

לאחד את השורות של מי שאכפת לו, להוציא קורס רישיונות ובעוד שבועות בודדים גם להוציא רישוי לרכבים - כל זה, למרות הרגליים ששמים לו, גם שכמותך.

אתה מוזמן להגיש מועמדות, נראה כמה אצבעות תקבל.

ואם ברוך זיקית (כדבריך), - אז לפחות יודעים איפה האינטרס שלו מראש - הדברים גלויים. אצלך, אני בספק גדול. אחריי שעברתי פרק או שניים בפוליטיקה המגעילה של הספורט המוטורי הישראלי, אני מעדיף את "הזיקית" הזו על פניך, בכל יום נתון.

אבל לפניי מלחמות חשובות ממך - אז מבחירה - בשרשור זה גמרתי להתבטא.

וכן, לא חוזר בי, המכרז הזה מסריח מכל כיוון. מכרזים מסוג זה ובסכומים כאלו לא מפורסמים כמעט בחשאי עם תאריכי הגשה תוך 28 יום. אפילו לא במשרד הספורט.

יש אנשים שהלשון שלהם מלקקת איפה שהאינטרסים שלהם... אני בטח לא אזכר כאחד כזה. לגביי אחרים, שהקוראים ישפטו!

אלון

נ.ב.

כנראה שלא שמים לב איך הזמן עובר - רק לפני כ - 10 שנים, הכנתי את הרכב הראשון שלי ואחר כך השני ואחר כך השלישי, אכן... שעה בחליפה. אם באמת כואב לי הלב על משהו, זה על אלו שמבוגרים ממני בעשור או שניים ורואים את סיכוייהם לחזור ולהתחרות הולכים וקטנים.

אני לא הכתובת לתסכולך, גם לא הגורם - בדוק עצמך פנימה.

אלון

פורסם

לאלון אבל לא רק לאלון.

בעקבות ה"פ שקיבלתי שונתה הודעתי .

ובינתיים סיימו היום כ- 30 נהגי ראלי לסוגיו מחזור ראשון של קורס רישיון נהיגה ספורטיבי.

הקורס שאורגן בביה"ס למאמנים של וינגייט ע"י התאחדות IRDA והמועדון המוטורי הישראלי 2010 היווה כיבוש עוד מכשול בדרך לתחרויות חוקיות.

נציג משרד הספורט העביר מבחן מסכם ולאחר מכן הועברו השלמות ענפיות (ראלי ספרינט אוטו/ראלי קרוס ואוטו גראס).

השלב הבא - רישוי הרכבים בשבועות הקרובים ובעזרת השם - נתחיל לטפל במכשולי הוצאת אירוע.

כל הכבוד לעופר שוורץ על הכנת החומר המקצועי לקורס בצורה מעולה ובמשך זמן קצר שעמד לרשותו השקיע שעות רבות ע"מ להוציא קורס מקצועי.

תודה גם לנציגיי וינגייט שנרתמו במאה אחוז מחוייבות להצלחת המחזור הראשון.

תמונות ופרטים יועלו בשרשור נפרד כמו גם פרטיי הרשמה למחזור הבא למי שפספס מחזור זה.

אלון

ממתין בציפיה דרוכה ובפה פעור לדבריו של דני לוי.

פרוייקט בנייה שצריך להספיק עוד להתחרות בו בשנת 2011.

האם תפור עבור מישהו??[/quote]

והנה הצעה...

היות ויוסי ניסן לא יכול להביא לידי ביצוע מירוצים בארץ (לפחות לא בחמש השנים האחרונות ובמיליונים שהוציעה הרשות), היות ויש לו כל כך הרבה כסף לשפוך על נהג ורכב אחד בחו"ל,

אולי ישחרר הגביר חצי מהסכום הזה לטובת הספורטאים בארץ ונוכל כולנו לקיים אליפות ישראל בקפריסין.

האם זה בדיוק מה שהשרה לימור לבנת רוצה - ספורט מוטורי ישראלי מחוץ לגבולות המדינה?

ביזיון.

בצורה גלויה אני אומר לך פה, יוסי - כמו שתשמע ממני בצורה פורמאלית ביום ראשון בבוקר - תתבייש לך!

איזה ספורטאי מצטיין - אולימפי - עם מדליות - קיבל איי פעם חצי מיליון שקל מענק מהמדינה עבור תחרות???

מי??? שחר פאר? אורן סמדג'ה? מדליסטית הכסף שלנו? אם הם רואים את הבדיחה העלובה הזו עכשיו, הם מתפלצים, אני בטוח.

אלון

נ.ב.

מאוד מעניין אותי לדעת, אני היחיד שחושב שיש פה משהו לא בסדר? (אני וזה ששאל מעליי אם הכסף כבר סומן למישהו... גם לי זה מריח ככה). אלון.

אלון, אני חושב שאתה קופץ בלי סיבה טובה.

אני יודע על לפחות 3 קבוצות מירוצים שמכינות את המסמכים לקול קורא.

כן, מדובר על רכבי רייד.

אני מזכיר לך שלפני כמה חודשים צוות "ליוגב" זכה מהשרה לסוג של פרס כספורטאים מצטיינים אחרי שחזרו עם הישגים יוצאים מהכלל מראלי דרך המשי.

גם בעבירות (קרואטיה טרופי) יש לנו צוותים ישראליים שמתחרים כל שנה (למרות שהישגים ספורטיביים ראויים לציון לא ראינו כבר כמה שנים)

אז למה לא לברך? למה לראות בזה מכרז תפור עוד לפני שאתה יודע מי בכלל ניגש אליו?

(וזה כשאני מסכים לכך שמדובר בלוחות זמנים קצת צפופים מדי, וזה באמת מעורר סימני שאלה לגבי המקצועיות של מי שכתב את המסמך)

אסף.

הערותי למעלה בכחול.

אלון

כאשר לאדם אין מה לומר לגופו של עיניין הוא מתחיל לדבר לגופו של האיש. אז תנסה , אם אתה מסוגל לנהל דיון רציני.

גם שמחת להודיע לנו שאושרו לך התקנונים . אז תחליט עושה או לא עושה הרשות.

אולי לא בקצב שהיית רוצה ויש מה לשפר אבל...

ואני האחרון שבא לסנגר על הרשות , אבל אני לפחות יודע איך פועלת רשות ולאוו דווקא הרשות הספציפית הזאת, שהיא בעייתית כי היא עוסקת בענף שבעיני רוב הציבור הרחב היא עוסקת במירוצי מכוניות מסוכנים, לכן הפוליטיקאים / היועצים המשפטיים לרבות עובדי הרשות עצמה , כולם עסוקים בלהגן על עצמם שמא יקרה משהו.

אצלם העיסוק הזה לא בוער בעצמותיהם, מה שלא כך אצל העוסקים / הספורטאים בענף. ענף יותר נכון לומר בצער זלזל.

כאשר תפנימו את זה יהיה לכם יותר קל להבין את פעולת המערכת ומגבלותיה , מבלי שזה אומר להפחית במאומה את הלחץ שלכם לזרז את הפעילות.

וסליחה שגזלתי את האנרגיה שלך.

ישה - מבלי להעליב,

כשתהיה מבקר המשרד או מבקר המדינה אשקיע אנרגיה בלשכנע אותך.

בינתיים זה בזבוז אנרגיה לשכנע אדם שדעתו נתקבעה.

הרשות רוצה ספורט מוטורי - אבל בשליטתה המלאה - בלי IRDA בלי השפעת ספורטאים, בחופשיות מלאה להמשיך ולעשות ככל העולה על רוחה. זו דעתי. אני מתנהל מול הרשות מיום הקמתה -לא אתה.

אני ראיתי את הרשות מעכבת את התקנונים שכתב דני לוי במשך כשנה ורק לאחרונה בהפעלת לחצים - פתאום אפשר תוך חודשיים לאשר את התקנונים שאני כתבתי (פחות טובים ממה שעשה דני אני מודה).

אני רואה כל שני וחמישי את הרשות מתנהלת שונה כלפינו וכלפי "התאחדות הראלי" - של 10 ספורטאים...

בקיצור - יש עוד אלף דוגמאות.

קיוויתי שיוסי ניסן יפתח דף חדש - אובייקטיבי. אבל, זה הקש ששבר את גב הגמל - השפעת היועץ לא תחלוף - עד שלא יחלף היועץ. ואולי גם הראש...

אני מתכוון לפעול בעניין זה. איך?

לא תקרא על זה פה. גמרתי לתת לחבורה שם הנחות.

הם אמורים לשרת אותנו הספורטאים - בפועל משרתים אינטרסים אחרים.

דעתי בלבד,

אלון

לפני כמה עשרות שנים ובמשך מספר שנים לא קטן התנהלה בארצינו ברוכת השמש פעילות ספורט מוטורי.

היא גוועה בגלל הרגולטורים.

כשבאו מים עד נפש חברו להם אנשים יקרים ועשו מעשה . 2 קבוצות הגישו בג"ץ!!! והשקיעו בכך מכספם הפרטי ומזמנם היקר.

זה היה לפני 10 שנים בדיוק.

האם הבג"ץ זירז משהו. תלוי את מי שואלים , ואני כהנחה מקבל את אלה שאומרים כי הבג"ץ הזיז את הדברים .

נחקק חוק, נכתבו תקנות (האחרונה בקשר לייבוא כלים תחרותיים אוטוטו תחתם על ידי השר הממונה - שר התמ"ת!! ) הוקמה רשות ,מוצאים נוהלים, ואפילו יש התקדמות בשטח . קורס כזה וקורס אחר יוצא אל הפועל.

אפילו מוציאים קול קורא ומוכנים להשקיע כסף בזוכה / זוכים שיאדירו את שם ישראל בארצות ניכר.

מבקר המדינה הוציא לפני שבועות ספורים ספר של מעל 1800 עמוד ביקורת על מחדלי השלטון. והוא לא בודק את כל פעולות השלטון אלא כל פעם מקטע מסויים.

אם יש משהו שהבירוקרטיה יודעת לעשות הכי טוב זה להתגונן נגד הביקורת.

זאת הרשות שיש כרגע , היא מתחילה בראש הרשות יוסי ניסן ומסתיימת במחלקת התה שבלעדיה שום רשות לא יכולה להתקיים.

מלחמה באנשיה , באמצעות מבקר המדינה או באמצעות פעולה משפטית , או בהכפשות נאצות ובהשלכת רפש מביאות לתוצאות הפוכות .

ולכן וזה נכון בכל תחום בחיים תהיה חכם ולא צודק, תילחם על עקרונותיך אבל תדע גם להתגמש , ואף פעם אל תוריד את הדיון לגופם של האנשים העוסקים מולך.

לכן אלון יקר , אם קראת בכלל את הודעתי, שאל ארבעה אנשים שנמצאים כאן בקרבתך על נסיונם

דני לוי

סרוג'ו

מישל

יובל מלמד.

הם חלק מאותה קבוצה שפעלו פועלים ויפעלו לקידום הספורט המוטורי ( כולל על נסיונם בבג"ץ )

חבל רק שאלה לא יודעים להתגבר על הריבים שלהם ולהזיז ביחד את העגלה התקועה.

וכמו שכתבתי פעם בהודעה לדני.

אתה לא צריך לשכנע אותי אבל אולי כן , כי אם תצליח לשכנע אותי אולי אני אתרום למען המערכה מיליון ש"ח ואולי אני בחוג החברים הקרובים של השרה לימור לבנת .

הרי כשאתה מזלזל בי ולא סופר אותי אינך הרי יודע מי עומד מאחורי השם ישה ואתה מחמיץ בעל ברית.

חומר למחשבה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אתה לא צריך לשכנע אותי אבל אולי כן , כי אם תצליח לשכנע אותי אולי אני אתרום למען המערכה מיליון ש"ח ואולי אני בחוג החברים הקרובים של השרה לימור לבנת .

הרי כשאתה מזלזל בי ולא סופר אותי אינך הרי יודע מי עומד מאחורי השם ישה ואתה מחמיץ בעל ברית.

חומר למחשבה.

ישה שלום לך אתה רוצה פרטיים של חשבון הבנק שאליו תפקיד את המליון?:twisted: ותראה זה פלא הכול יתחיל לזרום במהירות גדולה יותר. השרשורים האלו מזכירים לי כלב שמסתובב ומחפש את הזנב של עצמו עד שהוא מתעייף,מה שאותי מעניין זה שיהיה ספורט מוטרי השנה בארץ בברכת כול העוסקים בו ושכולנו נוכל להנות ממנו כול זמן שאנו יכולים כי לפי הקצה הזה בקרוב אני עושה הזמנה מקיבוץ אפיקים לכסאות חשמליים ואולי פה לא נהיה צרכים את כול הספור מסביב בשביל להרים אירוע:idea:

בברכה לעוסקים והמשקעים וזה בלי ציניות. המטיףף

פורסם

חומר למחשבה.

ישה שלום לך אתה רוצה פרטיים של חשבון הבנק שאליו תפקיד את המליון?:twisted: ותראה זה פלא הכול יתחיל לזרום במהירות גדולה יותר. השרשורים האלו מזכירים לי כלב שמסתובב ומחפש את הזנב של עצמו עד שהוא מתעייף,מה שאותי מעניין זה שיהיה ספורט מוטרי השנה בארץ בברכת כול העוסקים בו ושכולנו נוכל להנות ממנו כול זמן שאנו יכולים כי לפי הקצה הזה בקרוב אני עושה הזמנה מקיבוץ אפיקים לכסאות חשמליים ואולי פה לא נהיה צרכים את כול הספור מסביב בשביל להרים אירוע:idea:

בברכה לעוסקים והמשקעים וזה בלי ציניות. המטיףף

שוב אתה קולט עקום את הודעותי.

אני מחזק ומעריך כל אחד שעושה ומנסה לקדם את הנושא אפילו אם קוראים לו אלון.

אני כותב את דעתי , אפשר להתייחס אליה בכבוד , גם אם אתה לא מסכים לתוכן הדעה.

תאסוף בני ברית ואוהבים ולא שונאים ומתנגדים.

והרוח והשפה של ההודעות של אלון לא היו כאלה.

להזכירך החוב שלך טרם סולק .

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

צודק ישה

האקדמיה מלאה בנימוסים והליכות,רוגע ושלווה,דיונים עמוקים וכבדי ראש,פירגון,תרבות.

אם העולם היה מתנהל לפי האקדמיה או שהיינו מתנוונים או חיים בעולם אוטופי רובוטי.

אם היית חי במדינה אחרת אולי כל המשפטים התבונתיים והחכמים שכתבת בצורה מליצית (ואני באמת מתכוון לא בציניות)

הכל היה נשמע טבעי

במדינה שלך זו, יש שני עמים, עם הפקידים השררה הרגולטורית והשלטון (עם הקומבינות ) ועם ישראל שמשלם מיסים ולא מבין מי מנהל אותו.

עכשיו חלק את זה לאסכולות

הראשונה ישה (מתחברים,מנסים למצוא דרך משותפת,מגיעים למטרה בקריצה ועצימת עיניים. (לשון תחובה לאחוריים)

השנייה לוחמנית,מחפשת שינוי של שאט הנפש,לא מסכימה עם ההתנהלות שעוצרת קידמה,התפתחות,הבנה, לא מוכנה שהרגולטורים ישלטו ברצון החופשי של הזכות לעשות הכל (במסגרת חוק) ובאופן עצמאי (ההסתדרות האדומה כבר מתה) ואם רשות אז קשובה לרצון הספורטאים ומבצעת מה שהספורטאים רוצים ולא להיפך.

כל אחד מוצא את עצמו

יש דרך שלישית, שלום ביי ביי (נפולת נמושות קראו לזה פעם) קפריסין אי יפה, רגוע ,שלוו עם המון ספורט מוטורי קליל.

אבל יש לזכור

אמת יש רק אחת.

מירוצי מכוניות

• תוכן חדש...