Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני נוהג ביונדאי i30 (ליסינג) בת ארבעה חודשים. לאחר שבטמטומי הרב הצלחתי לקמט בתאונה את דלת הנהג, קיבלתי היום את הרכב לאחר תיקון הדלת.

הדלת נראית מצויין, אבל בנהיגה מעל 40 קמ"ש אני שומע רעש רוח מעצבן שמתגבר ככל שהמהירות עולה - בדרך בין עירונית אני יכול לצאת מדעתי.

ידע בפחחות אין לי, אבל הבנתי שזאת תופעה ידועה לאחר תיקון דלת - הזמנתי טיפול למחר, אבל השאלה היא האם ישנו מצב שהבעיה היא לא ברת תיקון? או לחילופין, שהם ינסו להתנער מהבעיה בטענה ש"אין מה לעשות, תיקנו את הדלת - תחיה עם הרעש"? למישהו יש נסיון עם נושאים כאלה?

אם המוסך היה פרטי - לא הייתי מודאג..אבל כאן מדובר במוסך שאוויס בוחרת וברכב ליסינג - אז אין לדעת.

תודה רבה!

פורסם

ניתן לתקן זאת, אםהמוסך מקצועי.

כנראה שהדלת אינה נלחצת מספיק חזק אל מרכב המכונית וזה ניתן לפתרון או ע"י כוון הסגירה או ע"י כיפוף קל של מסגרת הדלת וביחוד בחלקה העליון.

בברכה - רפי לין

• תוכן חדש...