Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וחג שמח לכולם

אנסה להיות קצר, חיפשת בשרשורים קודמים ולא מצאתי תשובה.

לפני כמה ימים הייתי חייב להחליף 2 ברגים של הגלגל השמאלי קדמי.

לאחר ההחלפה חשבתי לעצמי שכדאי היה לבדוק את גובה נוזל הבלמים, אותו אגב אני בודק כל כמה שבועות. בכל זאת סוזוקי בלנו 97.

ראיתי כי הנוזל נמוך יותר, וגם נראה כאילו הנוזל "זורם" בתוך המיכל, כשהמנוע פועל כמובן.

שאלתי (שאלותי) היא כזאת:

האם ה"תנועה" של הנוזל במיכל היא נורמאלית? מעולם לא הסתכלתי ממש פנימה דרך המכסה, כשהמנוע עובד.

זה כרגע 1-2 ס"מ מתחת למינימום, האם אני מסכן עצמי כרגע?

האם בכלל בפירוק הבלמים בזמן החלפת הברגים המחזיקים את הגלגל אמורה להיות בריחה של נוזל בלמים? או שמספיקה הורדת הרפידות והחזרתן בכדי להשפיע על גובה הנוזל?

ועוד דבר, באיזה יצרן מומלץ להשתמש אם ברצוני להוסיף נוזל? האם זה נכון לחזור אל המוסך ולבקש שימלאו לי את החסר?

תודה וחג שמח

אני כבר לא "חדש בפורום"!!! אני "נהג חדש"!!

נהג חדש???? אני???!!! :brickwall:

לא!!!!

פורסם

יכול להיות שפגעו בצינורית אשר הולכת לבלמים ולכן יש נזילה,כי לפני כן הקפדת אני מבין לבדוק ולא הייתה נזילה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מפלס נוזל הבלמים לא אמור להשתנות בעקבות הפעולה שעשית וגם לא אמור "לזרום" לשום מקום, מה גם שלא נדלקה לך נורת אזהרה בלוח שעונים על מפלס נוזל בלמים נמוך ולכן אני משער שבדקת מפלס הגה כוח.

פורסם
מפלס נוזל הבלמים לא אמור להשתנות בעקבות הפעולה שעשית וגם לא אמור "לזרום" לשום מקום, מה גם שלא נדלקה לך נורת אזהרה בלוח שעונים על מפלס נוזל בלמים נמוך ולכן אני משער שבדקת מפלס הגה כוח.

אם כן, ממש מביך. אני הולך לחניה לבדוק

לא!!!!

פורסם

אוקי, מביך, מאוד מאוד מביך. לא קורה לי בד"כ, באמת.

מקווה שאין כאן רשימה שחורה

אז נוזל הגה... כתוב עליו DOT-3 או משהו כזה. האם להשתמש רק בזה? או שכל נוזל הגה שאני קונה יתאים?

מנהלי האתר, האם ניתן לערוך את הכותרת לנוזל הגה כוח לסוזוקי בלנו?

לא!!!!

פורסם
אוקי, מביך, מאוד מאוד מביך. לא קורה לי בד"כ, באמת.

מקווה שאין כאן רשימה שחורה

אז נוזל הגה... כתוב עליו DOT-3 או משהו כזה. האם להשתמש רק בזה? או שכל נוזל הגה שאני קונה יתאים?

מנהלי האתר, האם ניתן לערוך את הכותרת לנוזל הגה כוח לסוזוקי בלנו?

דקסרון 3 זה מה שאתה צריך, אותו נוזל שמשמש לתיבות הילוכים אוטו' - כדאי שתבדוק מדוע יש חוסר.

פורסם

למה יכול להיות חוסר? יכול להיות שיש לי נזילה ממערכת ההגה?

לא!!!!

• תוכן חדש...