Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה כללית שלא מצאתי אליה מענה מקצועי ,

כשתמקינים כנף בצורה מקצועית (בשיטה עם ברגים)

איך מסמנים איפה לקדוח את החורים? (בדיוק)

פורסם

במידה והספויילר הוא מקורי, הוא מגיע עם שבלונה מתאימה עם סימון לחורים ותפסיםותאמים לספויילר.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
במידה והספויילר הוא מקורי, הוא מגיע עם שבלונה מתאימה עם סימון לחורים ותפסיםותאמים לספויילר.
מן הסתם שאין לי שבלונה אחרת לא הייתי שואל ואני מבין שתשובתך היא רק מענה לזה ששאלתי על הצורה המקצועית.

אמנם הוא מקורי של הרכב שלי בדיוק אבל הוא הגיע אליי בלי כלום (יד שניה)

ברגים קניתי גומיות קניתי ראש לקידוח בפח קניתי.

אז אני אתקן עצמי ואשאל מה הדרך הכי טובה לסמן?

פורסם

גם אני התקנתי ברכבי ספויילר, אז אני אגיד לך מה אני עשיתי.

קודם כל ראיתי איך הוא יושב, מוודא שהוא יושב טוב.

לוקח לק, ספריי צבע, או כל דבר שצובע, ומכחול דק.

צובע את החורים מלמטה, ממלא צבע בתוך החור, ובמסגרת החיצונית, בצורה מדוייקת.

מניח את הספויילר במיקומו, נותן כמה שניות + לחיצות קטנות כך שהצבע יעבור לפח הרכב, וזהו אתה מרים את הספויילר, ויש לך את מיקום הברגים על הפח.

תקדח, תשים סיליקון, שיאטום את החור טוב.

בהצלחה.

***PEUGEOT - THE KING OF THE JUNGLE***

פורסם
גם אני התקנתי ברכבי ספויילר, אז אני אגיד לך מה אני עשיתי.

קודם כל ראיתי איך הוא יושב, מוודא שהוא יושב טוב.

לוקח לק, ספריי צבע, או כל דבר שצובע, ומכחול דק.

צובע את החורים מלמטה, ממלא צבע בתוך החור, ובמסגרת החיצונית, בצורה מדוייקת.

מניח את הספויילר במיקומו, נותן כמה שניות + לחיצות קטנות כך שהצבע יעבור לפח הרכב, וזהו אתה מרים את הספויילר, ויש לך את מיקום הברגים על הפח.

תקדח, תשים סיליקון, שיאטום את החור טוב.

בהצלחה.

אהבתי אהבתי אהבתי!

אני אנסה עם לק של חברה שלי, נראה איך ייצא

פורסם

תודה רבה וענקית לשי על ההמלצה הגאונית! בשעה טובה הצלחתי ואת האמת לא חשבתי שאני אצליח

אבל ייצא מקצועי מדוייק ויפה, שוב תודה ענקית, הנה תמונות כי אני תמיד אוהב לשטוף תעיניים..

אגב לקח לי 5-6 נסיונות עד שמצאתי בדיוק וגם אחרי זה עם מודד מ"מ תיקנתי עם טוש

הקטע היפה הוא שבגלל שזה של אימפרזה מקורי אז לא היה צריך לקדוח בשכבה השניה אלא היה שם כבר חור ייעודי מתחת לגומי שבולם את הסגירה..

20110407001.jpg

20110407002g.jpg

20110407003v.jpg

20110407004.jpg

20110407005.jpg

פורסם

שמחתי לעזור, בשביל זה אנחנו פה :lol: .

יצא ממש יפה, ומקצועי, באמת מוסיף המון לרכב.

והכי חשוב תהנה.

שבוע טוב חברים.

***PEUGEOT - THE KING OF THE JUNGLE***

פורסם

יצא יפה מאוד ומוסיף לרכב, כדאי לעבור על חורי הברגים עם חומר נגד חלודה מכיוון שהקידוח שלך פצע את הצבע ואת ההגנה שמגיעה מהמפעל, מים שיחדרו למקום ישבו שם ויגרמו לחלודה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
יצא יפה מאוד ומוסיף לרכב, כדאי לעבור על חורי הברגים עם חומר נגד חלודה מכיוון שהקידוח שלך פצע את הצבע ואת ההגנה שמגיעה מהמפעל, מים שיחדרו למקום ישבו שם ויגרמו לחלודה.

תוכל להמליץ לי על מוצר או מאיפה קונים דבר כזה ספציפי? בנתיים יש שם גומיות נוספות שאני שמתי של איטום ברזים ומרחתי כמות נדיבה של ווקס קוליינטה :)

פורסם

יצא מאוד יפה

אני התקנתי ספויילר לחבר שלי בקוואליר.

אותו סיפור. גם כן ספויילר מקורי, יד שניה, בלי שבלונה.

הכנתי שבלונד לבד ויצא מאוד ישר ומדוייק.

Only RWD

פורסם

כל פחח רכב יכול לתת לך כמות קטנה של החומר הזה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...