Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

srack, שום תואר אקדמי לא אמור להיות כיף, ורובנו עושים אותו בעיקר על מנת לפתח את

אופקינו התעסוקתיים, ועל הדרך להרחיב אופקים ולקבל השכלה.

אם אתה רוצה לימודים מעניינים, יש מספיק מקומות לעשות קורסים שהם לעניין בלבד,

ולא למטרות אקדמיות.

בגדול, ההבדל בין מכללות למיניהן לאוניברסיטאות, הוא בתנאי קבלה נוחים יותר, כך שרוב

אלה שרוצים מתקבלים. זה שחלק גדול נושר בדרך זה משהו אחר, וכמו כן תוכניות הלימוד הן

יותר פרקטיות ופחות תיאורטיות, אבל עדיין, המרחק הוא לא כזה גדול, וזה לא שתצא ממקום זה או אחר

בור ועם הארץ, וממקום אחר תותח למקצוע אותו למדת.

אחרי שנה במקצוע, רוב האנשים מבינים שהתואר הוא רק מבוא כללי לחיים האמיתיים, ושנה של פרקטיקה

טובה, תיישר את כל האנשים, לא משנה איפה הם למדו, אלא כמה הם באמת מוכשרים.

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ.

מועד ההרשמה לסמסטר אביב 2012 באונ' תל אביב הגיע, ואיתו חזרה הדילמה.

יש מצב שהצטרף לפורום מישהו שעושה MBA בבינתחומי? :roll:

פורסם
יש מצב שהצטרף לפורום מישהו שעושה MBA בבינתחומי?

יש חבר פורום שבמהלך ביקוריו בארץ עושה שם שיעורי רכיבה על אופנוע. :wave:

מצטער על הבוטות, אבל לבינתחומי הייתי הולך ולו רק בגלל הכוסיות, ולעזאזל עם ההשכלה.

את זה אני אומר בתור בוגר תיכון ברמת אביב, עם הרבה שעות "פנויות" בקמפוס האוניברסיטה.

החומר האנושי בהרצליה אכן טוב יותר, לפחות ממה שאני ראיתי...

ברצינות אבל, כשאני חושב על הנטוורקינג הפוטנציאלי שאפשר לעשות בשכונה כזאת, בשילוב עם סוג האנשים

שלומדים שם, זה כבר יתרון משמעותי. אני מניח שגם היחס לסטודנטים טוב יותר מאשר באוניברסיטה, ובתחום

הזה ת"א לא בדיוק הצטיינה מלכתחילה. אם יש לך את האמצעים והיכולת, זה נראה כמו השקעה טובה שעשויה

להחזיר את עצמה עם ריבית. הייתי הולך להרצליה בלי לחשוב יותר מדי.

• תוכן חדש...