Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכי לניצן ודודי במוסך שאפט, ליד בית מעריב. הםן מבינים צרפתיות, וגם אחרות. תאתרי טלפון בקלות.

מקצועיות, מחירים סבירים, ובלי הצעות מגונות - כלומר להחליף כל מה שמתחשק למוסך ועל חשבונך.

בפורום תמצאי עליהם הרבה שבחים. אחרי הטיפול האחרון אצלם גמני מצטרף לממליצים.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
חשבתי להחליף שמן מנוע, מצתים ....

דבר נוסף: מאחר שמדובר על רכב ישן אין מוסכניקים שבאמת יודעים איזה סוג של הנ"ל מתאימים לי......

לא צריך להגזים. חיפוש קצר של twingo engine oil בתוספת נפח המנוע, שנת הדגם ואולי קוד המנוע בנוסף, יעזרו לגוגל למצוא לך את התשובה. כנ"ל לגבי הפלאגים.

דבר נוסף,

סביר להניח שבטיפול האחרון שמו לך את הפלאגים המתאימים ולכן כל מה שהמכונאי צריך לעשות בשביל להזמין לך פלאגים מתאימים הוא לפרק פלאג מהרכב, להסתכל על הדגם והיצרן שכתובים עליו ולהזמין סט חדש של אותם פלאגים שכבר יש ברכב.

למרבית המכונאים אין צורך בבזבוז זמן על הזמנת חלקים חדשים. הם מתקשרים לחנות החלפים איתה הם עובדים, מציינים את פרטי הרכב ומשאירים את עבודת האיתור לעובדי החנות. הם בד"כ עושים עבודה מצוינת.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

תטפלי לבד, הכי טוב וזה לא בעיה.

אני משתמש בשמן ליקווי מולי 10W40 יש בצבע זהב ויש בצבע כסף שהוא עם תוסף MOS , אמור להיות יותר טוב, אני קונה מה שבמבצע.

כדאי לך אולי לרוקן נוזל קירור ולהשתמש בנוזל קירור של פרסטון ( ראיתי שכתבת שאת משתמשת במים ירוקים), ריקון מים לא עשיתי לבד.

לגבי החלקים שאת צריכה, קני הכל מקורי. גשי למוסך מורשה של רנו .

את צריכה מסנן שמן, שימי לב שלא יתנו לך גבוה יש מסנן שהוא בגובה של חצי ממה שאולי יתנו לך וזה מה שאת צריכה.

מסנן אויר.

פלאגים אם אין לך מקוריים תחליפי, אם הם מקוריים, מספיק לנקות אותם מהפחמן שמצטבר עליהם ותוודאי שהמרווח הוא 0.9 מ"מ, אם הוחלפו כבר בשנים האחרונות, הפלאגים המקוריים הם של NGK והדגם שלהם רשום על המכסה מנוע מצידו הפנימי, אני יכול לתת לך את הדגם יותר מאוחר אם את צריכה.

את צריכה מפתח פלאגים יעודי מברזל, אני קניתי בACE או משהו כזה, ויש שם גם GAUGE בשביל למדוד את המרווח.

מסנן דלק אם הוא לא מקורי ואם לא הוחלף כבר בשנים האחרונות, דגם מקורי - 77 00 820 375 ELE6044

http://www.mecafilter.com/vehicule_produit.php?REF_SOC=ELE6044

דרך אגב מאז שקניתי את האוטו לפני מעל 3 שנים לא היו לי בעיות מכניות.

מועדי ההחלפה שנתתי הם כלליים. חפשי באינטרנט לגבי מועדי החלפה יותר מדוייקים של המסנן שמן ושל הפלאגים ונוזל הקירור.

• תוכן חדש...