Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התעיפתי ,נמאס לי ללכת ברגל אני צריך אוטו .

חשבתי על מיצובישי לנסר 2004 מול פוקס 2005

הבעיה במיצובישי שעדיין לא השתחררתי מהטראומה של הכריזמה שהייתה לנו עגלולה ושותה בעיר 1 ל 6

מאד רציתי סניק הבנתי מחברי הפורום לא לגעת כיוון שיש בעיות בגיר האוטומטי .ידני לא מצאתי .

חשבתי לחטוא עם סובארו

או להתפרע עם דיזל כל שהוא

התקציב כ40000 ש"ח

אנחנו נוסעים הרבה

או ליתר דיוק נסענו הרבה

בקיצקץ מה היו חברי הפורום המלומדים ממליצים???..

תודה מראש

פורסם

בוקר טוב,

הרבה זה עניין יחסי. אחד עושה 20 אלף בשנה וזה נראה לו הרבה, לנהג מונית שעושה 20 אלף בחודש זה נראה כמו ריצת חימום. כמה זה ההרבה שלכם? רכב דיזל לא הכי משתלם בקילומטראז' נמוך ובמיוחד בתקציב כמו שלכם שקצת בעייה למצוא בו רכב דיזל טוב.

ולמה סובארו זה לחטוא?

בכל מקרה, תספר לנו קצת יותר מה בדיוק אתה מחפש. מה הכיוון שלך, מה חשוב לך, במה אתה "לא מוכן לגעת" ונעזור לך למצוא משהו נחמד.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם

הי סמדר

אז כמו שכתבת הכול יחסי 20000 ק"מ זה בערך הק"מ השנתי שלנו

סמדר אנחנו מטילים הרבה ,אני צריך בגא'ש מרווח

רכב אמין ברור שיהיה גם "פאן" לנהיגה

אני מוכן לגעת כמעט בכול מיצובשי ,פורד,גם סוברו ,חשבתי על מגאן אבל קצת נרתע מהאמינות

לא פוסל כלום

אשמח לעזרה הכוונה ממך

ארז

בוקר טוב,

הרבה זה עניין יחסי. אחד עושה 20 אלף בשנה וזה נראה לו הרבה, לנהג מונית שעושה 20 אלף בחודש זה נראה כמו ריצת חימום. כמה זה ההרבה שלכם? רכב דיזל לא הכי משתלם בקילומטראז' נמוך ובמיוחד בתקציב כמו שלכם שקצת בעייה למצוא בו רכב דיזל טוב.

ולמה סובארו זה לחטוא?

בכל מקרה, תספר לנו קצת יותר מה בדיוק אתה מחפש. מה הכיוון שלך, מה חשוב לך, במה אתה "לא מוכן לגעת" ונעזור לך למצוא משהו נחמד.

פורסם

בוקר טוב,

אני חושבת ש-20 אלף בשנה זה די גבולי בשביל דיזל. אבל אם בכל זאת אתה חושב על דיזל אז דווקא רנו מגאן יכולה להתאים לך. לפעמים מגיעות מגאן ידניות עם מנוע דיזל שדווקא די מבוקשות אצלנו.

בתקציב שלך אפשר למצוא פוקוסים נחמדים, וזאת באמת אופציה טובה לדעתי. עוד אופציה מהרמה הזאת פחות או יותר היא ניסאן אלמרה. אולי גם סובארו אימפרזה למרות שאני לא בטוחה לגבי גודל תא המטען.

אם אתה מחפש דברים קצת יותר מיוחדים וגדולים, אז יש גם אפשרות למצוא פולקסוואגן פאסטט או סיטרואן C5.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם

אני סבור שבשביל הק"מ השנתי הזה, לא כדאי רכב דיזל.

מבחינת "חבילה", אם אינך זקוק לביצועים יוצאי דופן, הפוקוס תהייה טובה בשביל משפחה, גם מבחינת נוחות, גם מבחינת מקום למטען (בגאז').

alfa 156 2.5.

פורסם

בוקר טוב

תודה לעוזרים נ.

ניסן אלמרה תא מטען קצת צפוף ומנוע 1800

אני חושב על המיצובשי לנסר המחיר שפוי

והבנתי שהרכב אמין

ההתלבטות בין המיצובשי לפוקוס

סמדר האם את יכולה ליצור איתי קשר 0577705918

• תוכן חדש...