Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לעצתכם אנשים חכמים !

:smile:

אני מחפשת רכב קטן, לנסיעה בעיר אבל לעיתים גם מחוץ לצרכי עבודה...

בטיחותי..וחסכן בדלק,

עד 75.000 ש"ח

עדיף פחות....:lol:

אני מתלבטת בין הסריון (שאולי זו בעיה לקנות עכשיו כי דיהטסו מפסיקים לייבא לארץ ולאירופה ואז או שלא יהיו חלקים או שערך הרכב יירד ?!? )

או סוזוקי אלטו/פיאט פנדה ?

או שכדאי יד 2 - ממישהו שיש לו סקודה פאבייה / מאזדה דמיו ?????????????

אשמח לעצתכם!!!!!!!!!!!1

כדאי מאדם פרטי? או ליסינג וכו?

פורסם

פיג'ו 107 גם יכולה להיות אופציה לא רעה,

כדאי לך לבצע נסיעות מבחן ברכבים כדי להחליט,

לפעמים לא משנה מה כותבים ואומרים על רכבים הם לא נוחים לאנשים מסויימים

והם לא מתחברים אליהם.

so far so good so what

פורסם
אשמח לעצתכם אנשים חכמים !

:smile:

אני מחפשת רכב קטן, לנסיעה בעיר אבל לעיתים גם מחוץ לצרכי עבודה...

בטיחותי..וחסכן בדלק,

עד 75.000 ש"ח

עדיף פחות....:lol:

אני מתלבטת בין הסריון (שאולי זו בעיה לקנות עכשיו כי דיהטסו מפסיקים לייבא לארץ ולאירופה ואז או שלא יהיו חלקים או שערך הרכב יירד ?!? )

או סוזוקי אלטו/פיאט פנדה ?

או שכדאי יד 2 - ממישהו שיש לו סקודה פאבייה / מאזדה דמיו ?????????????

אשמח לעצתכם!!!!!!!!!!!1

כדאי מאדם פרטי? או ליסינג וכו?

אוטומט או ידני?

הגרנדה פונטו הכי בטיחותית (עם 5 כוכבי בטיחות) אך היא ולא מתאימה לעיר כמו רכב מיני בכללי אני חושב שמיני תהיה בחירה יותר נכונה (טיפולים פחות יקרים פחות דלק וכו..)

יש לך את הפגו 107 רובוטית יד שנייה או ידנית יד ראשונה ב60K היא רכב דיי בטוח (4 כוכבים) צפוי להיות אמין זול לטיפול ובעל צריכת דלק מצויינת גם באוטומט (רובוטי).

יש לך גם את השברולט ספארק רכב קצת יותר יקר אך יכול לתת לך תרומה יותר טובה הוא לא באמת כ"כ קטן יש לו מנוע 82 כ"ס עם תיבת הילכים ידנית והוא עולה 67 אלף לחדש (אין יד שנייה).

סוזוקי אלטו לא כדאי לקחת בשום מקרה מכיוון שיש לך חלופות טובות איכותית בטוחות ובכללי כדאיות יותר כמו ה107\C1 או הספארק.

פורסם

נסי את היונדאי I10.

היא מרגישה הכי אוטו מכולם ומציעה את תא הנוסעים הכי איכותי מבין מכוניות המיני.

בדומה לאלטו, יש לה גיר אוטומטי אמיתי ולא רובוטי כמו בכל השאר.

בהצלחה ושבת שלום.

פורסם

ממה שאני רואה, לא דובר כאן אפילו על גיר מועדף.

הייתי מציע להרשם לחבר המועדון של שופרסל ולרכוש את הסקודה פאביה 1.4 MPI (ידנית) ב77,777₪.

גם מכונית חדשה מהניילונים, גם צריכת דלק טובה, גם ביצועים לא רעים וגם מחיר טוב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

סוזוקי אלטו לא כדאי לקחת בשום מקרה מכיוון שיש לך חלופות טובות איכותית בטוחות ובכללי כדאיות יותר כמו ה107\C1 או הספארק.

לפני הרכישה של האלטו קראתי המון תגובות כאלו כאן בפורום, לקחתי את ה107 לנסיעת מבחן ואחריה את האלטו.

עבורי האלטו מרגיש הרבה יותר אוטו, פשוטה וללא שום גימיקים וצעצועים. האלטו אצלי שבועיים, נסעתי איתו כ1400 קילומטרים רובם בעיר ומעט מחוצה לה, עד כה נהנה מהרכב, משרת אותי בדיוק כפי שציפיתי.

לסיכום, מה שכן חשוב לדעתי זה לעשות נסיעת מבחן, לחשוב לאיזה מרחק, באילו תנאי דרך ועם כמה אנשים את מתכנן לנסוע ביום יום.

פורסם

שלום ובוקר טוב,

הרשו לי לצאת להגנתה של הדייהטסו החביבה.

גם אני קראתי על התוכניות של דייהטסו העולמית לצאת מאירופה, אבל כרגע שום דבר עוד לא סגור. ליבואן יש תוכניות אחרות להמשיך ולהביא ארצה את הדגמים של דייהטסו, אולי דרך טיוטה.

בכל מקרה, מבחינת חלקים לא תיהיה לך בעיה כיוון שהיבואן מחויב על פי חוק להמשיך ולהביא לארץ חלפים של דייהטסו. חוץ מזה שיש כל כך הרבה סיריון על הכביש שאין שום סיכוי שיבואני החלקים יתנו להשבית אותם כל כך מהר.

אני דווקא חושבת שהסיריון כן תשמור טוב על המחיר שלה, למרות שהיבוא הופסק. היום בעקבות מחירי הדלק יש עלייה בביקוש לרכבים קטנים וחסכוניים והסיריון מאוד מבוקשת.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם

סמדר, למה למכור ישרא-בלוף?

הייבוא של הרכב ייפסק ואף אחד לא יביא אותה דרך טויוטה כי זה יבואן אחר.

אם כבר, יוכל יבואן סובארו להביא אותה בתור ג'אסטי. אבל זאת תהייה סובארו לכל דבר.

כרגע הכל סגור ודייהטסו יוצאים מאירופה כי אינם מצליחים לשווק שם בהצלחה את מרכולתם. קורה.

לגבי חלפים - לא תהייה בעייה בטווח הקרוב, בטח לא של חלפים לטיפולים רגילים - כמו שאין בעיה כיום לתחזק דייהו נובירה, למרות שהיצרן עצמו קורא לעצמו שברולט ומדובר גם ביבואן אחר.

אני גם לא רואה סיבה שהסיריון תשמור על ערכה. זה כמו הערך של טויוטה יאריס - וירטואלי לגמרי. אין היום כמעט אנשים שמוכנים לשלם 60 אלף ש"ח על רכב בן 5, כש-57 אלף ש"ח רוכשים סוזוקי אלטו חדשה מהסוכנות.

מקווה שברור לך שכל סוזוקי אלטו שעולה על הכביש באה על חשבון רכב משומש שנרקב במגרשי המכירה שלכם או באלה של חברות המסחר האחרות - לראייה השרשור של הבחור שקנה C4 שעמדה במשך 11 חודשים במגרש.

פורסם

ד"ר יקר,

זה שקראת איזו כתבה באיזה מגזין רכב באינטרנט שטוען ש"הכל סגור ודייהטסו יוצאים מישראל" לא אומר כלום. להזכירך, לפני שבועיים אחד הפרשנים הכי גדולים ומבינים בערוץ 2 ישב בשידור חי וטען שמובארק לא יפול מהשלטון. אחרי שבוע הוא אכל לעצמו את הכובע.

כבר היום הסיריון שומרת יחסית טוב על ערכה, והעובדות בשטח מראות שסיריון 2006 שווה במחירון (וגם נמכרת בפועל) יותר מהפונטו בה אתה נוסע. זה נורא יפה שאתה מנסה לבנות שוק לפונטו שלך, וזה אפילו עובד לפעמים (ע"ע בועת הראלי שהייתה כאן לפני כחמש שנים), אבל לפחות תיהיה כנה עם כולנו.

אתה אולי חושב שליאריס יש שוק וירטואלי, אבל צר לי לאכזב אותך. אני מכיר אנשים שלמרות מחיר המחירון הגבוה של היאריס עומדים בתור ומוכנים לשלם את המחירים האלו על יאריס.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
ד"ר יקר,

זה שקראת איזו כתבה באיזה מגזין רכב באינטרנט שטוען ש"הכל סגור ודייהטסו יוצאים מישראל" לא אומר כלום. להזכירך, לפני שבועיים אחד הפרשנים הכי גדולים ומבינים בערוץ 2 ישב בשידור חי וטען שמובארק לא יפול מהשלטון. אחרי שבוע הוא אכל לעצמו את הכובע.

כבר היום הסיריון שומרת יחסית טוב על ערכה, והעובדות בשטח מראות שסיריון 2006 שווה במחירון (וגם נמכרת בפועל) יותר מהפונטו בה אתה נוסע. זה נורא יפה שאתה מנסה לבנות שוק לפונטו שלך, וזה אפילו עובד לפעמים (ע"ע בועת הראלי שהייתה כאן לפני כחמש שנים), אבל לפחות תיהיה כנה עם כולנו.

אתה אולי חושב שליאריס יש שוק וירטואלי, אבל צר לי לאכזב אותך. אני מכיר אנשים שלמרות מחיר המחירון הגבוה של היאריס עומדים בתור ומוכנים לשלם את המחירים האלו על יאריס.

אל תהיה כ"כ בטוח =)

אפשר לומר שבעבר הייתה לי פונטו ספייס (היא הייתה שייכת לי ולזוג חברים) אך כרגע אני בכלל בלי רכב ומתכוון לקנות סקודה פאביה ספורט 1.2 TSI בגלל זה כול השיגעון הזה שלי על רכבים בזמן האחרון %).

אני לא מבין מה הקשר מחירון? ומחירים? זה שמישהו מוכר אותה במחיר מופקע לא בהכרך אומר שהוא מצליח למכור ולהבדלים במחיר במחירון כמאת ואין שום קשר לטיב ואיכות האוטו יש שקלולים אחרים נוספים שמשפיעים על המכירות.

גם כן תשים לב שמחיר המחירון של הסיריון שואף ל70K אך יש ים של אנשים שמוכרים אותן ב50- דווקא בגלל שהשוק מוצף אין ביקוש ואנשים לא מצליחים למכור. זה מה שקורה כרגע עם ההורים של אישתי יש להם סיריון 2007 אוטו' שמחיר המחירון שלה 58 אלף אך סוכנויות הטרייד אין אפילו לא רוצים לדבר איתנו על אפשרויות החלפה ל107\ספארק\I10 בגלל שלך תדע מתי הם ימכרו אותה ובכמה.

כן אני אוהב את הגרנדה פונטו אבל רק בגלל סיבה אחת חקרתי ניסיתי בדקתי ולפי דעתי המחיר שלה נמוך ללא הצדקה מה שאומר שהיא הרכב שיתן את התמורה הטובה ביותר בסביבת המחירים שלה (סביב ה50,000).

לפותח האשכול: המבצע של סופרסל (78 אלף תמורת פאביה) נראה באמת מתאים לך.

פורסם

gkiller- להורים של אישתך יש סיריון שנקנתה מהסוכנות? כי אם כן,מובן למה הם לא מצליחים למכור, קצת קשה להתחרות עם ההורדת מחיר ליסינג שיש על מלא סיריון שמציפות את השוק.

לגבי הצלחת המכירה של יאריס משומשת או לא, אין לי מושג, אין לי את הסטטיסטיקות(אם יש בכלל) ואין לי גם מדגם של אנשים שאני מכיר. מה שכן, יש את מחירון לוי יצחק, ויש את הנגזרת שלו שזה מחירון יד2, שהוא נקבע ע"פ סטטיסטיקה של מוכרים וקונים.

ואם המחירון ביד 2 גבוה יותר לדגמים של טויוטה מאשר מחירון לוי יצחק, זה כניראה אומר משהו על טיב השוק האמיתי(או לפחות המציאותי יותר) של המותג, לא כן?

• תוכן חדש...