Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא היתה אף התיחסות להפסקת פעילות IAROC בנושא אלפות קלאסיות.

גם בפוסט של ראובן בדבר מפגש המועדון או בתגובות השונות לפוסט זה לא נאמר ש IAROC מפסיק פעילות קלאסית.

המועדון האחר מאגד בתוכו בעיקר מכוניות חדשות.

נו באמת...:roll:

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

פורסם

נראה שיש צורך להביא את בניטו מוסלני שיעשה סדר אצל האיטלקים. :evil:

תהנו לכם מרכביכם היפים!

או

שחררו את הרכבים ותצטרפו למפלגה פולטית, לפחות שם לא שורפים בנזין...:-D

שלמה דן גדרון

פורסם

זה לא היה ככה במועדון התלתן של פעם?

לכל האלפיסטים - למה ככה? מדינה כל כך קטנה, כל כך מעט אלפות שנוסעות בכבישים ישנות וחדשות (ואחת בחו"ל שלי כמובן) - למה בלאגן? למה לריב? אם האלפיסטים רבים ביניהם - איזה סיכוי יש לחברה הישראלית הרחבה?

לא יודע על ההיסטוריה ולא רוצה לדעת, אני רק יודע שהייתה פרה-היסטוריה:

כשהייתי נערונצ'יק צעיר בתחילת שנות התשעים הסיבוב עם CASS (כלבת הגולדן רטריוור שלי) היה נמשך שלוש שעות ועבר ליד כל החניות בעיר שחנו בהן אלפות. חלקן חנו באופן די קבוע. חלקן החלו להפוך לחלק מהחצר בה עמדו. לחלקן הייתה על החלון מדבקה של מועדון התלתן הישראלי עם עיצוב שהיה לו ריח עדין של מדינה נורמאלית.

את רוב בעלי המכוניות הכרתי, חלקם הציעו את המכוניות למכירה (אך לא היה לי שקל בכיס אז- קצת כמו היום) אחד מהם אפילו הציל אותי עם תיבת הגה ולא ביקש תמורה כלל.

שאלתי פעם מישהו על המועדון הזה (התלתן) אמרו לי שזה היה פעם עד שרבו ונגמר.

פורסם
זה לא היה ככה במועדון התלתן של פעם?

לכל האלפיסטים - למה ככה? מדינה כל כך קטנה, כל כך מעט אלפות שנוסעות בכבישים ישנות וחדשות (ואחת בחו"ל שלי כמובן) - למה בלאגן? למה לריב? אם האלפיסטים רבים ביניהם - איזה סיכוי יש לחברה הישראלית הרחבה?

לא יודע על ההיסטוריה ולא רוצה לדעת, אני רק יודע שהייתה פרה-היסטוריה:

כשהייתי נערונצ'יק צעיר בתחילת שנות התשעים הסיבוב עם CASS (כלבת הגולדן רטריוור שלי) היה נמשך שלוש שעות ועבר ליד כל החניות בעיר שחנו בהן אלפות. חלקן חנו באופן די קבוע. חלקן החלו להפוך לחלק מהחצר בה עמדו. לחלקן הייתה על החלון מדבקה של מועדון התלתן הישראלי עם עיצוב שהיה לו ריח עדין של מדינה נורמאלית.

את רוב בעלי המכוניות הכרתי, חלקם הציעו את המכוניות למכירה (אך לא היה לי שקל בכיס אז- קצת כמו היום) אחד מהם אפילו הציל אותי עם תיבת הגה ולא ביקש תמורה כלל.

שאלתי פעם מישהו על המועדון הזה (התלתן) אמרו לי שזה היה פעם עד שרבו ונגמר.

רוב האלפיסטים הותיקים נמצאים במועדון אלפא רומאו קלאסיק, אין כאן שום מריבה, המטרה שיתוף פעולה.

מועדון אלפא רומאו קלאסיק כאן ובשביל להישאר זמן רב, ההקמה נעשתה בידי חברים, למען החברים ולמען שימור האלפות שלנו.

תתחבר אלינו לפייסבוק ותבין... גם כאן תוכל לראות תמונות וסרטונים.

כשתהיה בארץ תודיע ותצטרף לארועים שלנו, בינתיים הסתדרנו בטיולים בלי מכונאים, אבל לך תדע :-)

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

את חלק מהטיילים ראיתי גם בתמונות מפרקים מנועים, ולדעתי אם תאגדו את כל כלי העבודה שיש לכל אחד יש שם מספיק כלים בישביל לפרק ולהרכיב כל אחד מהמכלולים לצד הכביש.

תודה על ההזמנה ראובן, בהצלחה בכל הארועים העתידיים, ושכל האלפות ישובו בסוף כל טיול הביתה בשלום.

• תוכן חדש...