Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עובד על מחשב דיי חזק

Intel i7 2600

MoBo: GigaByte P67A

8GB DDR3 1600MHz

Video: GeForce 430

Intel X25 80GB SSD

ובכל זאת, כשאני עובד על תוכנת מוזיקה, עם כמה PLUGINS דלוקים בתוכנה, ואני מנסה לעשות ZOOM IN לקטע מסויים בשיר (למי שלא מבין מה הכוונה- פשוט נכנס ל-WAVEFORMS של השיר ומנסה לראות איך הוא בנוי), זה נראה כאילו הפעולה לא קלה למחשב, זה לא קורה בצורה חלקה.

אמנם שום דבר לא נתקע, אבל גם לא מריץ את זה כמו חמאה.

בזמן כזה התוכנה צורכת (לפי TASKAMANGER) בערך 400K זכרון. (סרט FULLHD צורך כפול ורץ חלק!)

וה PHYSICAL MEMORY לא עובר את ה 28%

הכרטיס מסך מעודכן לדרייבר הכי חדיש ע"פ geforce.com

מישהו יכול לשער איפה טמונה הבעיה?

אם הבעיה עלולה להיות דרייבר, האם יש תוכנה חינמית שסורקת ובודקת אם אני משתמש בדרייברים הכי חדישים ?

פורסם

Windows 7 64BIT

הקטע שאתה מנסה לגשת אליו לא יושב על הSSD, נכון?

נכון, אבל התוכנה שמריצה אותו יושבת על ה-SSD. הקטע יושב על כונן SATA 3 שנמצא במחשב.

עם מפרט כזה, למה זה לא יכול לרוץ בצורה חלקה כשאני עושה ZOOM IN?

פורסם

תראה ,

אני מניח שאם לא ציינת כרטיס קול במפרט אתה משתמש במובנה של הלוח אם.

גם בוידיאו וגם באודיו יש צורך להתאים את הכרטיסים הרלוונטים לאופי השימוש במחשב.

כלומר , לעריכת אודיו יש להשתמש בכרטיס קול ייעודי.

כמובן שבעריכת אודיו אני מתכוון לעריכה רצינית ולא חיתוכים פשוטים והמרות.

מה שקורה אצלך נקרא Bottleneck [צוואר בקבוק].

כרטיס הקול לא מתמודד לשביעות רצונך עם הפעולות שאתה מבקש ולכן הוא יוצר את הדיליי.

בעיה אחרת יכולה להיות תוכנתית , מומלץ לבדוק עם אנשים שמשתמשים בתוכנה בצורה שותפת אם גם הם חווים את הדיליי בזום אין שאתה מדבר עליו ולשאול למפרט המחשב שלהם.

טיפ: אם אתה לא עורך אודיו רציני ועושה זאת כתחביב למד לחיות עם הדיליי , כרטיסי קול מקצועים יכולים להיות יקרים.

פורסם
תראה ,

אני מניח שאם לא ציינת כרטיס קול במפרט אתה משתמש במובנה של הלוח אם.

גם בוידיאו וגם באודיו יש צורך להתאים את הכרטיסים הרלוונטים לאופי השימוש במחשב.

כלומר , לעריכת אודיו יש להשתמש בכרטיס קול ייעודי.

כמובן שבעריכת אודיו אני מתכוון לעריכה רצינית ולא חיתוכים פשוטים והמרות.

מה שקורה אצלך נקרא Bottleneck [צוואר בקבוק].

כרטיס הקול לא מתמודד לשביעות רצונך עם הפעולות שאתה מבקש ולכן הוא יוצר את הדיליי.

בעיה אחרת יכולה להיות תוכנתית , מומלץ לבדוק עם אנשים שמשתמשים בתוכנה בצורה שותפת אם גם הם חווים את הדיליי בזום אין שאתה מדבר עליו ולשאול למפרט המחשב שלהם.

טיפ: אם אתה לא עורך אודיו רציני ועושה זאת כתחביב למד לחיות עם הדיליי , כרטיסי קול מקצועים יכולים להיות יקרים.

אני לא מדבר על LATENCY, ולא מדובר בדיוק בדיליי.

כמו שנניח תגלול עמוד גדוש בתמונות ב IE8 ותראה שהגלילה היא לא חלקה אלא זורמת בצורה איטית, ככה ה-ZOOM IN שאני עושה.

מדובר סך הכל על + ו - שאני לוחץ בשביל להתמקד ב-WAVEFORM של קטע מסוים ואני לא מבין למה זה לא יכול לקרות בצורה חלקה, זה לא קשור לכרטיס הקול.

מדובר על ABLETON LIVE 6, התוכנה קיימת בשוק כבר מעל שנתיים, קשה לי להאמין שלפני שנתיים כשהשיא היה מחשבי CORE 2 DUO פיתחו תוכנה שבקושי זזה בהם.

פורסם

בלי שום קשר תן הצצה ברשימת דברים שעולים עם המערכת,ותעיף את המיותרים (msconfig)

אם אתה מתקשה להבין מי נגד מי,תעלה תמונה ונעזור לך :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

תוכנה מדהימה שיכולה לשפר ביצועים של כל מחשב - אפילו החדש ביותר היא Tuneup Utilities 2011.

אוטומטית לגמרי ברוב האופציות, למעט בהפעלות הראשוניות, בהן מבוצעת אופטימיזציה בעזרת המשתמש ובליווי הסברים מפורטים.

מומלץ בחום. אני חושב שהיא תעזור לך גם.

Mazda 2 2013

פורסם
להעביר את הקובץ שאתה עובד עליו לSSD.

זה לא עסק העניין הזה.

התוכנה שאני עורך איתה מוזיקה מותקנת על ה SSD, והקבצים שאותם אני עורך נמצאים על כונן SATA3.

התוכנה קודם כל ממירה את הקובץ לפורמט WAV, פותחת אותו, ומאפשרת לערוך אותו כרצוני.

הכל עובד חלק, עד שאני מנסה לעשות ZOOM IN לעומקי הקובץ בצורה מהירה.

זה ממש מוזר לי.

אני לא חושב שכל קטע שאני עורך אני צריך להעביר לכונן SSD, אחרת יצברו שם מאות גיגות של קבצים.

• תוכן חדש...