Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

*מפרסם בשביל חבר, נא להיתקשר למס' המצורף ולא אליי*

כאמור בכותרת, A3 שחורה שנת 98 מנוע 1.6 אוטומטית.

שילדה נקייה!

קצת על הרכב:

נהג יחיד בבעלותו באיזור ה5 שנים אם אני זוכר נכון (לא לתפוס אותי במילה, אולי 4) הבחור לא ילד ולא "קורע" את הרכב.

עשתה עד היום באיזור ה260 ק"מ, רובם המכריע בכבישים מהירים.

מטופלת בפדנטיות, טיפולים כל 10K וכמובן גם כל הטיפולים הגדולים שהיה צריך. לא נחסך כלום על הרכב במשך הזמן שהיה בבעלותו וכל חלק שנחשד בבלאי מייד הוחלף!

צבע שחור טיפה אפרפר מקורי המחברה (לא יודע מה השם של הצבע) ובמצב מצוין+++

פנים הרכב נראה חדש כולל ריפוד גג חדש.

סאן רוף,גאנטים 15 צמיגים במידה מקורית, מערכת נחמדה וכמובן כל התוספות שמגיעות עם הדגם.

הרכב עבר טסט לפני שבועיים בערך.

עבר לא מזמן טיפול ענק בעלות של יותר מ2000 ש"ח שכולל כולל ברקסים,דיסקיות,צינורות בלם,תפוחי הגה ועוד!

היו נזילות שמן ומים קלות שכמובן טופלו במיידי ועכשיו אין שום נזילה (נבדק גם לפני הטסט)

הרכב עבר שיפוץ גיר בעלות של 7000 ש"ח לפני שנה במוסך אדמונד ומתפקד מצויין!

הרכב יד או רביעית או חמישית (לא זוכר במדיוק, לא דיברנו על איזה יד הוא מאז שהוא קנה את הרכב)

דורש 24 גמיש. אפשרות החלפה על אודי A3 ידנית ממודל חדש יותר. (לא טורבו, מקסימום 1.8 או 1.6)

עוד פרטים וליצירת קשר:

רון- 054-4424429

תמונות:

אודיי צד.JPG

אודי קדימה.jpg

פורסם

*מנהלים- זוהי לא הקפצה, גם ככה הרכב כרגע באמצע העמוד הראשון*

במקרה ומישהו פיספס את השורה הראשונה שכתבתי: אני לא בעל הרכב, בלי ה"פ בבקשה.

ישנו מס' טלפון מצורף ומי שמעוניין לקנות שישקיע את עלות שיחת הטלפון!

אני לא מעודכן בפרטים הקטנים ובטח שלא מתערב במכירה ובמיקוח על המחיר!

שוב אני רושם את מס' הפלאפון להיתקשרות- 0544424429 רון.

• תוכן חדש...