Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהרים טובים

בעיה שכבר כמה ימים חוזרת על עצמה, אני שומע מוזיקה (לא משנה העוצמה) פתאום לא שומעים כלום

למשך כמה שניות, וזה מסתדר מעצמו.

היום אני נוסע בווליום גבוה במשך כמה דקות, ואז עוד פעם לא שומעים כלום אלה שהפעם זה לא מסתדר, והHU עובד כרגיל

מה זה יכול להיות?

פורסם

אחח גם לי קרה :D מעצבן..

תנסה קודם לעשות ריסט לרדיו דיסק אם לא עוזר תבדוק שהחיבורים מאחורה טובים.

אם החיבורים טובים יכול להיות שזה כמו שהיה אצלי, אצלי הצמת חיבורים,הריבוע הזה שמחברים לרדיו דיסק מאחורה שאחראי על המתח והרמקולים לא היה טוב ומידי פעם השמיע קצת שירים. עד שקניתי רדיו דיסק חדש הריבוע הזה היה עם אותם חיבורים של הרדיו דיסק החדש אז חשבתי לחבר את הצמת חיבורים הישנה לרדיו דיסק החדש, שוב קיבל מתח עבד יפה אבל בלי קול.

ניסיתי את הצמת חיבורים החדשה ואפשר להגיד שעלה חיוך על הפנים אחרי שהייתי הרבה זמן בלי מוזיקה באוטו (מחרפןןן)

מקווה שעזרתי :)

בכל מקרה יכול להיות גם שהרדיו דיסק נדפק, אם זה קורה רק כשאתה שם דיסק והרדיו עובד רגיל כנראה שמשהו שם נדפק..

פורסם

כדאי שתציין איך מורכבת המערכת.

HU בלבד? מגברים? כיצד בדיוק מחוברים הרמקולים (האם כראוי או שיש כמה רמקולים על יציאה אחת למשל)?

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

יש לי שני מגברים, וגם רדיו אי אפשר לשמוע.

עשיתי ריסט וגם עדיין לא עובד.

HU עובד יפה

HU של פיוניר דולפנים

פורסם

תבדוק את חיבורי ה-RCA של המגברים זה 70 אחוז זה, קרה לי את אותו הדבר לפני איזה כמה חודשים ולא ידעתי למה הרמקולים מתנתקים וחוזרים לעבוד בסיבובים.

תבדוק שהמגברים נדלקים בכלל אולי נשרף פיוז או ברח המינוס של המגברים.

פורסם

אז עוד שאלות, כדי שנוכל לצמצם אפשרויות :-)

כאשר המערכת מפסיקה לעבוד - בדוק את מצב המגברים ודווח. האם אחד מהם בפרוטקשן? האם הם עובדים בכלל?

ושוב אני אשאל - איך בדיוק מחוברים הרמקולים? האם יש סאב ואם כן - מה ההתנגדות שלו?

אם המגבר בפרוטקשן - אולי הוא עובד בהתנגדות נמוכה מדי (אבל אז רק חלק מהרמקולים אמורים להפסיק לנגן מאחר שיש שני מגברים.

אם המגברים לא עובדים כלל - כנראה בעיית remote שניתן לפתור בעזרת ממסר.

אם המגברים עובדים ולא בפרוטקשן - כנראה שהבעיה ב-HU.

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

• תוכן חדש...