Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חייב תשובה במהירות כי עשיתי עבירה בטעות ואני ממש בלחץ אם נהג אחר ידווח עליי כי הוא ממש עצר את הרכב שלו כנראה כי פחד שנתנגש בגלל זהועמד בצומת לדקה. מה הסיכוי לקבלת דוח תנועה על שימוש בפלאפון שלא בדיבורית ע״י דיווח של נהג אחר והאם עצירה על מעבר חצייה בצומת מרומזרת זה נחשב מעבר באור אדום או דומה לזה? לא הרגשתי טוב בזמן ביצוע העבירה ואני חייל שנחשב נהג צעיר. בבקשה תענו לי.

תודה

פורסם

לך לישון בשקט.

אלה אם כן אותו אזרח הוא גם שוטר

רק אז הוא יכול לכתוב דוח פנימי במשטרה אבל לא סביר שזה המצב.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

לשאלה השניה בקשר לרמזור אין לך מה לחשוש

לשאלה הראשונה , אם הוא אזרח נאמן , שאולי אף צילם אותך מבצע את העבירה, וילך למשטרה להתלונן וגם יהיה מוכן לבוא להעיד במשפט במידת הצורך , אז התשובה היא כן.

לך תוציא גימלים.

מקווה שלא תתרץ גם לשוטרים את ביצוע העבירות במחלתך , כדי שלא תתווסף לך עבירה נוספת .

תקנה 26 לתקנות התעבורה

26 אדם שמתקיים בו אחד מאלה לא ינהג רכב:

(1) הוא שרוי במצב העלול לסכן עוברי דרך;

(2) הוא נתון תחת השפעת סמים משכרים או משקאות משכרים;

(3) הוא אינו מסוגל לנהוג ברכב בבטחון סביר מחמת מצב נפשו או מחמת חולשה או ליקוי גופני;

(4) הוא במצב השולל ממנו את השליטה ברכב או את ראיית הדרך והתנועה בה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לך לישון בשקט.

אלה אם כן אותו אזרח הוא גם שוטר

רק אז הוא יכול לכתוב דוח פנימי במשטרה אבל לא סביר שזה המצב.

לשאלה הראשונה , אם הוא אזרח נאמן , שאולי אף צילם אותך מבצע את העבירה, וילך למשטרה להתלונן וגם יהיה מוכן לבוא להעיד במשפט במידת הצורך , אז התשובה היא כן.

לא חייבים להיות אזרח שמקצועו שוטר או אזרח נאמן בכדי להתלונן על עברת תנועה.

כל אדם מן הישוב יכול לגשת למשטרה ולהגיש תלונה על ביצוע עברת תנועה.

בכדי שתלונה זו תקרום עור וגידים צריכים להתקיים תנאים רבים ולכן רוב התלונות(כ-99% לדעתי) נסגרות מחוסר אשמה/ראיות/עניין(מחק את המיותר).

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אודה באמת: העבירה שלי הייתה שדיברתי בפלאפון ללא דיבורית ( שיחה שהתחילה בצד הדרך וחשבתי שתסתיים מיד עם נסיעה לכיוון הרמזור ) והתקרבתי מדי לצומת מרומזרת באדום כשאני עדיין עם הפלאפון ביד והנהג חשב שלא אעצור ברמזור. הפחד שלי הוא תלונה מצד הרכב שחשש מהכניסה שלי לצומת או הרכב שעמד מאוחרי ברמזור על דיבור בפלאפון ללא דיבורית. עשיתי עבירה שלא עשיתי אף פעם. דיברתי על רמקול ועם יד רחוקה מהאוזן כך שאני לא יודע אם אחד הנהגים ראה זאת. לדעתי הנהג מקדימה לא צילם ולגבי הנהג מאוחרה: הסתכלתי די מאוחר במראה מרכזית כדי לראות מה הוא עושה וראיתי שהוא מתעסק בתא כפפות אך לא ראיתי פלאש. חשבתי שאני כשיר לנהיגה ופתאום התחלתי לא להרגיש טוב ( נסיעה קצרה מאוד בתוך העיר)

• תוכן חדש...