Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

הרכב המדובר הוא סובארו לגאסי שנת 93 ידנית (קרבורטור).

תמיד עיניין אותי למה שאני מנסה לחבר פילטר אוויר פתוח לרכב ,אין שום אפקט או רעש של יניקה בקיצור כלום.

בהתחלה חשבתי שאולי זה היה קשור לקרבורטור שהיה במצב די מחריד , אז הבאתי קרבורטור חדש מ "שירי קרבורטורים" בראשל"צ.

הרכב עובד פיקס כמו חדש לאחר הרכבת הקרבורטור , אבל שוב אין יניקת אוויר אין שום "צליל נחמד".

לכן אני פונה אליכם אולי למישהו יש ניסיון עם הרכב הנ"ל.

אני יודע שכן אפשר להוציא סוג של "אפקט" מהפילטר כי כבר ראיתי כמה וכמה לגאסי משוגעות.

אולי צריך לשנות כיוונים בקרבורטור?

אני מצטער אם ההודעה לא קשורה לפורום שיפורים פשוט לא ידעתי כל כך לאן היא מתאימה.

תודה מראש לכל העוזרים בנושא!

פורסם

cupra יש לי בעיות הרבה יותר מטרידות בחיים.

אבל זאת גם בעיה די מעצבנת העיניין של הפילטר.

אשמח אם מישהו יוכל לתת לי תשובה קצת יותר עיניינית !

פורסם

לפי דעתי כי המנוע שלך לא מכוון לשאיבה רצינית של אוויר ולכן אין רעש , גם אצלי באוטו אין רעש של יניקת אוויר,

בחור שעבד איתי עם רנו קליאו ספורט שיש לה מנוע 2000 שמוציא 180 סוסים או 170 לא זוכר , אז שם יש שאיבת אוויר מאוד רצינית ועם הפילטר הפתוח שהוא שם לרכב היה באמת רעש יניקה מאוד מאוד חזק מלחיץ אפילו (שהוא נתן לחיצה נבהלתי והרמתי את הראש ודפקתי אותו במכסה מנוע )

פורסם

יכול להיות שבאמת המנוע לא מספק יניקת אוויר רצינית .

אבל אצלי איןן בכללללל יניקה , וזכור לי שראיתי כמה וכמה לגאסי שיונקות די נחמד.

אני חושב שהם כיוונו משהו בקרבורטור אולי הברז אוויר או לא יודע , אני רק יודע שזה אפשרי.

יש כאן מישהו שמבין קצת בקרבורטורים ובנושא הזה?

פורסם

הרעש תלוי בנפח המנוע, קוטר המצערת,מבנה של סעפת היניקה, אורך הצינור של הפילטר, לחץ וואקום וסל"ד המנוע.

בדרך כלל פרפרית המצערת בקרבורטור קטנה יותר משל מערכת הזרקה ולכן הרעש בקרבורטור חלש.

• תוכן חדש...