Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי אני קצת מגזים בתגובה אבל בכל זאת רציתי להמליץ לכולם לבדוק לפחות שלוש פעמים אם נעלתם את הרכב.

ישבתי באוטו מכובה עם כמה חברים ב2 בלילה, חנינו במקום לא בולט בין מכוניות כך שלא הייתה סיבה בבולטת להבחין בנו. (באזור בי"ס אחד העם)

כשסוף סוף החלטנו לאן אנחנו רוצים ליסוע באתי להתניע את האוטו, אבל רגע ליפני שעשיתי את זה הסתכלתי שוב במראה.

מאחורי ראיתי נער (בלי גזענות חלילה) ממצוע אתיופי, גבוה עובר רכב רכב ברחוב ומנסה את הידית אם במקרה בעל הרכב שכח לנעול.

השתקתי את חבריי והמשכתי להתבונן בחשאיות, לאט לאט הוא התקרב אלינו תוך בדיקת כל הרכבים בדרך, פנה לכיוון האוטו שלי וממרחק של שלוש מטרים ראה שיש אנשים ברכב, בבהלה פנה לכיון השני והמשיך ללכת בצורה "לא חשודה בכלל".

הוא התרחק קצת, לא לקחתי ברצינות בעיקר בגלל העייפות, התנעתי את הרכב לאחר מספר שניות וראיתי אותו במרחק בורח בורח בריצה.

אם הייתי טיפה פחות עייף אולי גם הייתי מנסה לעשות משהו, באותו רגע שכחתי אפילו שיש לי מצלמת וידאו בתא הכפפות.

פורסם
היית "עייף" אה? :lol:

גם לא כל כך הייתי בטוח בזה...

וכן, המקום שאליו תכננו ליסוע הוא הבית אז דיי חיפפתי ^^

אני מניח שהייתי נכשל אם הייתי נופל על חיים אכט, זאת לא כל כך הנקודה שלי.

פורסם

מי שלא בודק אם הוא נעל את הרכב כשהוא יוצא ממנו הוא אדיוט, ומגיע לו שיקרה לו כזה דבר כדי שילמד לקח.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם
מי שלא בודק אם הוא נעל את הרכב כשהוא יוצא ממנו הוא אדיוט, ומגיע לו שיקרה לו כזה דבר כדי שילמד לקח.

אבל גם מי שמתוך הרגל נועל מוטב שיבדוק שנית וישים לב.

פורסם

ג'רי,

זאת לא תופעה יחודית לפ"ת - זאת תופעה כלל ארצית.

את התופעה הזאת ראיתי יותר מפעם בחניון של קניון-הזהב וגם בחניון החיצוני מול הום-סנטר ראשל"צ.

יש גנבים שלא רוצים לפרוץ, הם פחות מקצועיים או לא רוצים להסב נזקים ואולי גם כי הדרך הזאת שקטה יותר. הם גם חושבים שדרך גניבה זאת היא פחות חמורה.

יש גנבים שיושבים ומתצפתים על חניון ומחכים להזדמנות לפרוץ לרכב. סביר שאם רק עכשיו הגעת לחניון, אתה לא תחזור בעוד 2 דקות. הם גם שולחים מישהו אחרי הנהג לראות עד לאן הרחיק וברגע של כושר, פורצים לרכב ומעלימים תיק שנשכח /מחשב נייד / מערכת /טלפון או את כל הרכב.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

פתח תקווה זה פתח תקווה אין מה לעשות פעם בלילה יצאתי עם האופנוע ראיתי מישהו עם מסכה מתקרב למכונית מרצדס שמתי ניטרל בשביל לא לעשות רעש נתתי פול גז הוא קפץ מרוב פחד צילמתי ומסרתי למשטרה

פורסם

איי איי מנהלים נחמדים, אני לעומתכם לא נתקל במקרה כזה כל יום, אין צורך לנסות להוציא אותי מבוייש...

פורסם

וגם מי שלא מתקין סורגים על החלונות באוטו.

ממתי מנעול עוצר את הגנבים? אבן קטנה והחלון פתוח.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
כמה טוב שיש לי אזעקת ביפר (:

איך שהוא נוגע בידית האזעקה פועלת.

הצחקת אותי עם הביפר שלך, עד שתגיע לאוטו הוא כבר ייעלם או מה שהם רצו לקחת ייעלם כבר.

איי איי מנהלים נחמדים, אני לעומתכם לא נתקל במקרה כזה כל יום, אין צורך לנסות להוציא אותי מבוייש...

חח אבל זה מצחיק, אז תזרום:lol:

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

זה אחת הסיבות שאני בחיים לא ישאיר דבר יקר ערך בתוך תא הנוסעים של הרכב (מחשב נייד, טלפון סלולרי, ארנק).

חוץ מזה מה הסיכוי, גם לשכוח לנעול את הרכב וגם לשכוח שם פריטים.

אני גם מקפיד לנעול את הרכב בכל עצירה קצרה.

יגנבו את הרכב...יש ביטוח מקיף 8) אני יותר חושש שיגנבו פריטים מהרכב.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...