Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מרגיש הרכב שלי לא מספיק מקובל חחח...לעומת רכבים של אחרים וזה כאילו הוא מנודה ולא מתייחסים אליו..רציתי לדעת איזה שיפורים אני יכול לשים לו:

ג'אנטים,ספויילר, דברים כאלה

הוא רכב רגיל ללא שיפורים אבל הגיע הזמן לשפר

פורסם

אני מקווה שאישית, אצלך, הכל בסדר, ושאתה מקובל, וכו'...

אם לרכב יש בעיה פסיכולוגית - קח אותו לפסיכולוג של מכוניות. רק תגיד לנו איזה רכב יש לך, שנתאים לו פסיכולוג :-D

alfa 156 2.5.

פורסם

אתה פשוט נראה לי בדיחה גרועה.

עד כדי כך גרועה שאין מצב שאתה אמיתי בכלל.

אני מהמר שזה פשוט משתמש פיקטיבי שמידי פעם אוהב להצחיק אותנו.

כמו בשרשור הזה...

יישר כוח, אתה מצליח! :)

אגב, אם אני טועה ואתה אכן בנאדם אמיתי...

ממליץ לך בחום לגשת לפסיכיאטר הקרוב לביתך.

פורסם
איך אני הופך את הרכב שלי למקובל יותר ??

ניסית ללמד אותו קבלה? אולי תקריא לו מספר הזוהר... :roll:

רכב ישראלי אולטימטיבי: קונטיינר של 'צים' על גלגלים נוצצים עם סלון עור 1+2+3, מסך "LCD 42 וטוסטר עם כניסת USB. מרווח, נוח, מאובזר, גבוה ופח עבה כמו במכוניות של פעם...

פורסם

בגדול יש כל מיני דרכים להפוך אותו למקובל יותר:

* מסיבת בריכה- תשכור וילה בקיסריה ותארגן מסיבת בריכה ברצינית לו ולשאר המכוניות בחניון שלו, תגיד שזו היתה יוזמה שלו.

*ספסל אחורי- בנאדם אתה חייב לדאוג לכך שהרכב שלך יהיה מאחור, שם תמיד נמצאים המקובלים האחרים, פשוט בכל חניון דאג להחנות אותו בשורה האחרונה ביותר שמאוכלסת במכוניות (הרי אם הוא יחנה לבד מאחור יתייחסו אליו כמו לאיזה מצורע).

*כדורגל- הרכב שלך חייב לשחק כדורגל, כל המקובלים משחקים.

*מכות- הרכב שלך צריך ללכת מכות ולנצח, בדרך כלל אלה שמרביצים מושכים כל מיני כוסיות חסרות אינטיליגנציה, כל מיני כוסיות ליד הרכב שלך יגרמו לו אוטומטית להחשב למקובל.

לחילופין אם הוא לא בקטע של מכות אתה פשוט יכול לחנות ליד כמה רכבי פז'ו 206 (לא GTI כי אלה המטרוסקסואלים) או ליד כמה MX5, אלה כוסיות צפונבוניות.

*דת- תחזק את הרכב מבחינה דתית, למד אותו הלכה, אם הרכב שלך זה שברולט ונדורה הוא בקלות יכול להיות רכב מקובל אצל הברסלבים.

בהצלחה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תקנה פאביה, הכי פשוט. :wink:

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם
* מסיבת בריכה- תשכור וילה בקיסריה ותארגן מסיבת בריכה

כזאת?

Car_in_a_Pool.jpeg

רכב ישראלי אולטימטיבי: קונטיינר של 'צים' על גלגלים נוצצים עם סלון עור 1+2+3, מסך "LCD 42 וטוסטר עם כניסת USB. מרווח, נוח, מאובזר, גבוה ופח עבה כמו במכוניות של פעם...

פורסם

:roflmao: על כל השרשור ההזוי הזה והתגובות בו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

איפה אמא של חובש איפה? (הייתי מסתפק גם בערוסי...)

renault megane 5dr 2010 1.6

mazda mx5 nb 2004 1.8 mt

נציג מכירות רנו-אולם תצוגה ת"א-קרסו מוטורס.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...