Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!!

האם קיימות עבודות בארה"ב שהן לא בעגלות\ציורי שמן\שקר כלשהו?

הייתי רוצה להיות מדריך במחנה נוער כלשהו

או כל עבודה שם,אין לי סימנים של דולר בעיניים ואני לא חושב על כסף גדול.

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

להדרכת נוער במחנות קיץ כמו שאתה מחפש אפשר לצאת דרך הסוכנות היהודית.

צריך להיות בעל ניסיון בהדרכה וכו' וכנראה שאפשר למצוא פרטים דרך האתר של הסוכנות.

חוץ מזה, אפשר למצוא גם עוד עבודות שהן לא עגלות ומכירת חרטא.

הובלות, ניקיון מכל מיני סוגים, אבטחה,מנעולנים, חקלאות (כמו התאילנדים בארץ :lol: ) ועוד....

לחלק צריך כנראה אזרחות של מדינת היעד ולא בטוח שהכל תמיד חוקי ב100%, אבל אופציות בהחלט יש.

V5

פורסם

מדובר פה על עבודה של אחרי/לפני צבא?

אני לא מכיר עבודה שהיא חוקית, אשמח (מאוד) להתעדכן ולשמוע אחרת.

בכל מקרה,

כמו שנאמר פה, הובלות זו גם אופציה לא רעה, לפי מה ששמעתי.

פורסם

כמו שנאמר פה לפני, הסוכנות היהודית שולחת כל שנה עשרות מדריכים מהארץ למחנות במקומות שונים בעולם.

כמו כן, ניתן לעבוד במגוון שונה של עבודות שהן לא מכירות: מנעולן,הובלות, אופר וכו'.

זה לא ממש חוקי .

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מה זהו, השתחררת? אני עוד זוכר את שרשורי הגיוס שלך... נוסטלגיה. :-)

לענייננו, יש לך הרבה אופציות חוקיות, אבל חוששני שאף אחת מהן לא תהיה מיידית.

אם תיקח את המעבר לחו"ל כמטרת על, תוכל להתחיל לעבוד בחברה בינלאומית בארץ ולהגיע לרילוקיישן בתוך מספר שנים.

יהיה לך הרבה יותר קל להתקבל לעבודה כזאת עם תואר, או עם נסיון. תראה אם אתה יכול לנצל את הנסיון שלך מהצבא

לנושא הזה. אולי אלת"א או רפא"ל או אלביט יהיו מעוניינים בך לאיזה פרוייקט עם אופציות קידום או להתקנות בחו"ל.

חוץ מזה, יש את האופציה של גיברלטר ועבודות שונות בשירות חברות ההימורים הגדולות ברשת. גם חוקי, אבל מוגבל בזמן

בד"כ ולא כיף גדול אחרי תקופה מסויימת.

בכל אופן, אני אוהב את הגישה שלך, ומאמין שתגיע רחוק בסופו של דבר אם תמשיך ככה. רק תתאזר בסבלנות וזה יגיע.

אם יש לך כיוונים ספציפיים שתרצה להתייעץ לגביהם, אני זמין בה"פ.

שיהיה בהצלחה! 8)

פורסם

כן,הא?

שירשור הגיוס שלי,איזן נוסטלגיה!!

אני מחפש עבודה בארצות הברית שהיא לא פיזית באמת,

לסוכנות היהודית כבר נכשלתי:)

אני מתראיין בקרוב אצל חברה פרטית למחנות קיץ,אבל בשכר זנות.

קשה להיות מנעולן?איזו חברה מומלצת?

יש עוד עבודות לא פיזיות?

מה עושים בגילבטר?צריך רקע בתיכנות?

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

כל העבודות שהוצעו פה- מנעולן,הובלות,אופר ושאר ירקות- עבודות לא חוקיות שאין סיכוי שתקבל עבורן ויזת עבודה חוקית.

חברות שונות ימכרו לך סיפורים מכאן ועד ארה"ב על כך שהן חוקיות ואתה מקבל ויזה וכו', בשורה התחתונה הן לא חוקיות, הן מתנהלות בדיוק כמו שמתנהלים החבר'ה של העגלות, ואחרי שהמשטרה תופסת אותך אתה מקבל בעיטה מארה"ב ללא יכולת חזרה (ואני מכיר 2 אנשים שזה קרה להם).

נכון, יש הרבה שעובדים בזה בצורה לא חוקית, אבל ביננו, לגור בחו"ל ולהרגיש כמו שמרגיש פועל תאילנדי בארץ זו לא אטרקציה.

הדרך הנכונה ביותר היא מה שוואדים הציע, תנסה להכווין את עצמך לכיוון של חברה בינלאומית, לא אצל כולם צריך תואר ותעודות, תתחיל לעבוד כעובד זוטר ולאט לאט טפס למעלה, כך תרוויח מ-2 העולמות(אם כמובן תתמיד בכיוון שאתה מעוניין):

תצא בסופו של דבר לחו"ל וגם ישלמו לך הוצאות מעבר למשכורת.

כשאתה חותר למטרה מסויימת, אתה תראה שמשום מקום פתאום יצוץ משהו, גם אני מהרגע שהשתחררתי מהצבא (יותר נכון מהרגע שהתגייסתי לצבא...) הייתי בפאזה של לצאת לחו"ל, בגיל 22 קיבלתי הצעה ראשונה למעבר "כמו שצריך" (תשלום הוצאות, משרה מכובדת ביותר, אחלה משכורת ותנאים), בסופו של דבר ירדתי מזה בגלל החברה שהיתה לי, בגיל 24 הגיעה ההצעה השנייה, הפעם לא היתה חברה, לפני שבוע "חגגתי" 4 שנים בחו"ל.

בהצלחה

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...