Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי אז היה לי סאב של אייפוניקס והוספתי עוד סאב אחד וקניתי תיבה כפולה.

אבל הבעיה שהתיבה מופרדת באמצע עם בלוק עץ ודבק נגרים . ובכל תיבה יש פורט. מה שיוצא זה כאילו שתי סאבים לחוד עם פורטים אבל עקב ההפרדה שתי התיבות שנוצרו ניהיו קטנות ואין מספיק נפח לאוויר לצאת לכן יש חירחורים . כרגע סתמתי את שתי הפורטים עם גרביים בלחץ .

ושומעים קטלני ! אבל הבאס לא זורק כמו שחשבתי שיזרוק .

חשבתי להוציא את ההפרדה עם כמה מכות השאלה עם זה יהיה טוב ? אולי רק להוציא את ההפרדה ולהמשיך לסתום את הפורטים ? אולי לסתום פורט אחד ? עצות מישהו ?

פורסם

כמה נפח לוקחת הפלטה שמפרידה בין הסאבים? כנראה זניח.

בדקת לפני הרכישה שהתיבה מתאימה לסאבים?

מה כוונתך בסאב "זורק"?

מתחדשת*

פורסם

ההפרדה לא תשפיע אם תוריד אותה כי בסוף שני הסאבים עובדים כאחד אז זה לא משנה הם לא יפריעו אחד לשני בדחיפה של האוויר.

בכל מיקרה תנסה לברר איזה תיבה מתאימה לזוג כאלה.

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

בוקר טוב

ישנם שני נושאים או סאב טייטלים שאני אשמח להעלות

1. תיבה כפולה שבנויה נכון תמיד תגיע עם קיר הפרדה, כך צריך להיות וכך זה הנכון

לכן זו תהיה טעות מטופשת לשבור את קיר ההפרדה

2. עדיין זה לא אומר שהתיבה בנוייה לפי המידות הנכונות שהסאבים שלך צריכים

אז אם תציין את הדגם הספציפי של הסאב ואת המידות של התיבה (כולה כיחידה אחת) אשמח לנסות לעזור יותר בפרוטרוט

שבת שלום

דרור

פורסם

בוא אני יגיד לך משהו כזה מנסיון של בן דוד,הסאב הזה לא מי יודע מה חזק,ולא יודע להתמודד עם הרבה עוצמה,או תיבה גדולה פורט.

אני הייתי הולך במיקרה שלך על תיבה כפולה אבל אטומה קטנה ככה היית מקבל טיפה יותר רסן וטיפה ממה שאפשר איכות והם ישמעו יותר טוב בביטחון אבל פחות חזק.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם
בוא אני יגיד לך משהו כזה מנסיון של בן דוד,הסאב הזה לא מי יודע מה חזק,ולא יודע להתמודד עם הרבה עוצמה,או תיבה גדולה פורט.

אני הייתי הולך במיקרה שלך על תיבה כפולה אבל אטומה קטנה ככה היית מקבל טיפה יותר רסן וטיפה ממה שאפשר איכות והם ישמעו יותר טוב בביטחון אבל פחות חזק.

ואתה יודע את זה איך ? מדדת לסאב נתוני T\S והבנת שהוא לא מתאים לתיבות פתוחות ?

אני ממליץ לו למכור את שני הסאבים האלה ולהביא משהו איכותי יותר , או שלפחות למכור אחד מהם.

כנראה התיבה הכפולה הנ"ל לא בנויה ביחס לנתונים של הרמקול במיוחד כשמדובר בתיבות פתוחות זה גורם לצרות , יכול להיות שהמגבר בקליפינג , יכול להיות שזה בעצם הפח של הרכב רועד או הפלסטיקה.

לא לקח את התרופות שלו.

• תוכן חדש...