Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני עומד לפני החלטה לרכישת רכב קטן בתקציב של עד 18K ש"ח לחברה שלי.

הצרכים העיקריים הם נסיעות בינעירוניות של כ 250 ק"מ בשבוע והמאפיינים החשובים ביותר הם: אמינות, עלות אחזקה נמוכה, צריכת דלק טובה ואם אפשר גם רכב שאני לא אתבאס להסתכל עליו :oops: .

על הפרק אחת מ-3 האפשרויות:

1. דיהטסו שרייד 1300, ידנית, שנת 2000, יד חמישית, 138000 ק"מ. מחירון יד 2 משוקלל 16,400. הגעתי עם המוכר ל-14,500. מנסיעה על הרכב התרשמתי לטובה, גם חיצונית נראה בסדר למעט מכסה מנוע מתנדנד וגריל שבור. הבעיה: הרכב לא רשופ על רשום על שמו ועוד כל מיני סיפורים - חשש כבד לסוחר.

2. פורד פיאסטה שנת 2001, ידנית, 134000 ק"מ, יד רביעית, , צבע בורדו דהוי, מחירון משוקלל יד 2 17,100, המוכר דורש 16,000 ש"ח. הבעיה שלי עם האוטו הזה היא שמדובר במנוע חלש ומיושן 60 כ"ס. והמחיר נראה לי מעט גבוהה.

3. אופל קורסה שנת 2003 מהשכרה, גיר רובוטי, יד שלישית, הרכב עבר תיקון גיר לפני שנה (כמו שכל הקורסות עוברות) והוחלף מאוורר רדיאטור. מחירון יד 2 משוקלל 21,500 ש"ח. והבנתי ממנו שיוכל להדגמש לכיוון 15,000 ש"ח.

המוכר נראה אמין מאוד וסיפר לי כל מה שעבר על הרכב.

מה דעתכם?

תודה מראש.

פורסם

תשמע לי תקנה פיאסטה 2000 + רכב מאוד אמין פשוט סוס עבודה אחזקה זולה וחסכוני בדלק (המנוע המיושן הזה סוס עבודה ומאוד אמין)

Renault Clio RSI 1.8

פורסם

מנסיון אישי:

נסעתי במשך תקופה ארוכה על קורסה 2002 עם הגיר הרובוטי.

רכב מאוד כיפי ולעיר היתרון שלו זה שהוא גיר ידני עם מנוע שהופך אוטו לאוטומט.

הרכב הוא רכב במשפחה ועדיין במשפחה עד היום ומטופל במוסך הראשי של UMI.

חסכוני בדלק וממש לא יקר בטיפולים.

• תוכן חדש...