Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם חייל מג"ב מוסמך לתת דוח תעבורה ?

האם הוא נידרש לעבור הסמכה לכך?

האם משנה האם הדוח ניתן על עבירה בתוך שטח צבאי (מחסום צבאי) מאחר ואולי אין למג"ב סמכות שיטור בתוך השטח הצבאי?

תודה!

פורסם

שוטר מג"ב הוא שוטר לכל דבר ועיניין, וחלות עליו כל הסמכויות של שוטר משטרת ישראל במדינת ישראל.

ומה זה קשור לפורום רכב כללי?

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

אני חושב שהוא מתכוון לדוח תנועה.

לפי דעתי שוטר מגב לא יכול לכתוב דוח תנועה.

אולי הוא יכול לתת דוח פנימי במשטרה ואחרי זה אפשר להמיר את זה..

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם
כל שוטר יכול לתת דוח תנועה.

גם במדים

גם לא במדים (במידה והזדהה)

גם עם כובע

וגם בלי כובע

גם עם חצאית

אתה בטוח ? כי עד כמה שאני יודע שוטר שמביא דו"ח חייב להיות עם מדים ועם כובע

לא יודע איך זה תופס כלפי שוטר מג"ב

פורסם

אז לא.הוא לא חייב להיות לא עם מדים ולא עם כובע.

כמו שנאמר:

הוא יכול להיות גם עם חצאית.

וביריות.

(ואני מקווה שהתמונה הזאת לא תקפוץ לכם לראש. it's not a pretty sight.)

V5

פורסם
אתה בטוח ? כי עד כמה שאני יודע שוטר שמביא דו"ח חייב להיות עם מדים ועם כובע

לא יודע איך זה תופס כלפי שוטר מג"ב

אז אתה טועה.

כל שוטר שהזדהה בתעודה יכול לתת דוח, לבצע מעצר, ואם הוא קצין אז גם לשלול, וכל זאת גם שהוא עירום. (או היא כמובן !)

פורסם
אז אתה טועה.

כל שוטר שהזדהה בתעודה יכול לתת דוח, לבצע מעצר, ואם הוא קצין אז גם לשלול, וכל זאת גם שהוא עירום. (או היא כמובן

!)

מעניין איפה הוא מחזיק את העט... :-)

פורסם

ראשית, זה לא חייל מג"ב אלא שוטר מג"ב.

לגבי הקביעה כי כל שוטר יכול לרשום דו"ח היא נכונה אך לא מדוייקת.

על מנת ששוטר ירשום דו"ח מפנקס ויגישו לנהג, על השוטר לעבור הסמכה לתנועה (הדרכה).

עם זאת, שוטר שאינו בעל פנקס יכול לרשום מה שנקרא דו"ח לבן, שלאחר מכן יבחן ויבדק

ע"י קצין תנועה כאשר ישנה סבירות שהדו"ח ייגנז/יאבד בדרך או לא יאושר ע"י הקצין.

פורסם
האם משנה האם הדוח ניתן על עבירה בתוך שטח צבאי (מחסום צבאי) מאחר ואולי אין למג"ב סמכות שיטור בתוך השטח הצבאי?

עברת במחסום צבאי?

שוטר מג"ב שהיה נוכח במקום, ראה אותך בלי חגורה/מסיע נוסעים בלי חגורה/ משתמש בטלפון נייד/נוסע בלי טסט (מחק את המיותר).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הוא ביקש תעודות. בזמן הבדיקה כשהרכב עומד (מול מחסום ולא ניתן פיזית לסוע) עניתי לשיחת טלפון בספיקר.הוא התעצבן ונתן דו"ח על נהיגה (כתב בדוח שראה אותי נוהג עם המכשיר ביד וסימן לי לעצור....) תו"כ דיבורמנוול

פורסם

לגבי הדוח כן באופן חלקי ונאמר כבר כאן שוטר מג"ב הינו שוטר לכל דבר בדיוק כמו שוטר שח"ם במשטרה הכחולה ולעניינך אם אכן קבלת דו"ח בפורמט המוכר לנו אתה תמיד יכול לערער עליו ולבקש פסיקה בבית משפט אם הדוח הוא לא כזה ורק נלקחו ממך פרטים זה משהו אחר וכמו שנאמר ההגדרה היא דוח לבן שלוקח זמן להמירו בכל מקרה כל איש משטרה עם וללא מדים יכול לתת לך דוח ואם לא נמצא בידו דוח כזה ואכן ביצעת עבירה שבגינה אתה אמור לקבל דוח הוא יכול גם לעכב אותך עד פרק של 3 שעות אחרי 20 דקות הוא אמור למלא דוח עיכוב בזמן הזה הוא יכול הזמין ניידת מתנ"א שתתפלא עד כמה מהר הםיכולים להגיע ואז כמו שאמרו הגששים להכניס לך את האלמנט אז .....שלא יעבדו עליכם

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

• תוכן חדש...