Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

רציתי לשאול בעיקר את בעלי המיטו, איך עלויות הטיפולים בכללי.

אני מקווה שלא יקרות ברמה מפחידה.

תודה.

יובל.

פורסם
מיטו דינסטינקטיב:

בינתיים 6000 קמ - אפס עלות תיקון

ביטוח מקיף 3000 שח לשנה

דלק צריכה של 1 ליטר לכ-7 קמ

ליטר ל-7 ק"מ? זו צריכה די גבוהה, אלא אם כן הרגל הימנית שלך כבדה וזה נשמע סביר

האם יצא לך לברר מהן עלויות הטיפולים?

תודה

יובל.

פורסם

האחזקה של רכב חדש לא אמורה להיות יקרה מכיון שבכל רכב גם מהגרועים שקיימים בשנה-שנתיים הראשונות יש לך שקט מבחינת בלאי (אלא אם כן נפלת על לימון). מה קורה אחכ זאת בעיה אחרת

קח בחשבון סחירות עתידית, וירידת ערך כי הרי במדינה שלנו מזדה שולטתתתתתתתתתת!!1 (נכתב בציניות)

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם
האחזקה של רכב חדש לא אמורה להיות יקרה מכיון שבכל רכב גם מהגרועים שקיימים בשנה-שנתיים הראשונות יש לך שקט מבחינת בלאי (אלא אם כן נפלת על לימון). מה קורה אחכ זאת בעיה אחרת

קח בחשבון סחירות עתידית, וירידת ערך כי הרי במדינה שלנו מזדה שולטתתתתתתתתתת!!1 (נכתב בציניות)

השאלה לגבי טיפולים שוטפים גם כשהרכב עדיין באחריות כי שמעתי מכמה גורמים שהטיפולים באלפא יקרים להחריד.

יובל.

פורסם

כן, זה נכון. לעומת טיפול קטן במזדה, שעולה 500 שקלים, טיפול קטן במיטו עולה 5000. טיפול גדול במזדה יעלה לך 1500, ובמיטו 74951 שקלים.

וברצינות, אין שום הגיון בעלויות מופרכות של טיפולים שוטפים. זה לא מידתי לשלם סכומים "יקרים להחריד" על טיפולים סטנדרטיים לרכב חדש במחיר כזה. זו לא פורשה במיליון שקל, אתה יודע.

וחוצמזה, די פשוט להתקשר למוסך של אלפא ולשאול כמה עולים טיפולים, לא?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

עלות הטיפולים זניחה לעומת ירידת הערך הצפויה בשנים הראשונות , לאחר מכן המחיר מתיצב אך עלוית האחזקה עולות.

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם
כן, זה נכון. לעומת טיפול קטן במזדה, שעולה 500 שקלים, טיפול קטן במיטו עולה 5000. טיפול גדול במזדה יעלה לך 1500, ובמיטו 74951 שקלים.

וברצינות, אין שום הגיון בעלויות מופרכות של טיפולים שוטפים. זה לא מידתי לשלם סכומים "יקרים להחריד" על טיפולים סטנדרטיים לרכב חדש במחיר כזה. זו לא פורשה במיליון שקל, אתה יודע.

וחוצמזה, די פשוט להתקשר למוסך של אלפא ולשאול כמה עולים טיפולים, לא?

תודה על התשובה המדוייקת :lol: (74951, יכולת לעגל קצת)

אני אתקשר, הם בד"כ לא ידידותיים בלתת הצעות עבור רוכשים פוטנציאליים, ולכן חשבתי שבעלי ניסיון יוכלו לתת מידי יותר מדויק

יובל.

פורסם
תודה על התשובה המדוייקת :lol: (74951, יכולת לעגל קצת)

אני אתקשר, הם בד"כ לא ידידותיים בלתת הצעות עבור רוכשים פוטנציאליים, ולכן חשבתי שבעלי ניסיון יוכלו לתת מידי יותר מדויק

מה, אתה ילד ?

תתקשר ותגיד שיש לך אלפא מיטו ושאתה רוצה להכניס אותה לטיפול. אפילו גש למוסך (תגיד שהמיטו אצל אישתך או משהו) וקבל הצעה על המקום.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
מה, אתה ילד ?

תתקשר ותגיד שיש לך אלפא מיטו ושאתה רוצה להכניס אותה לטיפול. אפילו גש למוסך (תגיד שהמיטו אצל אישתך או משהו) וקבל הצעה על המקום.

זה מה שעשיתי, טיפול קטן כ-800 ש"ח, בהנחה שמה שהם אומרים בטלפון זה מה שקורה בפועל, לא ממש יש לי כוח לגשת לשם כרגע

טיפולים גדולים מ-1500 ומעלה - תלוי בטיפול

בגלל שרכבים חדשים מטופלים בד"כ לעיתים רחוקות יותר (אני רגיל להחליף שמן ופילטר כל 7.5 אלף ק"מ או חצי שנה), אז העלויות האלה לא קריטיות

יובל.

פורסם

בדוק אם מרווח הטיפולים הוא שנתיים ו-30000 כמו בפיאט. אם כן - זה עוד יותר לא נורא. אם כי 800 שקלים נשמע המון בשביל החלפת שמן בלבד, שווה לברר מה עוד מחליפים שם...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

שאלה צדדית ברשותכם - למה טיפול קטן בארץ עולה כמה מאות טובות של ש"ח (מעל 500 ש"ח ברוב המקרים)? בארה"ב למשל מקובל לעשות טיפול כל 3000 מייל בכ-50 דולר.

פורסם

אני משוכנע שבמכוניות חדשות מרווחי הטיפולים שם גדולים הרבה יותר.

בכל מקרה, טיפול קטן, של החלפת שמן בלבד, עולה לרוב כ-500 שקלים כי המוסך גובה מחיר גבוה על השמן (נניח כ-150 שקלים) ועל פילטר השמן (30-100, תלוי ברכב) ושעתון היצרן לרוב מדבר על כשעת עבודה לטיפול קטן, כלומר עוד 250 שקלים. תוסיף לכל זה מע"מ והנה הגעת ל-500 שקלים לפני תוספות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
מה, אתה ילד ?

לא, עם גישה כזאת אתה הילד.

ברצינות, למה תמיד צריך לשקר ולעבוד על אנשים?

לפני חודש הייתי במצב דומה של רכישת רכב ורציתי לשאול כמה יעלה תיקון של X במוסך הרשמי, הרמתי טלפון למוסך, ביקשתי לדבר עם המנהל העבודה וביקשתי ממנו בנימוס שיגיד לי כמה טיפול X ברכב Y (תוך הסבר שאני מתעניין ברכישת האוטו)

קיבלתי תשובה ישירה ללא שום מניפולטיביות,

למה לא להשתדל קצת כדי שארצנו תיראה יותר כמו אירופה ופחות כמו עזה?

• תוכן חדש...