Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

ברשותי רכב מיני שאותו אני מתכוון למכור עקב התרחבות המשפחה.

אני מחפש רכב שכל תפקידו בחיים יהיה לפזר לגנים שלושה ילדים קטנים מאוד ואותי ישים בעבודה.

אני עובד ליד הבית וגם הגנים נמצאים בקרבת מקום (כ-2 ק"מ). כל הסיבוב כולל חזרתי הביתה בערב, יהיה לא יותר מ-5 ק"מ ביום.

על הרכב שלי אני יכול לקבל כ-40K , חשבתי בהתחלה לרכוש באותו סכום, או אולי להוסיף מעט, רכב שיכיל מספיק מקום ל-3 כסאות מאחור.

מצד שני אני לא בטוח שזה מהלך חכם, כלומר, אולי בכלל כדאי לרכוש רכב זול מאוד (יהיה בכל מקרה רכב שני בבית) אבל מפחד כי אני למוד ניסיון מהחיים האלה ויודע שאין ארוחות חינם.

הזול יצא יקר והכי מפחיד אותי להתקע בדרך עם שלשה ילדים, אחת בכלל תינוקת.

עצתכם למבולבל יוערכו מאוד!

שבת שלום.

פורסם

בגלל שמדובר על ילדים אני לא הייתי מתפשר על בטיחות ולכן לא הייתי הולך על משהו ישן וזול.

אתה יכול ללכת על רכב לא חסכוני ובלי שוק ואז תקבל רכב בטוח, גדול וחדש יחסית. אני הייתי שוקל מאליבו מודל 2005 או אפילו 2006 שיכולות להיכנס לתקציב. מדובר על טנק אמין, חסכוני יחסית לגודלו, זול לטיפולים ועם ביטוח זול.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אם הרכב שלך במצב טוב למה להחליפו כעת? שני ילדים מאחור, תינוק בסל קל מלפנים (אם אין בעית כרית אויר) ויש לך עוד שנה, לפחות, עד שתגיע לצומת ההחלטות הבא.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אם הרכב שלך במצב טוב למה להחליפו כעת? שני ילדים מאחור, תינוק בסל קל מלפנים (אם אין בעית כרית אויר) ויש לך עוד שנה, לפחות, עד שתגיע לצומת ההחלטות הבא.

או קיי, צודק, נניח שאפשר לסחוב עוד כ-9 חודשים (למרות שאני לא אוהב את הרעיון שילד יושב קדימה) ומה אז יהיה?

בכלל הדילמה היא עקרונית, אם להשקיע באוטו "גדול" כ-45K או ללכת על משהו ישן מאוד נניח ב-7K

פורסם

כיון שגם הילדים וגם העבודה תלויים ברכב הייתי מדגיש את האמינות. נסה לנצל את החודשים כדי לנסות לחסוך קצת כדי לרכוש בעוד שנה (או קצת פחות, תלוי בקצב הגדילה של התינוק - המעבר מסל-קל לכסא בטיחות תלוי בגבה ומשקל הילד) רכב יותר חדיש או נוח, וזאת למרות שאני מניח שכמשפחה צעירה עם ילד חדש הדבר קצת קשה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש תיקונים אשר קשורים בעיקר בעניין של זמן - ז"א תקלות שנובעות מהיותו של הרכב ישן, ולא מהיותו לא אמין.

בעיקר תקלות חשמל מעצבנות למיניהן - בעיקר בתנאים קיצוניים של קור או חום רציני.

זה יכול להתבטא ברכב שנתקע או נזקק לשירותי מוסך חשמל באופן תדיר.

אני במקומך הייתי חוסך עוד קצת זמן, ומנסה לבדוק אפשרויות רכישה של מיני ואנים מתאימים דרך חברות ההשכרה וליסינג.

כמות הק"מ המגוחכת שאתה עובר בשנה תקזז במהירות את הק"מ שעשה הרכב בליסינג והוא עוד יימכר אחרי כמה שנים במחיר גבוה מהמחירון הרגיל.

פורסם

ל-3 ילדים אין צורך במיניואן. לאור התאור אני מניח שמדובר ברכב שנועד לנסיעות עירוניות. את הצרכים של פותח האשכול תמלא גם יונדאי אקסנט, בודאי משפחתומטית סטנדרטית. להושיב מאחור 3 ילדים צעירים כאשר ההורים מלפנים זה עניין לא מעשי - צריך להיות מישהו שיוכל להגיב לצרכיהם ולסייע להם, לכן למעשה אי אפשר לוותר על הושבת התינוק מלפנים. סיבה נוספת היא שפשוט אי אפשר למתקן שלושה מושבי בטיחות מאחור - פשוט אין מקום, גם ברכב יחסית רחב. לעומת זאת אמא דחוסה בין שני מושבים מאחור, ותינוק מלפנים הוא הסדר קביל. כאשר הילדים הגדולים ייצאו מהבוסטרים יהיה מדובר בעניין אחר.

אם אתה מצעקש לא להושיב ילד מלפנים תאלץ לרכוש ואן בגודל מלא עם 3 שורות מושבים.

פורסם

אם אתה מצעקש לא להושיב ילד מלפנים תאלץ לרכוש ואן בגודל מלא עם 3 שורות מושבים.

אני לא מסכים, וזאת התשובה:

1. סיטרואן קסרה פיקאסו

2. רנ סניק

בשני הרכבים אפשר להתקין 3 כיסאות בטיחות בצורה תקינה במושב האחורי, יש לשני הרכבים בגאז' גדול לעגלות\תיקים.

שני הרכבים בטיחותיים .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בשני הרכבים אפשר להתקין 3 כיסאות בטיחות בצורה תקינה במושב האחורי, יש לשני הרכבים בגאז' גדול לעגלות\תיקים.

שני הרכבים בטיחותיים .

לגבי הרנו סניק , מניסיון רב שנים , אנו התחלנו עם שני כסאות ובוסטר מאחור , והיה מספיק מקום. וכשהם גדלו הרכב היה נהדר לנסיעות משפחתיות , מאד פרקטי נוח ובטיחותי אך יכול הליות שזה קצת יותר מדי ל 5 ק"מ ביום בלבד .

פורסם

אתה בטוח שאתה לא יכול ללכת 2 ק"מ ברגל?

חבל להחזיק רכב למטרה כזאת.

אם מזג האויר באמת גרוע תיקח מונית, זה בטח לא יצא לך יותר מ200 שקל בשנה.

פורסם

ב - C5 נכנסים 3 כסאות גדולים מאחור ועוד יש מקום

תא מטען ענק

מחיר הרכב זעום לעומת התמורה שהוא נותן

ב 45K אתה יכול להשיג שנת 2006

מאוד מומלץ (מנסיון)

קיה סיד SW (ליסינג) וניסן נוט של האשה,

פיאט 127 903cc , 1979 (נמכרה...)

מחפש אספנות - איטלקית חמה - אלפא/לנצ'יה , או DS23/21

פורסם

כאשר כתבתי מה שכתבתי התכוונתי לכך שאי אפשר להשאיר תינוק בסל-קל (עם הפנים לאחור) עם שני אחיו, ואמא מלפנים. חייב להיות מלווה אשר יראה את פניו של התינוק ויוכל לסייע גם לזאטוטים (ולא זעטוטים, אלא אם הם זוועטוטים:wink:) שמאחור. אם התינוק בסל קל יהיה מאחור אי אפשר יהיה לראות את פניו, וזה עלול להיות מסוכן.

פורסם

אני ממש חולק על דעתך, אבל זה כנראה עניין של הרגל או מוסכמה. שני הילדים שלי ישבו (ואחד מהם עדיין יושב הפוך) במושב האחורי ללא שום הורה על ידם, וזה רק עושה טוב לכולם.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

תראה, אני זקן - כבר איזה 10 שנים בלי מושבי בטיחות, אבל תינוק יכול להקיא או לפלוט ולהחנק - לכן חשוב שיהיה מי שיראה את פניו. לגבי הגדולים - אחת הסכנות הגדולות ביותר בנהיגה היא נהג שריכוזו מופרע על ידי הילדים מאחור, במיוחד אם הוא נוטה לסובב אל ראשו לעברם. אם הוא יודע שיש מבוגר נוסף לידם הוא יוכל לתהרכז בנהיגה - והריכוז של הנהג הוא אמצעי הבטיחות החשוב ביותר ברכב.

• תוכן חדש...