Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני כבר די מיואש מהאוטו . בימים האחרונים האוטו לא שומר על טורים יציבים ולעיתים נכבה בזמן נסיעה הבוקר הוא לא נדלק לי הדלקתי בדחיפה נסעתי למוסך חיברו אותו למחשב אך לא גילו שום תקלה מלבד מצבר חלש, החלפתי אותו באוטו דיפו אך גם לאחר ההחלפה האוטו לא שמר על טורים אמרו לי שאולי כבלי ההצתה לא תקינים נסעתי לחלקי חילוף והחלפתי גם אותם. אז הייתי בטוח שפתרתי את הבעיה האוטו נדלק יפה ושמר על טורים כל הנסיעה - בערך 15 קמ , עכשיו יצאתי להניע אותו ושוב הוא עושה בעיות בהנעה ולא שומר טורים אפילו גרוע ממה שהיה לפני כל מה שהחלפתי היום. למישהו יש כיוון ?? בבקשה? הוצאתי היום קרוב ל1000 שח מבלי לראות תוצאות ..תודה מראש .

yoyo:wink:

פורסם

מהיכן אתה?

אם אתה באזור המרכז, ממליץ לך בחום ללכת לאייל נוימן שהוא המומחה בדיאגנוסטיקה לרכב ,וגם חבר כאן בפורום.

הוא נמצא ברחוב ההגנה 30 אזור תעשיה חדש ראשון לציון.

הטלפון:03-9526162

פורסם

זהו , כשהייתי במוסך האוטו עבד באופן סביר ויציב אח"כ הוא מתחיל להשתגע , הוא יכול לא להדלק ולעשות בעיות טורים ומצד שני הוא יכול פתאום להתניע טוב ולעבוד יציב כאילו כלום. זה מה שמבלבל את אותי ואת כולם. המכונאי שאני מטפל אצלו הוא בעל מוניטין מקצועי טוב. ( מוסך אחים אסייג -מושב ברק) אם יצא לך לשמוע עליהם.

פורסם

בוקר טוב

למי שמתעניין הבוקר עשיתי לו ניקוי מצערת ובינתיים האוטו מראה סימנים חיוביים.

הוא מניע טוב ושומר על טורים יציבים , מאד מקווה שנפתרה הבעיה.

• תוכן חדש...