Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום לכולם!

ובכן הרצת המנוע הסתיימה ועכשיו אני מרגיש את כל הסוסים רעננים ומוכנים למרחקים, עליות, ירידות וכו'. אך יש 2 בעיות:

1. בעיית התנעה. פעם ההתנעה עושה רושם של כאילו מצבר חלש, פעם לא. פעם אני נאלץ להניע בדחיפה - פעם מתניע כמו חדש. החלפתי מצבר(!!!) - התופעה לא נעלמה. אני חושד בסולנויד. השאלה - ניתן לקנות חדש? אני לא רוצה מפירוקים כי זה כבר השלישי שאני מחליף, כל אחד בא מאוטו בן יותר מ-20 --- אין טעם. אם ניתן -איפה? במסגר לא מצאתי...

2. דפיקות באזור שסתומים - דקה - דקה וחצי רק כשמנוע קר נשמעות דפיקות לא חזקות (רק אני שומע :lol: ) מאזור גל נדנדים. לאחר דקה - נעלם לגמרי. אין שימון? - משאבה חדשה, כל המעברים נוקו בקפדנות רבה. שוב, הרעש ממש פיצי אבל בכל זאת...

תודה לעונים.

מקס.

היי טוב בחורציק יש לי גם פורד אסקורט 92 וגם לי היו אותם סימפתומים בידיוק

וגם אני קניתי סטרטרים מיפירוק אבל בסוף קניתי סטרטר משופץ וזה פתר לי את כל הבעיות

של האתנעה בקיץ בחורף בבוקר בכל מצב תענוג ושווה את ההשקעה בקשר לנקישות יכל ליהיות מכמה סיבות חוסר שמן .מרימי שסתומים ואו גומיות שסתומים(דרך אגב זה תלוי בסוג המנוע עם יש שסתומים הידראוליים או רגילים)ודרך אגב טיפ קטן אני החלפתי פלגים לבוש 4אלקטרודות לא 3 וחבל על הזמן הפורד קיבלה חיים חדשים !!!!!!!!!!!!

מעוניין לדעת באיזה שנה יובאה הפוקוס עם גיר ידני והאים יש בארץ פוקוס ידנית שנת 2000 למחירה ומה המחיר

פורסם

max בדיוק חשבתי על משהו- אולי צריך להחליף פחמים בסטרטר?

לפני כ-3 שנים הייתה לי אותה תופעה, החלפתי פחמים והסטרטר כמו חדש.

מצטער שלאסימון לקח קצת זמן ליפול

דני.

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

פורסם

האמת כבר החלפתי סטרטר וכרגע טפו-טפו הכל בסדר. אני אפרק את הסטרטר הישן ואראה אם יש מצב להחליף פחמים. אגב איפה קונים אותם?

בקשר לשסתומים, אף אחד לא שומע כלום חוץ ממני - אומרים שזה הראש התקין של המנוע וכך זה צריך להיות והכל פצצה. אז בינתיים עזבתי את זה כמו שיש.

תודה, מקס.

חכמת פורד אסקורט: עדיף 60 סוסים שעובדים בשבילך מאשר 120 שאתה עובד בשבילהם.

חכמת מרצדס W116: אין דבר כזה "شيخ לשעבר".

פורסם

אני קניתי בחנות לחלקי חילוף בחיפה. אם לא תמצא (אני בספק כי אלו חלקים נפוצים מאוד) תגיד לי, אני אחפש לך.

בקשר לדפיקות- אין לי מושג, אבל אני מכיר את זה, רק אני שומע כל מיני רעשים אצלי באוטו.

דני.

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

פורסם

בבאר שבע ישנה חנות לחלפים ברחוב דרך חברון

לחנות קוראים דוד לוי חלפים הוא מכיר את כל הפורדים בעל פה

יש לו פחמים לסטרטר אפילו את המיסב של הגלגל שחיפשתי המון זמן ,הוא הזמין לי במקום.

הבנאדם אלוף בפורדים

086275532או

086285532 (אני לא זוכר בדיוק)

תגיד לו שירון עם הברנדה שלח אותך תקבל אצלו מחיר טוב עם חיוך

• תוכן חדש...