Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני בחיפושים אחרי פונטו אוטומטית.

כרגע אני מתנייד עם פונטו ידנית, 60 כ"ס. הרכב מרגיש די חלש בעליות רציניות. את רוב העליות בחיפה הוא לוקח בצורה טובה, אבל דברים רציניים באמת כמו העלייה לאוניברסיטה דרך נשר ודרך הציונות - הוא לא באמת סוחב.

(הכוונה היא שהוא יושב על הילוך שלישי עם מהירות 60).

עכשיו, כשצריך למצוא אוטו לאחותי שיעלה לאוניברסיטה 3 שנים - אני נתקל מדי פעם בגירסא הרובוטית של הפונטו.

הבנתי משיטוט בפורום שמדובר באותו מנוע 8V שיש אצלי.

האם הוא יהיה מסורס לחלוטין עם הגיר הנ"ל, או שיש אפשרות להתפשר על רובוטי, במידה ואין אופציות אחרות?

תודה מראש,

דודו.

פורסם

הרעיון של גיר רובוטי זה לקבל ביצועים של ידני ונוחות של אוטומט. אני לא נתקלתי בפונטו רובוטית, אבל כן בפונטו עם גיר רציף. גיר רציף תמיד מגיע עם המנוע החזק יותר (80 כ"ס) ורמת גימור ELX. (דינמיק, הגבוהה ביותר בארץ) מצד שני שמעתי דברים פחות טובים על מנוע 1.2 עם 16 שסתומים. עצם העובדה שפיאט הפסיקו לייצר אותו אומר משהו.

פורסם

הגירסא הרובוטית היא גירסא פשוטה של "האוטומט" בפונטו. יש כמובן את זאת עם הגיר הרציף, מזהים אותה לפי הידית הנוצצת.

אני איתרתי אחת עם הגיר הרובוטי (בוודאות), ניתן ממש לראות אותו בתמונה - זו אותה ידית כמו בפנדה.

מה שמפחיד אותי מעט זו העובדה שהפנדה היא מכונית מיניאטורית והפונטו קצת יותר גדולה ממני - אני חושש שהגיר הרובוטי בתוספת של מנוע חלש יחסית, יפריע לנסיעה חלקה בחיפה.

אם היה מדובר רק במישור לא הייתי חושש כלל...

פורסם

הרובוטי בא בגרנדה פונטו ולא בספייס.

תחפש את ה1400, עם ה77 סוסים. הוא גם לא מהיר. אל תצפה ליותר מידיי

אבל הוא נותן תחושה טובה, ועומד במשימות. אגב הרובוטי חסכוני יותר מהידני

• תוכן חדש...