Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכול חברי הפורום וחג שמח!

יש לי חור בצינור של המשאבת הגה צינור הידראולי רכשתי צינור חדש הצינור תפוס על שתי ברגים ..

בורג אחד יש גישה אליו השני ממש אין

לקחתי את האוטו למוסך והוא רצה על זה 200 ש"ח על פתיחת בורג אחד לא הגיוני

רציתי לדעת אם יש אפשרות לפתוח את זה לבד בבית?

הדגם של האוטו שברולט קוואליר שנת 96

פורסם

מה שמוסך יכול לעשות גם אתה יכול לעשות זה לא מדע מדוייק הוא לא משתמש בכלים סודיים, אין לו סרטוטים מיוחדים של הרכב

אלא אם צריך לפרק חצי אוטו.

פורסם

בקשו ממך תשלום על חצי שעת עבודה, להגיע לניפל שהגישה אליו קשה ויתכן שצריך לפרק מכלולים אחרים לצורך גיזה.

מדוע לא הסכמת?

פורסם
בקשו ממך תשלום על חצי שעת עבודה, להגיע לניפל שהגישה אליו קשה ויתכן שצריך לפרק מכלולים אחרים לצורך גיזה.

מדוע לא הסכמת?

לא הסכמתי כי לא היה ניראה לי הכי הגיוני שלפתוח את הניפל הזה יקחו לי סכום כזה קניתי את הצינור ניסתי לפתוח וזה לא הולך פשוט

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

המחיר הגיוני. בהנחה שאתה מדבר על צינור לחץ.

כי צריך להרים את האוטו על ליפט לשחרר שני ברגים בתת שלדה ולתמוך אותה. ואז יש לך גישה לבורג הפשוט הזה. ולא רק זה צריך מפתח ניפלים מקצועי כדי לא לעגל אותו, זה פשוט תפוס חזק.

• תוכן חדש...