Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

באמת מצער לשמוע :\

מקווה שנתבדה והם ימשיכו להוציא מוצרים איכותיים

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

אני דווקא לא בטוח.

מה שכן, יכול להיות שג'נסיס יהפוך להיות ממותג בוטיק למותג "מיינסטרים" שיציע ציוד אודיו בכל טווחי המחיר ולא כמו היום (או עד לפני יומיים) שגם הציוד ב"רמת הכניסה" שלו היה יקר ביותר.

מה שבטוח הוא שגורדון לא יהיה חתום יותר על תכנון המגברים, וזאת אבדה קשה :-(

בהנחה שהמותג יחזור לחיים, יכול להיות שבחלק מהליינים ג'נסיס תיקח מגבר ג'נרי (סיני, יפני או קוראני) ותמתג אותו תחת שמה, מה שללא ספק לא יהיה ה "ג'נסיס של פעם" אבל אני מאמין שהם לא ירצו לקלקל את הפרסטיג' של המותג ועדיין נזכה לראות מגברים איכותיים.

מעבר לזה, אני בטוח שאם מישהו יציע הצעה נדיבה הוא יוכל לרכוש את המותג ולהמיר את הלוגו הזהוב המתנוסס בחזית כל מגבר ל GENESIS MADE IN ISRAEL :wink:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני חושב שאחרי כמה ת'רדים שנראו בפורום הזה לאחרונה - יש גם כמה אנשים שהודעה שכזו רק משמחת אותם.

זה מה שבאמת עצוב!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מה יש לשמוח מאבידה כזו לכלל אוהבי הסאונד?

גם אם לא אוהבים את המותג סופו של דבר שבשורה התחתונה-ההפסד של כולנו.

פחות תחרותיות מכל המשתמע מכך,פחות רצון להשתוות לרמת המתחרה,פחות מהכל.

אני הופך את המשפט שלך אדי וגם אם הייתי שונא את גנסיס,לא חושב שהייתי שמח על כך.

אלא אם כן,מישהו כאן הסתכסך עם גורדון ושמח בסגירת החברה...:?

מוזר.

ליאור

פורסם

ליאור

אני אשמח להסביר לך בהודעה פרטית לאיזה ז'אנר ספציפי של משתמשים אני מתכוון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי \ לאנוס שלום

אני גם אשמח אם תעביר לי את כוונתך בדבריך בה"פ

ח"ברה בגדול אני מציע לכם להתאושש לקום על הרגליים ולגשת להתגלח

כי לדעתי מדובר בפעולה עסקית גרידא (שוב אני מדגיש כי אני מדבר מתוך דיעה אישית בלבד)

ואני לא חושב שיש לדאוג לבעלים או מי שהגורדון הזה יהיה (זה נשמע כאילו הייתם איתו בגן ברכה או גן חנה, ובשלום כיתה א" :wink::-P)

אני משוכנע כמו שאני מכיר טוב מאוד את הענף הזה שאתם וכולנו נראה את ההתגלגלות של המותג הזה בוורסיה החדשה שלו

ממש כמו שנעשה עם "סאונדסטרים" MB QUART "לנזר" "היי פוניקס" ועוד רבים וטובים

אנשים יקרים זהו ביזנס זה לא גן ילדים אנשים עובדים ועובדים קשה מאוד כדי לייצר מוצרים ולשווק מותגים ושמות ולעשות פרנסה לביתם ממש כמו שכל אחד מכם קם בבוקר למקום עבודתו

ואם במצב נתון ההחלטה היא למכור את שם המותג או לסגור את שם המותג ולעבור לשם אחר או למפעל אחר אז זוהי החלטה עסקית נטו שמטרתה בסוף היום זה לעשות כסף או לעצור את בזבוז הכסף

ממש כמו שברולט ודייהו אופל

או כמו ששטראוס ששתתה את עלית ואני לא זוכר שראיתי תגובות כאלו מדוכדכות על משפחת מושביץ

אז אני באמת חושב שאתם מדוכדכים לחינם המותג "ג"נסיס" הוא שם מותג חזק ששווה הרבה כסף ושהושקע בו המון כסף ואין מצב שלא תקום קבוצה או אדם שייקחו זאת ויחיו אותו שוב כדי שייצר כסף

אני מסכים עם ליאור שבאמת חשוב שליינים של היי אנד ימשיכו להתקיים ולפאר ולקדם את הענף

יום טוב

דרור

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אני משוכנע כמו שאני מכיר טוב מאוד את הענף הזה שאתם וכולנו נראה את ההתגלגלות של המותג הזה בוורסיה החדשה שלו

ממש כמו שנעשה עם "סאונדסטרים" MB QUART "לנזר" "היי פוניקס" ועוד רבים וטובים

וזה אמור לעודד? :-P

פורסם

בוודאי, בעוד כמה חודשים כל אחד מאיתנו יוכל לקנות לעצמו מגבר של גנסיס מבלי לקחת הלוואה בבנק!

סוף סוף מגברים של גנסיס יקבלו רייטינג מכובד של 2000W PMPO, אריזות צבעוניות ויפיפות!

מה רע כשהכל זה כסף וbusiness? אפשר לעשות הרבה כסף על מותגים - הרי זה מה שמזיז את השוק. שילוב של מחיר נמוך ומותג מפציץ! אז יהלללה, למה להשקיע המון זמן וכסף בפיתוח, בדיקות, שיווק... כשאפשר לקנות מותג, כמה אלפי PCB סיניים גנריים, ולהנות מכסף שבא לידיים? מצוין! ומה זה משנה, שאתם לא אוהבים להתעסק במכירות של בולשיט לאנשים טיפשים? כחו את הכסף, ותהנו. הרי להנות = כסף?

עוד מותג שנעלם. מה לעשות? גם Mark Levinson נעלם לא מזמן.

מי אשם? אנשים, שממשיכים לקנות מוצרים בגלל לוגו שרשום עליהם. על תקנו מוצרים שהחליפו בית, אל תאכילו את הגנבים של שמות מותגים, ואולי, בעתיד, נחזור לעולם המושלם של פעם. עולם טוב יותר :)

[under construction]

פורסם

דרור,

היום זה ג'נסיס

אבל כמו שהשוק נראה -

מחר זה יהיה אולי TRU

ומחרתיים זה אולי יהיה באטלר

ושבוע הבא אולי זה יהיה הרץ או סלסטרה

אולי אקליפ.. אופס שיט - נסגרו, גם זטק...

חס ושלום שלא נשמע הודעה שכזו על סינפוני

אבל באותה מידה אולי זה גם יכול להיות מוראל או חס וחלילה - DLS...

השוק נראה זוועה ונכון, הכל זה החלטות עסקיות ומשחקי כוח - הכל תקין.

אבל הפואנטה שלי היא שהכי עצוב היא שיש אנשים שלא רק שלא מבינים שעובדן של מותג זה סממן שיכול גם לרמז על שוק שלילי ולא רק על ניהול לקוי - לא רק שהם לא מבינים את זה, הם גם שמחים על זה.

שוב - מי שלא מבין אותי מוזמן לדבר בהודעות פרטיות.

Pioneer TS-X150

פורסם

זה רק עיניין של זמן עד שכול חברות הבוטיק יסגרו את שעריהן

כמו שאמר דארווין בתורת האבולוציה "לא החזק שורד אלא זה שמתרגל למצב החדש"

אפוגיי לא סגרה את גנסיס ,גורדון סגר את גנסיס כי הוא לא התרגל למצב החדש.

לא יתכן שבמשך 19 שנה יהיה לחברה שתי סדרות מגברים בלבד וללא שום חידושים או שינויים מהותיים

אם גורדון היה מעביר את ייצור מגברי הפרופייל לקוריאה ומוזיל גם את מחירם ב-20%

ובמקביל היה מייצר סידרה חדשה "מיינסטרים" של גנסיס עם תמחור של 60% מעלות סידרת הפרופייל

והיה פתוח יותר לרעיונות וחידושים,ושיתוף פעולה עם חברות אחרות בתחומים שונים.

היום הוא היה אימפריה,אבל הוא נח הרבה שנ ים על זריי הדפנה והתוצאה ידועה מראש.

פורסם

עוד מותג שנעלם. מה לעשות? גם Mark Levinson נעלם לא מזמן.

כל שוק ה HI-END מצטמצם , באופן כללי , כבר אין הרבה אנשים שמוכנים לשלם הרבה מאוד כדי להשיג עוד שיפור קטן, וכולנו יודעים שמדובר ב (סוג של ) סקלה לוגרתמית ככל שעולים במעלה הסקלה של הכסף השיפור הולך וקטן.

הקונצרנים הגדולים יודעים לייצר מוצרים ברמה מעולה, אין להם בעיה לייצר בסין או תאילנד או אפילו הודו (תחת פיקוח) ולהוזיל את המוצר שלהם. נכון רפליקות סיניות בגלל זה תמיד יהיו והם אלו שמורידות את המחיר כלפי מטה אבל מאידך יוצרות סוג של בידול איכותי.

מה נשאר? שוק ה HI-END שהולך ומצטמצם, כי לייצר באנגליה או שוודיה זה עלויות מטורפות ועוד שהרוב זה עבודת יד, שלא נדבר על פיתוח. זה לא אומר שהוא נעלם. אבל לבטח הוא הולך להיות הרבה יותר יקר!

רק בשביל לסבר את האוזן ,כמה חברות רמקולים היו באנגליה לפני 20 שנה? כמה יש היום? רובם נעלמו.

פורסם

עד כמה שזה כואב - אני נוטה להסכים

+1

לצערי התהליך שאנחנו רואים הוא שבמקום שהבוטיק של היום יהפוך לזבל של מחר

הזבל של היום נהפך לבוטיק של מחר

זה קורה לאט לאט - אבל זה קורה.

ועל זה אני מדבר.

Pioneer TS-X150

פורסם

למוראל ,הרץ או DLS לא תהיה אותה בעיה

כי הם מיצרים טווח רחב של מוצרים גם זולים וגם הי אנד

והכנסות העיקריות הם מהמוצרים הזולים יותר

זאפקו למדו את זה,גם DLS,גם הליקס וסלסטרה ועוד רבים אחרים.

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

לזטק לא היו כמה סדרות (וקטור, סירקויט, גראוויטי, פרסטיג') ?

אפשר לנחש הרבה ניחושים, אולי כדאי לחכות לעוד מידע.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...