Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זקוק לעזרה בריכשת רכב מחברת ליסינג(תיקונים)

Guest signed incognito
שימו לב! השרשור הזה בן 5228 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

Guest signed incognito

שלום,

הייתי במגרש של חברת ליסינג ובחרתי רכב שהתאים לי(נתתי פקדון של אלף שקל שהובטח שיחוזר לי במקרה של ביטול), ביצעתי בדיקה במוסך שהומלץ על ידי המוכר ב350 וקיבלתי פלט של תקלות ברכב שבעיקר כללו פחחות קלה בעיות במערכת הנעילה של הרכב ונזילה במערכת הדלק. השילדה והמנוע בסדר גמור.

נאמר לי שיצרו איתי קשר לאחר שבוע אחרי שכול התקלות יתוקנו(וניתן יהיה לבדוק שוב פעם את הרכב במוסך על מנת לוודא)

אחרי שבוע יצרו איתי קשר ונאמר לי שתוקנו רק תקלות הפח,בגלל עומס על המוסך נאמר לי שעליי לקחת(או לבטל עסקה) את הרכב עצמאית למוסך אחר(מוסמך רשמי של הרכב) שם לבקש הערכת מחיר לתיקונים שיש לבצע ברכב(על סמך הבדיקה שביצעתי לפני שבוע במוסך שהומלץ על ידי המוכר) וחברת הליסינג תקזז את התיקונים ממחיר המחירון של הרכב.

האם ההיתנהלות הזו תקנית, ואי שום פה משהו שאני צריך לחשוד בו(קצת תמוהה ביעיניי שנעשה רק תיקון שטחי ברכב)?

בתודה מראש לעוזרים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני ממליץ לך להתחיל מקריאת ההמלצות לקניית רכב משומש שמפורסמות בראש הפורום הזה- ב"דביק". זה תקף גם לקנייה מאדם פרטי וגם לקנייה מסוכנות.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

Guest signed incognito
בחיים לא בודקים את הרכב במקום שהמוכר המליץ.

קח את הרכב למכון בדיקה אחר, עדיף כמה שיותר רחוק מהמגרש מכוניות.

המוסכים שעובדים עם מגרשי הליסינג עד כדי כך לא אמינים?

*זה הריי מוסך גדול ורשמי של היבואן

אני ממליץ לך להתחיל מקריאת ההמלצות לקניית רכב משומש שמפורסמות בראש הפורום הזה- ב"דביק". זה תקף גם לקנייה מאדם פרטי וגם לקנייה מסוכנות.

תודה, זו בדיוק התחנה הבאה שלי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5228 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...