Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עלה לי איזה רעיון. לדעתי מבריק, אולי חלק פחות יתלהבו. לשיקולכם.

אחרי שראיתי לא מעט סרטונים של התחרות "שדרג לי את העגלה" וקלטתי כמה מכוניות מדהימות יש בישראל שפשוט אין לאנשים תקציב לשפץ אותם, עלה לי רעיון, שאולי יכול גם לקדם את המועדון. אשמח לשמוע תגובות.

הרי יש בערך 1500-2000 חברים במועדון החמש (וגם אני ביניהם). מדוע לא לקחת 10 ש"ח, כן..רק עשרה שקלים מכל חבר, כדי לתת אותם פעם בשנה לאדם שרוצה לשפץ את המכונית במתנה. זה סכום שמסתכם ב 15,000-20,000 ש"ח ומספיק בדרך כלל לפחחות וצבע או לפחות נותן PUSH לרוב השיפוץ.

איך קובעים מי ? אפשר דרך תחרות, דרך וועדה או אפילו הגרלה אם החבר עומד בקריטריונים.

לא יודע מה אתכם, אבל לי לא היה אכפת להוסיף 10 ש"ח לדמי החבר השנתיים, אם אני יודע שבזכות זה יש עוד מכונית אחת כל שנה שעולה על הכביש.

הרי בסופו של דבר, מה המטרה של המועדון ? לקדם את עניין הרכבים הקלאסיים בישראל? אז הנה מטרה נעלה.

ואגב, יכול להיות שאפילו לא צריך להוסיף את ה10 ש"ח לחבר. כי הרווח (או המימון) יבוא כנראה מתוספת של כמה עשרות חברים שיצטרפו למועדון גם אם רכבם עדיין לא במצב משופץ וגם מכמה כאלו שאולי שלא התכוונו להצטרף למועדון ויש להם רכב שצריך שיפוץ, רק כדי להכנס להגרלה. לפי חישוב שלי מספיק שיצטרפו כמה עשרות וכבר כיסינו את כל העלות, שגם כך אינה כל כך גדולה.

הסיכוי לקבל את הזכייה יכול להיות לא רע בכלל, משהו כמו 1:200 ...

בכל אופן, מה דעתכם ?

פורסם

אחרי שראיתי לא מעט סרטונים של התחרות "שדרג לי את העגלה" וקלטתי כמה מכוניות מדהימות יש בישראל שפשוט אין לאנשים תקציב לשפץ אותם, עלה לי רעיון, שאולי יכול גם לקדם את המועדון. אשמח לשמוע תגובות.

ומי שיש לו רכב משופץ לרמת הבוRג, האם גם הוא זכאי להשתתף בתחרות?

מי יבדוק לאן הכסף מועבר?

האם בעל הרכב יצתרך להציג קבלות?

יש המון "פינות" שצריך לסגור לפני שהרעיון הנ"ל יצא לפועל.

בהצלחה

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ואם הכסף יינתן והרכב לא ישופץ בסופו של דבר?

עדיף לתת את הזכיה בצטרה של שווה כסף ולא כסף מזומן.

כלומר, צבע ופחחות במוסך X וכו'.

חוץ מזה, אחלה יוזמה לקידום תחום האספנות בישראל.

קונטרה קטנה לתוכנית הגריטה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

רעיון יפה מאוד, די דומה למה שעושים בתוכנית wheeler dealer בבריטניה. את כל הפינות בירוקרטיות אפשר לפתור ע"י יצירת קשר עם בעלי מקצוע מסויימים שיבצעו את השיפוץ וככה גם הם ירוויחו פירסום (בדיוק כמו בתחרות 'שדרג את העגלה') וגם תהיה בקרה על ההוצאות. ניתן לקבוע קריטריונים למועמדים (חברות במועדון, ניירת חוקית רשומה על הבעלים) וגם הגבלות למי שיזכה - למשל שנאסר עליו להעביר בעלות למשך שלוש שנים, כמו בייבוא האישי.

זאת יוזמה יפה שבאמת יכולה לקדם את נושא האספנות ולעזור לאלו שכיסם מגביל אותם.

בהצלחה.

פולקסוואגן חיפושית - איכות גרמנית בהישג ידך :lol:

CAR4 - פשוט לבחור את הרכב הבא שלך

פורסם
ומי שיש לו רכב משופץ לרמת הבוRג, האם גם הוא זכאי להשתתף בתחרות?

מי יבדוק לאן הכסף מועבר?

האם בעל הרכב יצתרך להציג קבלות?

יש המון "פינות" שצריך לסגור לפני שהרעיון הנ"ל יצא לפועל.

בהצלחה

ל'

אפשר לקבוע קריטריונים מי רשאי להשתתף בהגרלה או שאפשר לפתור את זה ע"י כך שתהיה וועדה שתחליט מי ראוי לקבל את הפרס. אפשר גם להתנות את הזכייה בכך שהיא חייבת להתבצע עד שנה מיום קבלתה, או שהזוכה צריך להציג את רכבו לאחר השיפוץ כדי לקבל את הפרס רטרואקטיבית. נראה לי קבלות וחשבוניות זה קטנוני. ואם הבן אדם השקיע רק 12000 ש"ח בשיפוץ הרכב ולא 20,000 ש"ח שניתנו לו, אז שיבושם לו.

פורסם
נראה לי קבלות וחשבוניות זה קטנוני/

מכיוון שמדובר בסכום נכבד לדעתי חייב להיות על כך פיקוח, כדי למנוע "אי נעימויות".

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אולי לנסות לעשות אירוע שאמור לגרום למוסך שעושה פחחות וצבע, לרצות להיראות בו, ובכך להשיג פחחות וצבע במחיר מוזל\ חינם תמורת חסות באותו אירוע.

פורסם
מה לא ברור ? יש 1500-2000 חברים רשומים שמשלמים דמי חבר.

נדמה לי 1800 אם אני לא טועה.

יש בסביבות: + - 700 חברים רשומים !

עדי גולדנברג 13399

פורסם

בעבר כבר הצעתי משהו די דומה:

יש הרבה חברי מועדון, שברשותם מס' רב של רכבים, שבחיים לא יגיעו לטפל בהם

אם מישהו יסכים לתרום רכב כזה, אפשר גם לרכוש אחד בפרוטות

כל חבר מועדון שירצה לעזור בידע, חלקים ,שעות עבודה,חומרים,מידע

גרר, קניית חלקים בהנחה, יתרום את חלקו (במקום בו יוכל להשפיע הכי הרבה!)

בעלי מקצוע יזכו לקרדיט בשעת השיפוץ, חברי מועדון יזמנו להיות נוכחים בשיפוץ וללמוד,

יהיו הדרכות מסודרות, (אפשר בתשלום סימלי לקופת המעודון אפשר רק כהטבה)

בסיום ניתן:

1) לערוך הגרלה בין כל החברים הרשומים, ולתת את הרכב לזוכה מהאושר.

2) להציע את הרכב למכירה פומבית ואת הכסף לתרום לטובת המועדון.

3) להפוך לקימע המועדון.

ירויחו כולם:

גיבוש חברתי

הפנינג ארוך

שירשור מעניין

ידע

התנדבות למען עצמינו

והרבה פאן

לא פרויקט קל אבל בידיים נכונות זה יכול להיות אדיר-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

בכללי, רעיון נהדר ,

כמובן שמצריך מחשבה , למי כן , מי עומד בריטריון ,

איזה רכבים עדיפים לשיפוץ על אחרים .

ועוד ועוד .

בכללי , יוזמה ברוכה , גם שלך אגב רן ,

אולם , לגבי מס. החברים ,

צריך לאסוף את החברים מכמה מועדונים על מנת להגיע למספר שחשבת :-)

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם
רעיון טוב

אולי זה גם יגרום ליותר אנשים להירשם למועדון החמש

יוסי

אני בטוח שכך יקרה. לי אין ספק שזה יביא לפחות כמה עשרות חברים חדשים. אני הייתי מצטרף כדי לנסות לזכות אם לא הייתי חבר.

• תוכן חדש...