Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

קניתי היום ווקס לרכב בשם Turtle Wax (לפי מה ששמעתי הווקס איכותי ולכן רכשתי אותו), אבל בנוסף לווקס קיבלתי גם מן "אודם" בצבע כסף (צבע של הרכב שלנו) ורציתי לשאול איך בדיוק אני משתמש עם ווקס ואיך אני מכסה שריטות עם "האדום" הנ"ל?

יש על הווקס הוראות שימוש, אך הם לא מובנות בגרוש.

אשמח לקבל עזרה,

תודה.

פורסם

רכשתי את הווקס הזה כמה פעמים (בכמה צבעים) ויצא לי לנסות אותו על כמה רכבים.

בהשוואה לווקס של קארפלן בו אני משתמש עכשיו או לווקס אחר של טרטל שניסיתי (משהו עם PTFE או משהו כזה), זה לא ווקס טוב, במקרה הטוב הוא סביר. אפקט העלאק-קולור-מגי'ק שלו מחזיק במקרה הטוב שבוע ושכבת הווקס יורדת מהר יחסית (כמה שבועות לכל היותר)

הליפסטיק הזה אמור לכסות שריטות. בפועל הוא עוזר רק למקרים של שריטות מאוד מאוד עדינות, אל תצפה שהוא יטפל בשריטות עמוקות שחדרנו פנימה אל שכבת היסוד.

אופן השימוש בווקס דומה לשימוש בכל ווקס אחר. תריץ חיפוש, בטוח יש כמה וכמה הסברים בפורום לגבי אופן השימוש בווקס. לגבי הליפסטיק - אתה אמור לעבור איתו על השריטה הלוך-חזור, בניצב לכיוון השריטה. אחרי מילוי של השריטה עוברים בעדינות על האזור עם מטלית רכה כדי להוריד שאריות ועל הכל עושים ווקס.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...