Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי - 70K-65K - אוטומטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

חבר ביקש ממני לעזור לו לבחור רכב משפחתי להוריו.

דרישות:

רכב גדול יחסית (עדיף שלא יהיה סופרמיני),

אוטומט

חסכוני (עד כמה שאוטומט מסוגל להיות חסכוני)

בגאז' גדול

תצורת 5 דלתות

אמין כמה שיותר - הרכב הנוכחי שלהם גמע 300K קילומטר ב8 שנים (מזדה דמיו),

מכיוון שמדובר ברכב שככל הנראה ישאר במשפחה הרבה שנים (לפחות 7-8), חשוב שהאמינות שלו תהיה ללא דופי.

לערך שלו בשוק יש פחות משמעות, כי הוא לא יימכר בזמן הקרוב.

הציעו לו מזדה 3 ופורד פוקוס,

אני אישית פסלתי אותם על הסף כי 3 טוחנת דלק, ובפוקוס התיבה מטומטמת על גבול המרגיז!

אפשרויות נוספות שהוא קיבל כהמלצות בינתיים היו סקודה רומסטר, סיאט איביזה וכו'...

אשמח להצעות שיעמדו בכמה שיותר קריטריונים.

מדובר כמובן ברכב יד שניה.

תודה מראש!

בברכה!

יונתן.

פורסם

תצורת 5 דלתות?

באגאז' גדול?

אמינות?

בשקלול הדרישות הללו ומתוך הנחה שאם נוסעים הרבה אז גם רצוי שהנסיעה תהיה נעימה ונוחה הרי שבהחלט ניתן להמליץ על סקודה אוקטביה,אפילו 1600 (אם לא נדרשות עוצמות כוח מתפרצות..),גיר הטיפטרוניק טוב יחסית,הרכב אמין ובנוי טוב,יחסית לגודלו הוא חסכוני,5 דלתות,הבגאז' הכי גדול בקטיגוריית המשפחתיות, אלפי נהגי מוניות,משטרה,מדינת ישראל,חברות וקיבוצים אינם טועים,הם אומנם נוסעים בדיזל אבל למשפחה גם בנזין תתאים.

יש להקפיד לרכוש אחת מטופלת עם קילומטרז' סביר(נכון לגבי כל רכב).

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

מצחיק לשלול את הרכבים הכי נמכרים בשוק בגלל צריכת דלק, בטח שהיא שולית לגמרי באיחוד בדגמי 1.6 מזדה.

זה אחלה רכב מאובזר טיפולים זולים ביטוח זול מה רע?

פורסם
מצחיק לשלול את הרכבים הכי נמכרים בשוק בגלל צריכת דלק, בטח שהיא שולית לגמרי באיחוד בדגמי 1.6 מזדה.

זה אחלה רכב מאובזר טיפולים זולים ביטוח זול מה רע?

אל תשכח שכשני שליש מכל רכבי המזדה 3 שיש בארץ הם בצורה זו או אחרת שייכים לחברות ליסינג... ואז ברור שלאף אחד לא איכפת מהדלק. לגבי מחירי ביטוח/טיפולים אני לא מכיר, אז אני לא נכנס לזה.

ולגבי הפורד פוקוס - חד משמעית, התיבה האוטומטית שלו על הפנים, וזה לא רק מילים שלי.

לגבי ידני - אפשרי מאוד שיהיה חזק, אבל אנחנו מדברים רק על אוטומט.

אשמח לתגובות והצעות נוספות!

סקודה אוקטביה היא אומנם 5 דלתות, אבל התכוונתי לתצורת האצ'בק... ולמען האמת היא גם אולי אפילו טיפה גדולה מדי.

אני מניח שעדיף משהו בסדרי גודל של מזדה 3/פג'ו 308/רנו מגאן/סובארו B3 וכו' (השמות הם להמחשה של סדרי הגודל בלבד).

בברכה!

יונתן.

פורסם

כל הדגמים שציינת הם משפחתיים בדיוק כמו הסקודה אוקטביה.

היא לא גדולה בהרבה ועקב הדרישות מומלצת ביותר.

לגבי מאזדה3, ליסינג, דלקים וכל מה שציינת. צריכת הדלק של ה-3 לא חריגה ותתפלא אבל בליסינג מגבילים את השימוש בדלקן וכשעוברים את הגבול אז משלמים מהכיס.

אני ממליץ לבדוק גם את טויוטה ראנקס אבל יש לציין שהמחירון שלה גבוהה במקצת משל שאר הדגמים ורוב הבעלים שלה חושבים שהיא אף שווה יותר.

בהצלחה.

פורסם

לפי הפרטים של המבקשים, אני מניח שעבורם דעתך על תיבה ההילוכים של הפוקוס היא בכלל לא גורם לפסול את האוטו הזה שהוא טוב, נוח וסולידי. אבל לדעתי קצת משעמם?

נסו את רנו סניק. מידות פרקטיות, מרווח ונוח מאוד, תא מטען יעיל ואפשרי לנצל גובה, גישה נוחה וקלה גם מבפנים, מצוייד היטב (לא בגרסת ליסינג), חסכוני (בנסיעה בינעירונית כ-14 קמ לליטר וברגוע טובה יותר). גם פה הגיר הוא לא משהו שאתה תחלום עליו - אבל בשבילי הוא בסדר כבר 7 שנים. וגם הביצועים טובים עם התאמת הציפיות מאוטו כזה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...