Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השתחררתי היום! סוף סוף אחרי 3 שנים!

יש לי חברים שאומרים שלא קיבלו את זה אך אני ראיתי את זה אצלי וכנראה שזה נפל לי איפשהו בדרך ,אני לא מדבר על הכרטיס פלסטיק, ולא מדבר על תעודת הוקרה כלשהי אלא על דף קטן שרשום עליו תפקיד, רובאי וכו'. הוא אמור להיות אצלי? הבנתי שזה הדף הכי חשוב מהכל ומהווה בעצם תעודת שחרור!

מחר נוסע לקצין העיר לבדוק איך אני מוציא חדש, בטלפון נאמר לי שזה לא בעיה ויעשו לי את זה במקום, השאלה רק אם הם הבינו למה אני מתכוון בדיוק!

מילואים בפיקוד העורף!

אחרי 3 שנים נסיעות חינם! גיליתי שאוטובוסים זה עסק די יקר!

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

תבדוק אם אתה יכול לבקש את זה מקצין העיר.

הם שולחים מסמכים אפילו דרך האינטרנט.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

שאלתי אותםאם ניתן לשלוח בפקס ונענתי בשלילה.

או לבוא לקחת או שליחה בדואר שתיקח שבוע (אני חייב את זה דחוף).

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

באתי לשם! נפלתי על חבורה של פוסטמות! אחת אמרה לי אתמול שזה לא הוזן עדיין, עוד אחת אמרה לי שהיא לא יכולה לומר לי אם זה הוזן או לא. אמרו לי לבוא היום וזה בטוח יהיה מוזן! אני מתקשר היום בבוקר ונאמר לי תבוא תיקח! אני בא מאריאל לת''א בשביל לשמוע את הפוסטמה אומרת לי '' זה לא הוזן עדיין''! אני יודע שאי אפשר לצפות מבחורה שמקבלת 350 ש''ח באמת למוטיבציה אבל פא*ין נסעתי מאריאל לת''א בשביל זה!

בסוף יצאתי ממורמר משם אחרי שהזמנתי את זה בדואר וזה יגיע בעוד כשבוע! כמובן מחר אתקשר לוודא שזה הוזן ושזה נשלח! זה מעצבן! כל זה אחרי שאני מנסה להוציא גם גליון ציונים מהבצפר כשהוא בחופש!!

וכל זה בשביל עבודה שלא תחכה לי לנצח!

עמית

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

יש עבודות אחרות. תתרכז כרגע בקבלת התעודה, אל תילחץ ואל תעשה שטויות שיגרמו לעיכוב התהליך.

ברכותיי על השחרור וברוך הבא לאזרחות. 8)

פורסם

מזל טוב

שני דברים חשובים- קופת חולים ולהתחיל לשלם ביטוח לאומי

איחלתי לאזרח הטרי בהצלחה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אם זה עוד רלוונטי, אני אשמח לעזור לך בנושא (השתחררתי מקצין העיר בחיפה לפני בערך חודש. אני עוד בקשר טוב :) )

בכל אופן, הפוסטמות בקה"ע ת"א יצאו פוסטמות, אבל אמרו את האמת. ביום השחרור, ולפעמים אפילו יומיים אחריו, זה עוד לא מוזן במערכות. בעיקר כשהן נופלות בערך 19 פעם בשעה.

אם אתה צריך, אני אבדוק מול המשרד בחיפה ואתן לך תשובה אמינה.

מה חתימה? תתפשטי!

• תוכן חדש...