Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד היום כל מי ששמע את השילוב הזה של הרמקולים המגבר והסאב אצלי באוטו אמר ששומעים מצויין ושאלה גם חלקים טובים.

חוץ מפה בפורום שלא כל כך שיבחו את הרמקולים.

הרמקולים האלה נחשבים קומפוננט?

srool

דווקא העוצמה מצויינת. ועוד הנמכתי את העוצמה של המגבר כמעט עד הסוף [בשביל שאני יוכל להנות מטווח רחב של ווליום ולא כמו בהתחלה שהמתקין שם את העוצמה של המגבר עד הסוף ואז על ווליום 8 כבר שמעו מאוד מאוד חזק] ועדיין שומעים חזק מאוד.

גם האיכות לפי דעתי טובה +.

אבל אי אפשר לשכוח שגם עוד לא שמעתי מערכות שהן ב"רמה" יותר משלי אז אין לי ממש אינדיקציה אבל ממה ששמעתי אצלי שומעים מצויין!.

פורסם

איך אומרים? הכל יחסי...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני בטוח שהכל יחסי!

בשבילי [שאף פעם לא הייתה לי לפני זה מערכת אמיתית ולא מה שמגיע עם האוטו] זה נשמע מצויין +.

אני בטוח שבשביל אנשים פה בפורום ששמעו מערכות של 10K גם ומעלה המערכת שלי היא בושה.

פורסם

עומרי רשם

"אני בטוח שבשביל אנשים פה בפורום ששמעו מערכות של 10K גם ומעלה המערכת שלי היא בושה."

ואני ממש לא יכול להתאפק מלהגיב

בנושא של מערכות סטריאו לרכב יש רק חוק אחד שקובע בסופו של דבר אני קורא לו "חוק החיוך הדיבילי"

וזהו החוק שאתה וכל בעל רכב קובע לעצמו לפי דרישתו והוא בא לידי ביטוי בשניה שבעל הרכב מרגיש מסופק מהסאונד שלו

ואז (זה תמיד קורה :lol:) נמרח חיוך דבילי של אושר על פני בעל הרכב

יהיו כאלה שיוציאו אלפים ועשרות אלפים על ציודים ויהיו כאלו שיוציאו אלפים ועשרות אלפים על התקנה ואקססוריז ויהיו כאלו שיאשפזו את הרכב שלהם ימים ושבועות אצל מתקין

במקביל יהיו כאלו שירכיבו מגבר עם 4 ברגים על כסא אחורי וירכיבו את הציוד הלא כל כך יקר ברמת התקנה של מתקין שכונה

ובסוף מה שיקבע זה אותו חוק שבו כל אחד ואחד ייכנס לרכבו ויחליט אם זה מספק אותו או לא

ולגביך באופן אישי אם אתה מאושר מהסאונד ברכב אז אין מקום לכל אותם "רגשי" והתנצלויות למינהם

אני יכול להגיד לך שאני מכיר המון אנשים שהשקיעו המון ולא נשמעים מאושרים כמוך

אז שים את החיוך הכי דיבילי :lol: שאתה מכיר כשאתה נוהג ברכב עם הטראק שאתה אוהב ושיהיה לך בהצלחה

הכי חשוב סע בזהירות וציית לחוקי התנועה

דרור

פורסם
אני בטוח שהכל יחסי!

בשבילי [שאף פעם לא הייתה לי לפני זה מערכת אמיתית ולא מה שמגיע עם האוטו] זה נשמע מצויין +.

אני בטוח שבשביל אנשים פה בפורום ששמעו מערכות של 10K גם ומעלה המערכת שלי היא בושה.

עלותם הכספית של הרכיבים הם לא בהכרח ערובה לתוצאה מוצלחת.

אם תקנה ציוד ב30K וסתם "תזרוק" אותו ברכב לא ישמעו טוב, ולא חסר אנשים שעושים את זה.

אני מחזק את מילותיו של דרור בנושא הזה.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

• תוכן חדש...