Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני ועוד חבר ( בני 18 ) מתכננים נסיעה בסוף יולי - תחילת אוגוסט. אני נמצא בגרמניה ולו כבר יש כרטיס טיסה לפה.

התכנונים הם שבשבוע הראשון ( 27.7-1.8 ) נסע עם אוטו שכור\רכבת לאמסטרדם או טיסה לברלין, כאשר אנחנו מתלבטים בין שני היעדים מהנימוקים הנ"ל:

אמסטרדם היא אמסטרדם, אין הרבה מה להוסיף שנינו לא היינו שם אבל מקווים שלא נוצר סביבה באז לשווא, לעומת זאת בברלין יש באותו שבוע את ה Dream Berlin (הופעה של David Guetta + Tiesto).

בעיקרון אנחנו מחפשים מסיבות ואלכוהול, ההתלבטות היא בין המעודנים באמסטרדם (איך המעודונים שם בכלל?) או להופעה בברלין ושאר ה sightseeing בשתי הערים.

לחלק הזה של הטיול הקצבנו 5 ימים (27 יציאה בלילה, 1.8 חזרה בצהריים).

בחלק השני של הטיול (10 ימים) נתמקם בבית שלי ב Mainz ליד פרנקפורט ונצא כל יום לגיחות בסביבה, אשמח לשמוע אם למישהו יש המלצות או יעדים שווי ביקור בטווח של עד 250~ ק"מ מפרנקפורט (הכוונה לחזור כל יום לבית, חוץ מבסופ"ש אז אפשר ללון בחוץ).

רב תודות ושבוע טוב :wink:

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

אוראל, זה דבר אחד אם אתה רוצה לנסוע עם חבריך לנורבורגרינג, אבל במקומך לא הייתי ממהר להמליץ על זה לאנשים אחרים.

לא לכולם זה מתאים, אתה לא מכיר את כישורי הנהיגה של משתמשים אחרים בפורום, והגישה הקלילה שלך בנושא עשויה להכניס אותם למצבים שהם לא ידעו איך לצאת מהם אח"כ. אתה הרי לא תשלם את הביטוח של האוטו כשהם יתרסקו, או את הטיפולים הרפואיים, נכון?

הנורבורגרינג זה לא בדיחה, לא צחוקים ולא עניין של מה בכך. אם מחפשים חוויית מסלול, יש את זנדוורט והוקנהיים בהולנד, ומן הסתם גם אופציות נוספות בגרמניה. לרוץ ישר למסלול תובעני כמו הרינג זה לא חווייה לפעם ראשונה. לפחות לא לכולם.

פורסם
אמסטרדם היא אמסטרדם, אין הרבה מה להוסיף שנינו לא היינו שם אבל מקווים שלא נוצר סביבה באז לשווא, לעומת זאת בברלין יש באותו שבוע את ה Dream Berlin (הופעה של David Guetta + Tiesto).

בעיקרון אנחנו מחפשים מסיבות ואלכוהול

להשתכר ולהידקר במועדון ע"י אנשים בשם דוד גואטה תוכלו גם בארץ. סע לאמסטרדם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לשם שינוי אני מסכים עם Derish.

לא חושב שזה רעיון כלכך טוב לשני בני 18, שכנראה אין להם יותר מידי נסיון בנהיגה בכלל ונהיגת מסלול בפרט, לנסוע לרינג.

על אחת כמה וכמה באמצע הקיץ אז הרינג עמוס במבקרים (על 2, 4 ויותר גלגלים).

ממש לא חסר מה לעשות באיזור של Mainz.

רק שבמקומכם הייתי הופך קצת את התאריכים, קודם מטייל שם בסביבה (יש ב30 בערב איזה קרנבל בפרנקפורט, וב31 יש פסטיבל בירה בדיסלדורף).

שבוע אחרי זה הייתי נוסע לברלין היות ובסופש שמתחיל ב6 לאוגוסט מתקיים הBeerfest, הגרסא הברלינאית לאוקטוברפסט של מחוז בוואריה.

אני מתחיל 10 ימי טיול בגרמניה ב27 ליולי במינכן ומסיים אותם ב6 לאוגוסט בברלין.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

בנורברגרינג כבר הייתי (יותר מפעם), ואנחנו נלך גם הפעם אבל כנראה לא ננהג על המסלול מטעמי ביטוח. יש עוד אטרקציות שמומלץ לראות בסביבה שם ?

@ Fat Bastard, אפשר בארץ אבל זו לא אותה חוויה, וגם - אני לא גר בארץ.

@ Discover, הבעיה שבשני לאוגוסט אני חוזר ללימודים בפרנקופרט, אז אני חייב להיות בסביבה באמצע השבוע. יש לך המלצות למה יש לעשות בסביבה פה ?

ועוד דבר, היום המליצו לי לנסוע לMalmö בשוודיה, משהו היה\שמע ?

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
ועוד דבר, היום המליצו לי לנסוע לMalmö בשוודיה, משהו היה\שמע ?

המון המון המון מוסלמים (אל תתפוס אותי במילה, אבל הייתי מהמר ש- 50% ואולי יותר מהתושבים מוסלמים), מהסוג שמקורם מחצי האי ערב. כך שעברית לא תתקבל באהדה יתרה.

חוצמיזה, למה לך להצפין עד שבדיה, שיש לך שתי ערים מושלמות מבחינה של מסיבות ואלכוהול. ומסיבות. ואלכוהול.

פורסם
אם מחפשים חוויית מסלול, יש את זנדוורט והוקנהיים בהולנד, ומן הסתם גם אופציות נוספות בגרמניה

זנדוורט ממוקם בהולנד.

הוקנהיים בגרמניה.

אולי התכוונת ל-אסן.

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

אם לא בצמחים שגדלים בשקט עסקינן - ברלין.

מועדונים בכמה רמות מעול המועדונים באמסטרדם וגם בשאר המקומות, אבל נסיון שלי מבוסס על 5+ שנים אחורה.

הסצינה משתנה, אבל כנראה זה עדיין נכון.

העיר עצמה יש לה יותר להציע מבחינת מקומות לראות ואיפה להסתובב.

בקיצור. להתארגן על חומר טוב ולנסוע לברלין :roll: .  

פורסם

דווקא המחירים של החשיש באמסטרדם, כפי שראיתי באינטרנט, יותר יקרים מבגרמניה (פה בין 12-8 אירו לגרם).

משום מה, כולם (במיוחד גרמנים) אומרים לי שעדיף לנסוע לאמסטרדם, וכרנאה שהלינה והמחיה תהיה שם יותר זולה (למרות שאוטובוס לאמסטרדם עולה יותר מטיסה לברלין) אז אני נוטה יותר לעבר אמסטרדם.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

שמע. אני הייתי 4 פעמים באמסטרדם ורק פעם אחת בברלין.

אבל את ברלין אהבתי יותר כעיר לתייר. אמסטרדם יותר אינטימית ויפה. ברלין גדולה, אבל מעניינת מבחינת להסתובב וגם מוזאונים.

באמסטרדם גם יש בעייה של סלקציה בכניסה למועדונים. לא נותנים ללא מקומיים להכנס למקומות השווים.

אלה שכן נותנים או שגייז לחלוטין עם מופע סאדו על הבמה או לא בדיוק ברמה של אומן 17.

גם המגה-מועדונים של 6 קומות יש רק בברלין נראה לי.

פורסם

טוב, הגענו להחלטה סופית: אמסטרדם!

עכשיו אני בתהלכי בירור לגבי מלונות\רכב\בילויים ושאר הדברים.

מבטיח לעדכן אחרי הטיול :)

VW Golf GTI 2006 Manual

• תוכן חדש...