Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוטי הצתה של splitfire ל106 xsi

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי פורום ,

תעזרו לי בבקשה בחיפוש של חוטי הצתה של splitfire ל106 xsi (אני לא יודע אצל מי אפשר לקנות בארץ).

ויש לי גם שאלה למישמבין ,האם צריך להחליף גם מצתים כאשר מרכיבים את חוטי הצתה של splitfire .

ושאלה נוספת האם בכלל כדאי להתעסק איתם או פשוט להרכיב כבלים רגילים ולסגור עניין.

פורסם

ברח' יצחק שדה בת"א, בערך מול "טכנו צינור" והאולם של פולסוואגן יש חנות חלפים קטנה, אני לא זוכר את שמה, אבל הם מחזקים גם splitfire וגם K&N. יש להם גם את כל הראשים והמחברים המקוריים של splitfire. בזמנו הם הציעו לי סט בערך ב 250 ש"ח.

פורסם
ברח' יצחק שדה בת"א, בערך מול "טכנו צינור" והאולם של פולסוואגן יש חנות חלפים קטנה, אני לא זוכר את שמה, אבל הם מחזקים גם splitfire וגם K&N. יש להם גם את כל הראשים והמחברים המקוריים של splitfire. בזמנו הם הציעו לי סט בערך ב 250 ש"ח.

תודה על ההמלצה אתמול היתי אצל הבכור וקניתי לי סט.

פורסם

לכל משמעונין בסט חוטי הצתה של SPLITFIRE לכל סוגי רכב מצורף קובץ עם כרטיס ביקור של הבכור שמתעסק בזה.

reshef copy.jpg

• תוכן חדש...