Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני שוקל לשכור דירה באיזור נתניה כי אשתי העתיקה את מקום העבודה שלה לאיזור צ. בני דרור.

חיפשתי דירות בנתניה אבל לפי מה ששמעתי, יש כמה שכונות בנתניה ש....איך אומרים? "לא כדאי להיכנס אליהן" בלשון המעטה.

מישהו מכיר? יכול להמליץ לי? או אולי אפילו לדרג לי פחות או יותר את האיזורים היותר איכותיים (מבחינת חברה,אוכלוסייה) ואלו שממש גרועים?.....

זה ממש חשוב לי!

תודה רבה לכולם!!!

• אהבתי 1

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

יש חלקים במרכב העיר שגם לשם לא כדאי לך להיכנס.

פעם גם חיפשנו שם דירה, המוכר עצמו אמר לי שמה אני במרכז אבל עזוב זה לא יתאים לך, אמרתי לו למה? התשובה שלו הייתה - "נתניה נו אתה יודע..."

קובי

פורסם

גם קרית השרון נחשבת לאחת הטובות.

אגב, אם ליד צ. דרור אז למה לא לחפש גם בתל מונד, אבן יהודה, פרדסיה ושאר המושבים בסביבה?

מתחדשת*

פורסם

אם אני לא טועה אתה מכפר סבא לא?

אם כן אז אתה חושב שזה כדאי לך לעבור מכפר סבא לנתניה?

הרי זה יהיה לך אותו הדבר, מכפר סבא לצומת דרור יקח לך 10-15 דקות.

מנתניה לצומת דרור יקח לך בערך אותו הדבר.

קובי

פורסם

חשבתי גם על מושבים שבסביבה. אבל הבעיה איך יוצאים משם אם אין לך רכב... מגיע לשם אוטובוס בתדירויות נמוכות ביום. זה ידוע.

אע"פ שאני מעדיף שקט ואוויר כמו במושב.

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

קובי, הבעיה שבבוקר שמעתי (וראיתי) שישנם פקקים רציניים בכביש החוף מכיוון צפון לכיוון דרום.

רק בגלל זה ההלבטות שלי היא אם לשכור באיזור כ"ס +- או לעבור לנתניה.

ד"א אני כרגע גר ברעננה (אבל תחת חמתי,כך שחייבים לעבור מהר....) ;)

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

יש לך את רמת פולג , עיר ימים , נ"ת 600 , כל הרחובות שמול הים , קריית השרון שיכון מזרחי (שכונה שיש בה הרבה מאוד דתיים) ועין התכלת. אלו המקומות האיכותיים בנתניה ולא תמיד זולים.

השכונות שאתה רוצה להמנע מהם אלה אזורים , דורה , חפציבה , סלע וחלקים של קריית נורדאו.

פורסם

נראה לי שאתה שוגה קשות בהערכת המצב.

שכונות צפון נתניה (עין התכלת) - רחוק מדי ומחייב גישה דרך כביש 4 הפקוק תמידית, אז עדיף כבר להישאר ברעננה.

שכונות דרום נתניה (רמת פולג) - אחלה מיקום, אבל הפקקים על כביש הגישה לצומת דרור יגרמו לך לרצות להתאבד.

שכונות מזרח נתניה (קרית השרון) - מקום נחמד, אבל עם כביש גישה חד נתיבי שמתחבר לכביש מהסעיף הקודם, או

לחילופין הגעה לבני דרור דרך צומת בית ליד, אחד מקטעי הכביש הפקוקים ביותר בישראל בשעות הבוקר.

מרכז העיר - כל מה שנאמר לעיל + פקקים ורמזורים בעיר עצמה.

מילת אזהרה לגבי "נוף גלים" - מדובר בטרנד עירוני, שכונה חדשה שקמה מול שכונת מצוקה ישנה ומסריחה.

לא מפתיע אם כך שחלק ניכר מהאוכלוסיה בשכונות אלה גרה פעם בבתים ממול. אז עכשיו יש להם כסף והם

שידרגו את רמת החיים, אבל זבל נשאר זבל, ואין מה לעשות עם זה. רמת בתי הספר והגנים תישאר בהתאם,

אתה תראה את אותם פרצופים שיכורים ואת אותם ילדים משועממים מסתובבים ברחובות, רק שכאן תזכה לשלם

ארנונה הרבה יותר גבוהה תמורת התענוג. בשביל זה לא הייתי עוזב את רעננה.

לסיכום, הדרך היעילה ביותר להגיע לצ. דרור היא מהצד השני של כביש 4 - קדימה, צורן וכו', עד כפר יונה.

כל מקום שמחייב הגעה מצפון, דרום או מערב יחייב עמידה יומיומית בפקקים.

(גילוי נאות: גרתי ברעננה בין 1990-1997, ובאחת השכונות הכי דפוקות של דרום נתניה בין 1997-2008. בנוסף, אחותי עובדת ברעננה.)

פורסם

+1 לגבי תשאר ברעננה,

הפקקים לכיוון בני דרור גם מכיוון רעננה וגם מכיוון נתניה יתנו לך את אותו זמן המתנה משני המיקומים.

אגב מתל מונד לצאת באוטובוס די סיוט, יש אוטובוס אחד בבוקר כל שעה ובצהריים בתדירות יותר גבוהה.

ללכת ברגל מתל מונד עד לצומת לא נורא [עשיתי את זה באופן קבוע בשלילה במשך מספר חודשים בממוצע של 20 דק']

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אם זה כך,אני אסמוך עליך Derish בעניין הזה,היות וגרת בעבר ברעננה ואתה מכיר את המצב...

talroze, אני לא שמעתי על פקקים בבוקר מכיוון רעננה לכיוון בני דרור עוד מאז שהייתי חייל ונסעתי בימי ראשון לבסיס בצפון.

הערה חשובה:

אשתי נסעה בדיוק הבוקר לכיוון בני דרור. לא כ"כ היינו סגורים על התזמונים,פקקים וכו' והיא הייתה צריכה להגיע לשם ב-8 וחצי.

הצעתי לה,ליתר ביטחון,לצאת בסביבות 7 ורבע. אחרי 10 דקות היא מתקשרת אלי ואומרת לי שהגיעה לצומת בני דרור.... (היא נסעה דרך וייצמן ברעננה). הייתי בהלם!

אבל יש מצב שזה בגלל השעה המוקדמת גם,לא?

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

שכונות מומלצות: רמת פולג, עיר ימים, נוף גלים, קריית השרון, מרכז העיר וצפונה. יש גם את קריית נורדאו ואזורים, שיש בהן בניינים חדשים, אבל האוכלוסיה מסביב יכולה להיות שונה, אך לא בהכרך מזיקה.

פורסם

אני חושב שזה לקח 10 דקות בגלל החופש הגדול,

לאחר החגים והחופשים זה לוקח טיפונת יותר,

לאחר 3 שנות נסיעה במסלול :מרעננה לפולג דרך כביש 4 והקיצור של תל-מונד,

הממוצע היומי עמד על 30 ~ 40 דקות לכיוון,

כמובן שהכל זה פועל יוצא של באיזה שעות מדובר.

המלצתי תכנס לאתר http://www.waze.co.il ותראה פקקים בשעות שאתה אמור לנסוע.

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...