Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בקניה מEBAY

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מבקש את עזרתכם בקניה מEBAY.

זאת הפעם הראשונה שלי בקניה ברשת, ובטח שדרך קניה מחו"ל.

אני מבקש מחבר שלי שיעביר את הכרטיס אשראי שלו, בגלל שאין לנו במשפחה.

זה הפריט שאני צריך

http://cgi.ebay.com/R-SLIDING-DOOR-ROLLER-GUIDE-ARM-VW-T4-96-4-SYNCRO-96-/390202119947?cmd=ViewItem&pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item5ad9dbd70b

כמה זה עןלה?

כמה עולה המשלוח לישראל?

אם לא כתוב מקום לשליחה אז ניתן להבין שהוא כן שולח לישראל נכון?

האם זה נעצר במכס?

כמה צריך לשלם במידה וזה נעצר במכס?

כמה זמן לוקח לזה להגיע?

תודה.

קובי

פורסם

GBP 24.99+

GBP 8.67 משלוח

שזה בסביבות ה 200 ש"ח

אם זה נעצר במשרד התחבורה מי שהחבילה רשומה על שמו(חבר שלך) צריך להראות ניירת של הרכב,שהרכב שייך לו אבל הוא שלך.

אפשר לבקש שישלחו לך אבל לא אוהבים לעשות את זה.

בסכומים כאלה רוב הסיכוי זה יעבור חלק,לא שווה להם את המאמץ.

אייל

פורסם

בדרך כלל אי אפשר כי המוכרים נוהגים לשלוח רק לכתובת מאושרת בפייפל, שזאת הכותבת של חבר שלך.

אני מציע שתשלח את זה על שם חבר שלך, פשוט תבקש מהמוכר שלא ציין שזה חלק לרכב בתיאור של הפריט, ככה לא תסתבך בבעיות.

פורסם

אגב- אני מחפש גם מנגנון לחלון הזזה בטרנספורטר.

יש את החלון נוסעים, יש שמה מנגון שברגע שלוחצים עליו ניתן להזיז את החלון ולפתוח אותו.

מישהו יודע איך זה נקרא ויכול למצוא לי את זה?

מדובר בטרנספורטר T4.

קובי

• תוכן חדש...