Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכדי שמישהו יקפוץ על המציאה, צריך יהיה לגרום לקהל להמשך לזה ואני לא רואה את זה קורה. הרי בטר פלייס הודיעה שאפשר יהיה להטעין את הרכב רק בעמדות שהיא תציב ובתשלום חשמל גבוה יותר לרכב מאשר חשמל בייתי מה שגורר על המחיר את מס הבלו שקיים על הדלק ומה שהופך את העלויות לשוות ערך בדיוק כמו לרכב בנזין הרי איך השרים יסעו על A4/8 מישהו צריך לממן את זה לא ?

וכל מי שחושב שסביבה ירוקה הוא בראש מעיני הממשל שיקרא את מה שכתב מנכל לובינסקי בשאלות שענה לגולשים בוואלה והנה דוגמא בולטת:

אייל גרינברג: אני חייל בן 20 וחצי ואני חי ונושם סיטרואנים הידרופנאומטיות לכל אורך חיי ואני אוהב אותן מאוד. אני נוהג בבית על C5 V6. ברצוני לדעת מדוע מתעכב יבוא ה-C5 עם מנוע ה-1.6 טורבו ומדוע אינם מיובאים מנועי הדיזל של ה-C5? מהכתבות שקראתי, אתם מעוניינים לשווק את ה-DS3 רק עם מנוע 1.6 אוטו' שמכוון בעיקר לצפונבוניות, למה אינכם מעוניינים לשווק מתחרה לאיביזה FR עם ה-1.6 טורבו ידני? למה C4 פיקאסו הקצרה יותר יקרה מהארוכה? אשמח למוסך צפוני, אני גר במטולה. מאז שנסגר המוסך המורשה בחצור אנו צריכים לנסוע לטבריה או כרמיאל. מוסך מורשה באזור קריית שמונה או חצור יהיה תוספת מבורכת. חוץ מזה, בגלל אהבתי הגדולה לפיג'ו-סיטרואן אשמח לעבוד בלובינסקי אחרי הצבא.

תשובה: אייל שלום, שמח מאד לשמוע שאתה סיטרואניסט מושבע ואני בהחלט מזמין אותך להגיע אלינו לאחר שירותך הצבאי, וכשתגיע תמצא כאן עוד הרבה עובדים שהם סיטרואניסטים מושבעים כמוך.

אתחיל מהסוף דווקא: לגבי מרכז שרות בצפון, אנו מודעים לחוסר שיש לנו כרגע באזור קריית שמונה ופועלים במרץ לפתוח מרכז שירות מורשה באזור גליל עליון. אני מקווה שתשמע חדשות טובות בנושא בקרוב.

סיטרואן C5 עם מנוע 1.6 טורבו תגיע ככל הנראה באביב 2011. בתקופה הקרובה רוב הדגמים שלנו יעברו למנועי 1.6 פרי פיתוח PSA עם BMW בעלי מגוון הספקים רחב: מ-90 כ"ס ועד 220 כ"ס.

לגבי דגמי הדיזל, לצערנו נוסחת המס הירוק החדשה מתעלמת באופן בולט מחיסכון בדלק ומפליטת גזי חממה. בכך היא קובעת קנס לרוכשי מכוניות הדיזל. נוסחה זו במתכונתה הנוכחית אינה מאפשרת לנו להציע דגמי דיזל בישראל למרות שהם מהחסכוניים והידידותיים ביותר לסביבה שמוצעים ע"י תעשיית הרכב. עד שלא יעודכנו מקדמי הנוסחה לשנות ה- 2010, האבסורד הזה יימשך ומנועי הדיזל ילכו ויתמעטו במחוזותינו. כדי לסבר את האוזן, בעקבות נוסחת המס הירוק העלינו על כבישי ישראל מאות רבות של מכוניות ברלינגו ופרטנר בנזין, בכך מכרנו את אותה כמות מכוניות אך הכפלנו את צריכת הדלק ואת פליטת גזי החממה של לקוחות אלו בישראל.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם
בכדי שמישהו יקפוץ על המציאה, צריך יהיה לגרום לקהל להמשך לזה ואני לא רואה את זה קורה. הרי בטר פלייס הודיעה שאפשר יהיה להטעין את הרכב רק בעמדות שהיא תציב ובתשלום חשמל גבוה יותר לרכב מאשר חשמל בייתי מה שגורר על המחיר את מס הבלו שקיים על הדלק ומה שהופך את העלויות לשוות ערך בדיוק כמו לרכב בנזין הרי איך השרים יסעו על A4/8 מישהו צריך לממן את זה לא ?

וכל מי שחושב שסביבה ירוקה הוא בראש מעיני הממשל שיקרא את מה שכתב מנכל לובינסקי בשאלות שענה לגולשים בוואלה והנה דוגמא בולטת:

כמה אידיוטים יושבים בראש מדינתנו. אני בטוח שלא היה לאף אחד ספק שהמס הירוק לא באמת בא כדי לשפר את זיהום האוויר באזורינו אלא למלא את כיסם של שרי וחברי הממשלה, אבל הם הרי יודעים שהאזרחים מבינים את זה, למה לא לנסות ולשפר את התדמית ? אה, סליחה, אנחנו פחדנים, אם אנחנו לא עושים רעש, למה שהם יזיזו משהו וישנו את זה?

בכל אופן אני עדיין לא מבין את עניין הרכבים החשמליים. זה משנה אם הזיהום יצא מאגזוז פליטה קטן ברכב בנזין או מארובה עצומה במפעל חשמל פחמי ?

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

לא תתבצע מכירת רכבים חשמליים שלא דרך ביטר- טייסט, אה, סליחה, בטר פלייס?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
בכל אופן אני עדיין לא מבין את עניין הרכבים החשמליים. זה משנה אם הזיהום יצא מאגזוז פליטה קטן ברכב בנזין או מארובה עצומה במפעל חשמל פחמי ?

זה לא משנה לסביבה (אם לא מייצרים חשמל בדרך נקייה, מרוח או שמש, למשל), אבל זה כן משנה לבני-אדם, כי הזיהום בערים יפחת => פחות מחלות ומוות בגלל זיהום האויר.

פורסם
זה לא משנה לסביבה (אם לא מייצרים חשמל בדרך נקייה, מרוח או שמש, למשל), אבל זה כן משנה לבני-אדם, כי הזיהום בערים יפחת => פחות מחלות ומוות בגלל זיהום האויר.

הנימוק לא ממש נכון, ברכבי בנזין זיהום האוויר לא ניתן לשליטה מעצם העובדה שהזיהום מתפזר ע"י כל מכוניות הבנזין ברחבי העולם, כל מכונית היא מקור זיהום שאין לנו שליטה עליו.

במעבר לחשמל מקורות הזיהום יצומצמו למפעלי הזיקוק ולמפעלי ייצור החשמל בלבד, מה שיוצר מקור זיהום יחיד ונקודתי שניתן יהיה לשלוט עליו בצרה הרבה יותר טובה.

זה כל הרעיון הגדול מאחורי המוכנית החשמלית.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
זה כל הרעיון הגדול מאחורי המוכנית החשמלית.

אני לא חושב שזה הרעיון מאחורי המכונית החשמלית אבל פלוס גדול מאוד, נכון.

הפסקת הזיהום העירוני בבת-אחת תעשה את שלה, עוד יתרון גדול למכונית החשמלית, אבל הטכנולוגיה הזו עדיין בחיתוליה, כמו מנועי הבנזין הראשונים, ייקח זמן, וכנראה שהרבה עד שהמנועים החשמלים הללו יהיו שמישים כמו מנועי הבנזין של היום.

בטר פלייס עצמם הם הרבה ורעש וצלצולים אבל מה שהם עושים היא יוזמה מבורכת. אני אומר שכרגע עוד אין לדעת מתי הטכנולוגיה תגיע לשלמות, אולי בעוד 4 שנים, עוד בעוד 10 ואולי בעוד 30 . נכון לעכשיו העניין הזה עוד לא לגמרי רלוונטי.

כפי שנאמר- "נחיה ונראה."

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

• תוכן חדש...