Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

רציתי לדעת האם כדאי להמיר את רכבי לגז, מדובר בטויוטה סטארלט שנת 92.

מדובר ברכב סוכריה, מצב מכני מעולה ואני מתכוון להשאר איתו הרבה זמן, האם אפשרי והאם כדאי להמירו לגז?

אשמח לשמוע דעות

פורסם

לפי הבירורים שאני עשיתי לאחרונה , יצא חישוב כזה

אם אתה עושה מעל ל 1500 קילומטר בחודש , אז תחזיר את ההשקעה בתוך זמן קצר יחסית (שנה , שנה וחצי )

כמובן שהכל ביחס ל כמה הרכב שלך "שותה" ומהו נפח המנוע שלו , אני לא יודע בדיוק , אבל לפי מה שנראה לי הסטארלט הוא רכב קטן בעל נפח מנוע דיי קטן , ולכן לפי מה שהבנתי שתיין גדול של בנזין הוא לא

בנוסף המלצה של אחד מהאנשים מ"גז-פרו" (כנראה חברה מספר אחת להסבות לגז)

הוא לא ממליץ למנועים קטנים -(מתחת ל 2 ליטר ) לבצע את ההסבה בגלל הסיבה הבאה

הגז נשרף בטמפרטורה הגבוהה כ פי 2 מבנזין , אם אני לא טועה 220 מעלות לבנזין ו כ 500 ל גז

ולכן הבלאי של השסתומים הוא מהיר יותר , ו מנוע לא עמיד (יחסית ) לא יחזיק מעמד יותר מידי זמן עם הגז

ובכלל אני לא בטוח עד כמה באמת משתלם לך לבצע את ההסבה ,

צריך לזכור שהמחיר של ההסבה הוא באזור ה 9000 שקל , אצל החברות המוכרות והבטוחות

והסבה כזאת לא עושים אצל חאפרים , אילו עוד שאלות יש לך , ואם אני יודע אני אשמח לענות !

peach'es, i can eat

peach'es all day long

פורסם

ככל הידוע לי השאלה וההתלבטות תיאורטיים בלבד מכיוו שלפי החוק לא ניתן לעשות הסבה לרכב משנתון ישן כל כך.

פורסם

ודרך אגב , לפי תקנות חדשות , אין הגבלה לשנתון של הרכב , רק צריך שברכב יהיה ממיר קטליטי ,

מה שאומר בצורה גסה (אזור שנתון 93-92 ) ואולי קצת יותר ישן עם אמריקאיות ואירופאיות

ומערכת הזרקה

זאת אומרת שאם הרכב מוזן בעזרת קרבורטור , אז לא תוכל לעשות את ההסבה

בכל מקרה לא הייתי ממליץ לך לעשות את זה ...

peach'es, i can eat

peach'es all day long

• תוכן חדש...