Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,אחי הקטן גר בניו יורק והיה ברשותו אייפון ישן וכרגע

הוא קנה את החדש,רציתי לדעת אים ניתן לקחת אותו ולפתוח אותו כאן בארץ?

המכשיר נימצא ברשת הסלולרית at nt .

אני רוצה לשים עליו סים של אורנ'ג,אז בבקשה אשמח לתגובות האים

ניתן לפתוח אותו כאן בארץ.

שבוע מבורך לכולם!

imprza new age

פורסם

אם הוא על גרסא 3.1.3 ורוב הסיכויים שהוא על הגרסא הזאת, אז כרגע לא ניתן לפתוח אותו לכל הרשתות. אבל למזלך היום יוצאת גרסא 4.0 ותוך כמה ימים יוציאו לה פריצה כולל פתיחה לסים פרי.

כשהפריצה לגרסא הזאת תצא, אני אכתוב לך באשכול הזה בדיוק מה אתה צריך לעשות. בכל מקרה בשום אופן אל תשלם למעבדה שיפרצו לך אותו. כל אחד יכול לעשות את זה בעצמו בבית בחמש דקות.

עריכה: אתה מתכוון שאתה רוצה לפתוח את האייפון הישן לכל הרשתות? אייפון 2G ? אם כן אז אין שום בעיה. כשאני אגיע הביתה אני אסביר לך איך בדיוק.

Stay Dirty

פורסם

לא יודע איזה אייפון יש לך? הפוך אותו. אם הוא כסוף מאחורה ועם פס שחור למטה , הוא 2G

אם הוא שחור או לבן, הוא 3G או 3GS

עכשיו בשביל לדעת אם זה 3G או 3GS, תסתכל מאחורה למטה. חפש את המילה MODEL. אחריה יש A1303 ? זה 3GS.

Stay Dirty

• תוכן חדש...