Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר ביונדאי אקסנט 2008 שעבר 74,000, רכשתי את הרכב לפני חודש ומהיום הראשון אני שומע את הרעשים האלו כאשר ברכב במאמץ בעיקר בעליות. מדובר ברעש מוזר כמו פצפוצים קטנים אשר מתרחשים אך ורק בסל"ד 1800 - 2200 ואך ורק כשהרכב חם (לאחר כ5 דקות נסיעה). הרעש נשמע רק כשאני נוסע ברחובות צרים כשיש אקוסטיקה טובה. ניתן לשמוע גם כשהרכב עומד ואני נותן גז ומחזיק באופן רצוף ב2000 סל"ד. לא שומעים כאשר פותחים מכסה מנוע אך שומעים מתחת לרכב.

הייתי ב2מוסכים ובמוסך המרכזי של יונדאי וכולם לא ידעו לומר לי בדיוק מה הרעש הזה, ההשערה היתה שמדובר בדטונציה אך תוסף לדלק ומיכל של 98 אוקטן + כיוון למערכת ההזרקה לא עזר. אמרו לי במוסך של יונדאי לא לשים לב ולנסוע. בשני המוסכים הציעו דברים שנראו לי מופרכים כמו החלפת ממיר קטליטי וטיימינג.

אני רוצה לציין שכל הבדיקות הממוחשבות היו מעולות, הרכב עבר טסט לפני שבועיים עם 0.0 זיהום אוויר ולמדה ואני גם לא מרגיש בעיה בזמן נהיגה או בסחיבה או בצריכת הדלק.

אבל הרעש של הפצפוצים מציק לי מאוד, בעיקר בגלל שאני לא יודע בדיוק מהו.

מכוון שלא מצאתי תקדימים מדויקים למה שאני מתכוון אז חיפשתי קצת באתרים בחו"ל ומצאתי בדיוק את מה שאני מתאר בכמה מקומות, בכולם לא היה פתרון מדויק.

"So recently I noticed that when I accelerate from stop once the engine is warm I can hear a short series of popping or cracking sounds coming from under my hood while the RPM's are still low. Once the RPM gets high enough (1500+) the noise is gone until I accelerate from a stop again.

Has anyone had an issue like this before? That isn't knocking is it?"

"I have a 2001 BMW 330i....when I am driving, usually near a wall or something else where your car echoes off of it, I hear a popping or crackling sound when I accelerate, seems to come from underneath the car, usually on the passenger side, but I can also hear it on my side. I have already tried the "drying" agent in the gas, thats not it, what is it?"

The noise is a rattle. Tthe noise ONLY happens when the RPMs are between 1700 and 2200. It sounds like it comes from the front, lower part of the engine, on the passenger side.

I've taken it to the dealer 3 times now. ANd they keep saying it's engine knocking. Despite it continuing with both 89 and 91 octane.

It only happens at that range of rpms which is generally when I'm driving down the street around 45 -50mph. The noise will immediately stop if I accelerate beyond 2200rpm. "

האחרון ממש מתאר בצורה מדויקת את הבעיה שלי.

מקווה שמישהו נתקל בזה ויוכל לעזור לי!

תודה.

פורסם

אחת לאחת , אותה בעיה בדיוק בניסן אלמרה 2006 .

נשמע כמו התלקחות פיצפוצית מאיזור הגלגל הימיני הקידמי.

גם אצלי מתרחש שהרכב חם, סלד נמוך ומאוד מוחשי בעליות .

בקרוב נקבל אישור מהאישה גם להגברה :?

פורסם
אחת לאחת , אותה בעיה בדיוק בניסן אלמרה 2006 .

נשמע כמו התלקחות פיצפוצית מאיזור הגלגל הימיני הקידמי.

גם אצלי מתרחש שהרכב חם, סלד נמוך ומאוד מוחשי בעליות .

נראה לי שגם אצלי שומעים יותר טוב בצד ימין.

פורסם

יכול להיות מייסבים ???

עוד לא נכנסתי למוסך לבדוק את זה .

האמת שהרעש משבוע לשבוע מתגבר .

בקרוב נקבל אישור מהאישה גם להגברה :?

פורסם

התשובה שאני אומר עכשיו קראתי בעיתון מקור ראשון בכתבה על מכוניות שהכותב הוא אדוראד(לא זוכר את שם המשפחה).

לפי דבריו הבעיה היא הצטברות פיח במנוע והפתרון הוא למלאות שליש מיכל עם תוסף גולד ליבל, ליסוע עד שהמיכל ריק,

למלאות שוב שליש מכיל בלי תוסף,וליסוע שוב עד שהמיכל מתרוקן ואז למלאות שליש מיכל עם תוסף גולד ליבל.

דניאל.

פורסם

צריך שמוסכניק יאתר את הרעש כשהרכב על הליפט.

זה יכול להיות גם מיסבי קראנק שחוקים. (קרה לחבר במועדון שלנו, הוא תיאר רעש כמו שאתה מתאר ובלי תופעות לוואי אחרות).

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...