Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני לא יודע אם משתמשים כאן ראו נתקלו או יודעים אבל אני די חובב מחשבים ובעתיד הקרוב מאד (מאד) תחום זה יהפוך למקצועי העיקרי.

אני מזה זמן מה אוסף לידי מעבדי אינטל מכל הסוגים והמינים כדי לבנות תצוגה יפה של אוסף מעבדי אינטל של 16bit ו- 32bit מכל המינים דגמים וסוגים ולשם כך אני מחפש גם כמה דגמים ישנים ביותר (יחסית).

בחיפושי באיביי נתקלתי בכמה מציאות ורכשתי אותם אך ישנם מס' מעבדים אשר המחירים שדורשים עליהם מופקעים לטעמי. כמובן שכל אלו שמוכרים אותם במחירים הגבוהים מחכים לאותם חולי נפש כמוני אשר מעוניינים לרכוש אותם לצורך תצוגה או לצורכי אספנות.

אבל מעבדים לחוד והוצאות לחוד..

אם יש באמתחתכם מעבדי אינטל ישנים מהדגמים הבאים בכל מהירות אשמח לשמוע מכם.

8086

8088

80186

80286

386 SX/DX

486 SX/DX/DX2/DX4

Pentium Overdrive

Pentium/Pentium Pro/Pentium MMX

Pentium 2 / 3

יש לי מספר דגמים וסוגים ממה שרשום למעלה אך לא בכל המהירויות/ואריאציות ואני מעוניין להשלים אוסף מקיף ככל האפשר.

לצערי כשהייתי צעיר יותר היו לי את רוב המעבדים הרשומים מעלה אך עם השנים ומפאת חוסר מקום/הבנה/ראיה לעתיד לא שמרתי אותם.

אשמח לשמוע מכם.

תודה,

ארז.

נ.ב, לחסידי AMD, לא שכחתי אתכם אני גם חובב AMD אך כעת מתרכז באינטל (ואם אשיג ידי על הCYRIX הישנים מה טוב!)

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

תודה על הקישור, אכן יש לו מעט מהפריטים המבוקשים.

אומר את האמת, המחיר הינו בעייתי מעט, כדי לבנות את האוסף יעלה לא מעט כסף אם אתחיל לרכוש כל מעבד כזה בנפרד ובשלב ראשוני זה זה לא משתלם ולא כדאי. לכן פניתי אל חברי הפורום לראות אולי בפשפוש קל במחסן ימצאו פריטים מעניינים.

אם לא ימצאו, יקח לי פשוט זמן רב יותר להשלים את האוסף (ויש שלבים נוספים שלו כפי שנרמז בנ.ב, ושלא אתחיל לדבר כלל על קונסולות ומחשבים עתיקים יותר).

פורסם

יש לי Pentium MMX ועוד כמה פנטיומים שכבר שכחתי איך לזהות אותם.

אין לי בהם שימוש ואם תהיה בנס ציונה אתה מוזמן לקבל אותם.

אסי

1994 pontiac firebird formula

1971 Ford Torino Brougham 351w

פורסם

המון תודה לפונים על העזרה והתמיכה!

אקוה שאוכל לעזור גם לכם במה שתצטרכו!

תחזיקו לי אצבעות בBID באיביי.. :)

פורסם

חבל חבל חבל... היה לי אוסף ממש נחמד של מעבדים עתיקים, נמכר בEBAY תמורת כ10$... אם לא היה נמכר סביר להניח שהייתי נותן לך אותו עם כל שאר הג'אנק שנשאר מהמעבדה.

פורסם

אני אבדוק מה נשאר לי

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

יש לי פנטיום 100\133\166 , MMX 166 , DX4 100, DX2 66 איזה שהוא P3 לא זוכר איזה, אם תהיה באזור ירושלים תזרוק לי ה"פ.

אודי A4

דימה.

פורסם

AMD Athlon X2 4400+ לא שמיש (רגליים שבורות) עוזר לך?

נמצא בחדרה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...