Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז אני התחיל מההתחלה. הייתה לנו (לי ולאמא 99% אנחנו נוהגים) שברולט אופטרה ls plus 2008.

עד שאני בצבא ואמא באילת אבא "התפנק" עליה ל4 ימיים. ביום השני מישהו העיף אותו לקיר ברוך השם הוא יצא מזה בריא ושלם.

האוטו? נפגע. הושבת!

עכשיו אמא שלי מאוד מאוד נהנת ממנה וגם אני, לא אשקר לכם. אבל מצב צריכת הדלק שלה בתוך העיר פשוט צרה צרורה!!!

לעיניין:

אני צעיר אוהב את הנהיגה ה"ספורטיבית" זאת אומרת מכונית זריזה ומהירה כזאת אני מחפש מכונית ידנית שיהיה כייף לנהוג עליה. ואם אפשרי שיהיה חסכונית בדלק. יותר מהאופטרה!

אמא שלי לא כל כך מעניין אותה כל זה. היא רוצה מכונית בסיגנון האופטרה. לא אכפת לה ידני (לפני האופטרה היה לנו פיגו' ידנית) לא ידני זה לא משנה לה. אבל היא לא רוצה ללכת אחורה. זה אומר שהיא רוצה להשאר בשנת 2008/2009. לי ולאבא לקח המון המון זמן לשכנע אותה להתחדש מהפיגו' 02 לשברולט אז עד ששכנענו אותה עכשיו היא "תקועה" ב 2008.

עכשיו אם אפשר בבקשה המלצות/חוות דעת על מכוניות למכונית עד 80K בערך. ואם יש לכם באמת משהו ספציפי ממגרש מכוניות עוד יותר טוב!

בנתיים קראתי קצת על הלאון ועל האיביזה אלה אפשרויות נחמדות. רק הלאון חורגת קצת הרבה מהמחיר.

עריכה: שחכתי לציין שאוטו 3 דלתות לא כל כך בא בחשבון כי אמא לא בעיניין.

שאלה של אמא: האם כדאי לקנות רכב מליסינג?

מערכת בבניה!!! HU: אלפיין 9855.

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

פורסם

בפרמטרים האלה – רכב "ספורטיבי" קצת קשה למצוא. אפשר לקחת רכב "צעיר" בסגנון המאזדה 2, או מאזדה 3 (שמאד זריזה ובעלת אופי קצת ספורטיבי). אבל אל תצפה למצוא איזה GTI. צריכת דלק – ככל שהרכב "ספורטיבי" יותר כך צריכת הדלק שלו בד"כ גבוהה יותר. אז אם אתה רוצה חסכונית – זה בד"כ המכוניות הקטנות (סוזוקי ספלאש, פיז'ו 107 וכו'). אם אתה רוצה גדול- זה בא עם צריכת דלק יותר גבוהה.

ליסינג יכול להיות פתרון מעניין עבורכם, שכן גם ההנחות שלהם יותר גדולות מה שיאפשר לכם לרכוש משנתון גבוה יותר, וגם אם חסרים לכם כמה אלפי שקלים – אתם יכולים לקבל הלוואה, תבדקו באוויס לדעתי יש להם כמה הצעות מעניינות עכשיו.

פורסם

אתם יכולים לקנות אלטו מהניילונים, אבל יש בה כמה מינוסים שנראה לי שלא יתאימו לכם. א. לא ספורטיבית , ב. לא מסופקת ישירות (יכול להיות שהגיע משלוח ויש אפשרות, בכל מקרה, עד כמה שאני יודע יש רשימות המתנה) ג. יכולה להיות קטנה מדי בשביל הצרכים שלכם. יכול להיות גם שגרנדה פונטו אבל קשה מאוד למצוא גרנדה פונטו מיד פרטית.

בשבילך הכי עדיף כנראה זה לחזור לפיג'ו, 206 משנת 08 ידנית 1.6 שנכנסת בול לתקציב שלכם, גם תיתן לך את ההנאה מהנהיגה וגם מדובר כנראה בסוג של אוטו שאתם כבר מכירים.

בקשר לליסינג, אני אישית לא נוגע ברכבים שהיו או עדיין ליסינג. יש רכבים מסויימים בדר"כ מליסינג נהג יחיד שהם בסדר גמור, צריך להיות מאוד חשדן וחכם כדי לעשות עסקה טובה עם הליסינג, כי בניגוד למה שאנשים חושבים - אתה לא מרוויח מהליסינג, הליסינג מרוויח עליך.

פורסם
אתם יכולים לקנות אלטו מהניילונים, אבל יש בה כמה מינוסים שנראה לי שלא יתאימו לכם. א. לא ספורטיבית , ב. לא מסופקת ישירות (יכול להיות שהגיע משלוח ויש אפשרות, בכל מקרה, עד כמה שאני יודע יש רשימות המתנה) ג. יכולה להיות קטנה מדי בשביל הצרכים שלכם. יכול להיות גם שגרנדה פונטו אבל קשה מאוד למצוא גרנדה פונטו מיד פרטית.

בשבילך הכי עדיף כנראה זה לחזור לפיג'ו, 206 משנת 08 ידנית 1.6 שנכנסת בול לתקציב שלכם, גם תיתן לך את ההנאה מהנהיגה וגם מדובר כנראה בסוג של אוטו שאתם כבר מכירים.

בקשר לליסינג, אני אישית לא נוגע ברכבים שהיו או עדיין ליסינג. יש רכבים מסויימים בדר"כ מליסינג נהג יחיד שהם בסדר גמור, צריך להיות מאוד חשדן וחכם כדי לעשות עסקה טובה עם הליסינג, כי בניגוד למה שאנשים חושבים - אתה לא מרוויח מהליסינג, הליסינג מרוויח עליך.

עדיף פרטי, זה נכון

אבל בליסינג יש מציאות טובות לפעמים, ויש חברות אמינות, אם אתה לוקח לבדיקה מטעמך ויוצא תקין אז מה זה משנה בעצם?

כיום גם ככה רוב הרכבים בשוק מליסינג, מה לעשות...

פורסם

קראתי והבנתי. נחיל מזה שאני מאוד מודה לאלה שעוזרים. ח"ח.

אני לא מחפש אוטו ספורט או משהו כזה.

מחפש אוטו משפחתי בסיגנון השברולט אבל רצוי שיהיה כזה ידני וקצת מהיר.

אני אעשה חיפוש טוב טוב בחברות הליסינג. תודה רבה רבה לכם...

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

פורסם
קראתי והבנתי. נחיל מזה שאני מאוד מודה לאלה שעוזרים. ח"ח.

אני לא מחפש אוטו ספורט או משהו כזה.

מחפש אוטו משפחתי בסיגנון השברולט אבל רצוי שיהיה כזה ידני וקצת מהיר.

אני אעשה חיפוש טוב טוב בחברות הליסינג. תודה רבה רבה לכם...

אם אתה מחפש בליסינג ידני כנראה לא תמצא, אבל i30 יחסית זריזה ונחמדה לקטגוריה, די מתאימה לדרישות שלך. יש הרבה מאוד מi30 בליסינג, בטוח תמצא, תבדוק אם היא מתאימה לך.

פורסם

שאלה קטנה ואחרונה שקצת לא קשורה לזה.

יש אפשרות לעשות צי'פ ללעלות את הכ"ס לכל מכונית?

פורסם

כן, אבל במנוע לא מוגדש השיפור יהיה קטן וכמעט לא מורגש.

אני מאמין שיוכלו לסדר לך גירסת נסיון כדי שתוכל להתרשם לפני הרכישה.

מחיר כ2000 ש"ח, שיפור של בערך 5 כ"ס +-.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
כן, אבל במנוע לא מוגדש השיפור יהיה קטן וכמעט לא מורגש.

אני מאמין שיוכלו לסדר לך גירסת נסיון כדי שתוכל להתרשם לפני הרכישה.

מחיר כ2000 ש"ח, שיפור של בערך 5 כ"ס +-.

עידן

הבנתי תודה רבה.

הייתי בחברת סיאט. ככל הנראה המבצע הזה נגמר. ואם אתה רוצה להזמין אותו זה לחכות חודשיים לאוטו.

ולצערי הלאון יקרה. אבל קיבלתי פה כמה המלצות אני מקווה לברר עליהן עוד. ותודה רבה למי שעזר לי!

אמא אומרת בוא בכלל כמה נקבל מהביטוח.

• תוכן חדש...