Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה את האפשרות לקבל שיחות לבלו-טות דרך הרדיו דיסק והבנתי שאפשר לחבר לרדיו דיסק שלי pioneer 4950 דיבורית בלוטות בשם CD BTB 100

וראיתי פה http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=319066 פרסומת לדיבורית בלו טות פארוט או משהו כזה, זה מה שאני מחפש ? מה ההבדל בין כל הדיבוריות ברשימה ? אם לא זה אפשר קישור למקום שאפשר לקנות מתאם כזה ?

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם

אתה מחפש דיבורית שמתחברת ישירות לרדיו דיסק שלך.

בפרסומת מדובר על דיבוריות חיצוניות, שהן אגב מעולות כשלעצמן.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

איך הן עובדות ? ואיך הן מתחברות לרדיו דיסק ככה שהשיר עוצר שיש שיחה וכל זה, ומה ההבדל בין כל הדגמים שם ?

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

פורסם

דיברורית פרוט BT היא דיבורית רגילה לכל דבר, רק שבמקום להשתמש ברמקול של דיבורית ישנה צמה של חוטים שמתעלקים על חוטי הרמקולים שלך, מה שגורם לך לשמוע את השיחה ברמקולים הקדמיים בזמן שהאחוריים ממשיחים לנגן בווליום נמוך,

הבעיה היא ברכבים עם מגבר יש צורך בעבודה יותר מסורבלת כדי לממש את האפשרות הנ"ל (להוסיף ממסר שינתק את הרימוט בזמן שיחה נכנסת)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=306214&highlight=%D7%93%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%AA+%D7%9E%D7%9E%D7%A1%D7%A8

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

שלום טל

את ההסברים הכלליים על הבדלים מהותיים בין הדיבוריות תוכל למצוא באתר של אלה שפירסמו אותם :wink:

אם תרצה הסברים יותר מדוקדקים ומדוייקים תוכל למצוא באתר של PARROT

וכן הרדיו דיסק יעצור בקבלת שיחה

וכן בחלק מהן אפשרות לשמיעת השיחה דרך הרמקולים ברכב

לגבי שאלתך איך זה קורה טכנית : אז אם כל הרצון הטוב אין לי מושג וגם אין לי רצון לדעת מה ואיך שתלו או תכננו המהנדסים שבנו את המוצר בתוכו

מבחינתי זה שזה עובד עושה את זה בשבילי

שוב אני מניח שיש הסבר באתר הבית של חברת PARROT

ואם לא וזה ממש חשוב לך תוכל להפנות אליהם מייל בנושא

דרור

פורסם

ואיך עובדת הדיבורית CD BTB 100 ואיפה אפשר להשיג אותה בארץ ?

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

• תוכן חדש...