Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעש מוזר מכיוון החלק הקידמי של הרכב-אונו 94 1400

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

יש לי רעש מוזר כזה כל הזמן קבוע מכיוון החלק הקידמי מצד שמאל(אם אתה עומד ממול לרכב) איפה שהרצועות של האלטרנטור...עכשיו הקטע הוא שברגע שאני מפעיל את המזגן הרעש נעלםם...

מה הבעיה לעזאזל הרעש בלי נסבל!?

יש לי מזגן שהותקן בארץ נראה לי זה מזגן שממוקדם מתחת למקום לרדיודיסק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה יודע אולי עלויות משוערות...או אם יש אפשרות לבטל את או משהו למה גם ככה אני לא משתמש במזגן ברכב...והאם כדאי לטפל בזה בדחיפות או לא למה אני במצב הזה כבר חודשיים וחצי.?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תאמת נראה לי שלא למה כי הרצועה העליונה היא של האלטרנטור ומתחתיה יש עוד רצועה שהיא ככול הנראה של המזגן...אם אני מנתק את הרצועה הזו מה התוצאה של זה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא אל דאגה עברתי אצל מוסכניק לפני ושאלתי..באונו עם המזגן הישראלי יש רצועה אחת של האלטרנטור ושל המשאבת מים ויש רצועה נוספת למטה שהיא שייכת למדחס של המזגן בלבד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...